5

Анонимен

преди 8 месеца

Апропо - т.нар. "Зелена София" или там каквото се води , че е се помещава по адрес в началото на "Ломско шосе" - само на 500-600 м от района където е извършена сечта. Да си дигна едни определени части на тялото и да проверят - стига се пеша за 10;мин.И "ремонта" на близката геадинка е плачевен - няма едно НЕнаранено дърво, а храстите направо ги изкопаха. Ремонт със самоковски привкус!

4

Анонимен

преди 8 месеца

Призоваваме армията професионални жалбари да вземе да свърши поне едно полезно дело. Например да спаси българската гора като престане да се занимава със сигнализиране на институциите за изсмукани от пръстите на левия крак проблеми. Само от подмятане на никому ненужни писма с питанки на будни, неспали "граждани" ще се спестят тонове хартия.

3

VladTepes

преди 8 месеца

Сигналите се разглеждат от протопрезвитер Кусан Хадавян. За съжаление вече е възрастен и понякога се бави с разглеждането.

2

Анонимен

преди 8 месеца

Задължително трябва да се премахнат всякакви клони , висящи над места за паркиране и тротоари. Софийска община не си върши работата! Да не говорим за плодни дървета, засадени по улиците, най-вече черници и сливи- няма откъде да минеш, трябва да се върви по асфалта сред колите. Никаква поддръжка от страна на отговорните! Там, където има детски градини в блоковете, също трябва да бъдат окастрени дърветата. Не може децата целодневно да са на изкуствена светлина. Това е безобразие.

1

Анонимен

преди 8 месеца

вече отсечени - ефект никакъв