14

Анонимен

преди 8 месеца

Римските цезари копират еврейските свещени книги през 70те г. н.е. и ИЗМИСЛЯТ ЛЕГЕНДАТА ЗА ХРИСТИЯНСТВО, ЗА ДА ЗАПАЗЯТ ЗАВИНАГИ ВЛАСТТА НА ФАЛИРАЛАТА РИМСКА ИМПЕРИЯ НАД ЦЕЛИЯ СВЯТ ! ИМПЕРАТОР КОНСТАНТИН ВЪВЕЖДА НАСИЛА ХРИСТИЯНСТВОТО, ПРИНУЖДАВАЙКИ ОКОЛНИТЕ ДЪРЖАВИ С ОГЪН И МЕЧ ДА ИЗКОРЕНЯТ МЕСТНИТЕ КУЛТУРНИ ТРАДИЦИИ ! ЦЪРКВИТЕ СА ДЕМОНИЗИРАНИ И СМУЧАТ ЖИЗНЕНАТА ЕНЕРГИЯ И ПАРИТЕ НА НАИВНИТЕ ! Истинското име на БОГ е Йихуууааа ! Така го прославят българите с хилядолетия, когато играят ръченица !!!

13

Анонимен

преди 8 месеца

Като чета коментарите, май психоложката е права. Но се съмнявам причината да е в климатичните промени! По-скоро е в липсата на образование, колкото по-малко чете и мисли човек, за толкова по-оригинален се мисли.

12

Анонимен

преди 8 месеца

Климатът се е променял и ще се променя и в бъдеще. Няма как да спре слънцето да свети, вятърът да духа, дъждът да вали, вулканите да изригват или земята да се върти.

11

Алън Грант

преди 8 месеца

Редовните платени и безплатни русофили *** се боричкат да ни покажат нивото си на простотия.

10

Анонимен

преди 8 месеца

Статиите по темата влияят на психиката хаха.Когато е топло започват със заглавията "Глобално затопляне".Когато захладнее минават на "климатични промени".И те не знаят какво вече да лъжат.

9

Асан Перфоратора

преди 8 месеца

Лекувам всякаква тревожност, в началото малко боли и се чувствате неудобно, но после се свиква и благославяте Новото Нормално

8

Нане

преди 8 месеца

шФеците, ке се изтепат, тая пасавретина ми говори за психично здраве от климатични промени.... ===))) закриване на всичко нпо та.... Като в Унгария...

7

Анонимен

преди 8 месеца

До Майстора. Всичко влияе на всичко. А посоката на влиянието се определя от едни хора в заинтересованата посока дето изучават науки като "влияние и управление на масите" изучавани в тесен кръг в престижни университети.

6

Анонимен

преди 8 месеца

Пак някакъв кло33етен "експерт" се намери да убеждава как е много страшно да е лято

5

Майстора

преди 8 месеца

АРЕ ПАК! Същото,ама СЪЩОТО като ковид измамата, пропагандата и манипулацията! Помните ли, как "ковид" влияеше НА ВСИЧКО?? Сега климатичната измама ВЛИЯЕ НА ВСИЧКО! А дано повечко се освестиха след КОВИД ИЗМАМАТА и не се подадем НА КЛИМАТИЧНАТА ИЗМАМА! Че тоя път залогът е много по-голям! Грабежът е безграничен!

4

Анонимен

преди 8 месеца

До секи чуек по един наблюдаващ психическото му състояние и по един експерт...а и по един полицай да го варди от насилие. Откъде ги намирате да плещят всеки ден глупост след глупост бе ? Те все едно не живеят сред хора а в буркани откъснати от всекидневната действителност. И съветите им са безмозъчни и напълно им съответстват.

3

Нане

преди 8 месеца

Аве всичката шроституитна съсмет, накрая, ще видите и климатични промени, и стамбулска конвенсия накуп, кат му писне яко на Народа от мълоумието ви.... Ще ви лекуват в един известен спа комплекс на един остров на Дунява... ===)))

2

Анонимен

преди 8 месеца

Според логИката ви требе около екватора и тропика да нема живи ора...Но то е неоформено още повервало си дети-експерт. У кое НПО работи не се разбра ?

1

Пришълецът

преди 8 месеца

И на силата, която държи шапката:)))