16

Анонимен

преди 9 месеца

Какво престъпно има в случая тъй описан ин витрото е разрешено отдавна в Гърция,която е една от първите въвели го официално с цел увеличаване на населението и приходите за държавата от доходни дейности в държавата о високо ДДС,освен това техни жени да стават сурогатни майки не се съгласяват на този вид дейност да са 9 месеца в майчинство под наблюдение с охрана на издръжка на които са си поръчали бебето,като негови родители без да го осиновяват,материала да е проблем с образуването на ембрионите

15

ХАХАХАХАХА

преди 9 месеца

Халал да са им на мааалаките тия бебета подобрители на генофонда в посока регрес и маймунизация

14

Анонимен

преди 9 месеца

До :) Странно. Значи се разпространяват разни версии за произхода на това название. Благодаря за инфото.

13

евророма

преди 9 месеца

жените от ромски произход ?! стиа бе , не може да бъде .

12

:)

преди 9 месеца

До Анонимен 12 Неправилната дума с "ц" :) идва от една секта - атингани, която се е вихрела из Византия малко, преди тези, и са твърдели, че познават бъдещето. И понеже и тези разправят, че могат да гледат на ръка, им лепнали това име. По занятието им, а не - етническо. Затова казват, че е неправилно.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Ромки са, на 100% съм сигурен :)) Те са дошли с османците ромите ако това ви интересува, до преди това ги е нямало в Европа и специално България :))

10

Анонимен

преди 9 месеца

До :) Доколкото знам, племената им са обитавали земите, където днес се намира Пакистан. Но това го четох в периодичния печат, така че не знам дали е 100% вярно. Относно названието им, което започва с буквата "ц" четох, че било производно от "сингх", а обръщението, което те ползват, когато говорят един с друг, започващо с буквата "м" било име на голямо пристанище в източната част на етническата им територия в прародината. Но ако напишем тук тези думи ще ни сложат бан.

9

:)

преди 9 месеца

До По-коректно е 9 Когато са дошли тук, за Пакистан изобщо и врачките не са знаели, че ще го има :) Истината е, че те не си знаят народността. Ние сме ги наричали неправилно, но те също не знаят кое е правилно, така че трудно може да се говори за правилно, понеже в Индия има над 200 народности с над 5000 представители, а са минали векове, откакто са дошли тук. Тяхна е вината, че не са си запомнили и запазили името.

8

От 9

преди 9 месеца

Добре, не знаех, че и тази дума се цензурира, затова ще го кажа по друг начин. Настоявайки да бъдат обозначавани с думата, която на техен език означава "човек", те дискриминират хората от всички други етнически общности, като отричат принадлежността им към биологичния вид Хомо Сапиенс.

7

По-коректно е

преди 9 месеца

да се каже "жени с индопакистански произход и с българско гражданство". Защото думата "ром" в техния език означава "човак" и в този смисъл, ако се използва като етноним, дискриминира хората от всички други етнически общности, поставяйки ги в категорията "***".

6

Анонимен

преди 9 месеца

Българки,или с българско гражданство?Уточнявайте ги тия неща,де,щото знаем кои си продават децата и за по-малко.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Данайците търсят само материал от тъмната боя.

4

Одобрявам.

преди 9 месеца

Средностатистическата жена стана еманципирана. Не ще да ражда и да гледа деца. При развод рекетира и клевети съпруга си. Тогава нека да бъде заменена със сурогатна майка. В бъдеще и с изкуствена утроба. А на работа - от ИИ. Каквото посееш, това ще ожънеш.

3

Анонимен

преди 9 месеца

Всички се досещаме какъв е етноса.

2

Анонимен

преди 9 месеца

Казва се "жени с български документи".

1

Анонимен

преди 9 месеца

Български гражданки, мис ирки