51

Анонимен

преди 9 месеца

56, от познатите ми има поне 10 мъже, които на един етап си "бих шута" с по-млади жени и не се интересуват и бившите и жени си гледат децата сами. В този род на мисли, аз не съм готова финансово да погна грижа за 1-2 деца в момента. В някой момент, ако всичко е ок, ще си осиновя дете.

50

АБПФК-ЛГБТ

преди 9 месеца

За нас са ръководните длъжности, за всички останали - бачкане до дупка и стъклен таван!

49

Анонимен

преди 9 месеца

Уникални са:-) Много чело, много знае ,но само докато всичко върви гладко и има ясно написано какво и как да се прави. Опре ли до взимане на решение в момента, за риск, за неясна ситуация и всичко става по ред : шаш, нерви , ступор. Я по- добре кажете как е положението с хирурзите и военните и защо шаха и стрелба все още са разделени

48

гневен мъж

преди 9 месеца

До 50 То има кой да гледа децата-бащата.Но няма кой да издържа у.р.у.с.пийте в страната ни.Че много станаха.

47

Анонимен

преди 9 месеца

"Най-много жени заемат ниво "ръководител" във висшите училища и научните организации" - това обяснява защо образованието е трагично

46

Анонимен

преди 9 месеца

Михо, това е off-topic, ама си прав, братле. Не знам от стреса ли е, някакъв mindset ли е, какво е ама една бившата тийм лидерка направо ми стопи макарите. Такива неща бях виждал само по филмите и първата година от жената.

45

Анонимен

преди 9 месеца

Повечето сфери сега са за жени, мъжете немат голем избор, освен ако не са меки китки като жените :))

44

Стъкмистика АД

преди 9 месеца

Купчина проценти изсипани с кофата за да покажат защо България е на това дередже! Само че не става ясно от математическото съчинение с елементи на разсъждение дали останалите 64,5% мъже на ръководни длъжности са действително мъже по смисъла на един от биологично установените два пола... Или са определена номерация от модерните евроатлантически "мъже" от новоизмислените агресивно пропагандирани 33 пола?!?Оруел и Хъксли някакси ги предсказаха тия времена...

43

Михо

преди 9 месеца

Нека да са повече :))). Аз досега съм забърсвал две шефки и двете бяха истински ненаситници и доста разкрепостени. Препоръчвам на всеки да опита и да не се свени от ония приказки за хляба и оная работа. Лек ден!

42

Анонимен

преди 9 месеца

46, да раждам деца, ама ти ли ще ми ги гледаш и издържаш?! Много е лесно да се говори от страни в тези несигурни времена. Масово бг. мъжете бягате от отговорност и жените си гледат и издържат сами децата.

41

Спас

преди 9 месеца

Румен Радев е президент но той не е точно мъж, а руска компаньонка.

40

една жена

преди 9 месеца

Основният проблем е друг. Не е важно дали ръководителят ще е мъж или жена, а дали ръководи добре. Което в България рядко се случва. Още работи системата на връзките, роднинството, партийна принадлежност и т.н. Няма истински конкурси, а - нагласени, с предварително избран човек.

39

българин

преди 9 месеца

А колко процента от жените в България са майки?От тези,които са до 40 г. възраст.Дивотия след дивотия се пише.Някакъв феминистки бяс ви е обхванал.А кой да ражда деца?Мъжете не могат да раждат деца.Откъде дойде тази лудост,не мога да си го обясня.Тази сутрин по една от тв изтипосали две лесбийки,да ми говорят за нещата от живота,и какво е нормалност.

38

Анонимен

преди 9 месеца

Аз съм за равенство при достъпа до трудовия пазар на всеки човек, независимо от пола му. Но защо ми прави впечатление, че борбата е все за високоплатените ръководни позиции с високи доходи. Това е истинска полова сегрегация - може един мъж да е по-квалифициран, но работодателя ще избере по-неквалифицирана жена, защото има квота. Къде е равенството тук ? Ами ако сложат квота ЛГБТ, цветнокожи, марсианци!? Едно време в университетите имаше квоти за деца на активни борци. Влизаха без изпити.

37

Анонимен

преди 9 месеца

Да наемеш в строителството жена си е равно на самоубийство, гледа на зиг заг и не може нищо да поеме, не че не се е крила миньонче онранителка зад гърба ми когато стане напечено в охранителния бизнес, ама ко да праиш...хахахахаха :)))

36

Обява за работа

преди 9 месеца

Фирма бореща се за равенство между половете,търси да наеме група жени за разтоварване на цимент. Атрактивно заплащане, според постиженията.

35

Анонимен

преди 9 месеца

Така е, твърде много са!

34

Анонимен

преди 9 месеца

Уж искат равенство на заеманите длъжности, ама само на тези които са ръководни или на които се взимат много пари. За останалите нито думичка.

33

до 31 не разбирам

преди 9 месеца

какъв е тоя бътхърт тука? Вицове за шефове и техните любовници има от край време. Айде да не се преструваме, че този фолклор е тръгнал от нищото. Женомразците са мижав процент, не правете от вица проблем, нещо много се въодушевихте от кенсъл културата тия дни.

32

Анонимен

преди 9 месеца

Това с ръководните длъжности вече се изтърка. Всеки иска да е директор някъде и да го обдухва климатик, а не северняка на някое поле. За мен истинското равенство ще настъпи, когато наложат същите квоти при тираджиите, електротехниците, общите работници по строежите, заварчиците, програмистите, войниците в окопите в Украйна, моряците и т.н. Ако жените бяха 60% от мениджърите в Майкрософт, мен щяха ли да ме вземат за директор? Въпреки, че по образувание съм стеугар, примерно?