71

Озлобени феминстки

преди 8 месеца

Прави впечетление, че най-проблемните и неработещи отрасли се доминират от жени. Тези, които са на най-ниско ниво и показват трагични резултати, и неспособност и нежелание за реформи - съдебната система и образованието. Като добавим и здравеопазването, където също преобладават жените, добиваме ясна представа за пагубния ефект на женския пол върху обществото и (не)способностите на представителките му. Случайност?! Едва ли.

70

Мераклийка

преди 8 месеца

Решила съм да стана шефка на форумния ни женомразец.

69

ЧОКИ

преди 8 месеца

П...УТКИНСКА МУ РАБОТА .ТО ЗАТВА ДЪРЖАВАТА Е НА ТОЯ ХАЛ

68

До малкопишковците

преди 8 месеца

в коментарите: добре че можете поне тук да си оставите мнението анонимно, че иначе не ви стиска ХАхахахахахахахаххаха

67

Анонимен

преди 8 месеца

Трябва се намали тоя процент, че не е добре .. Вижте ЕС на ккво замяза с тея женуря

66

леля чичо

преди 8 месеца

с духане се стига най-много до зам.директор, по нагоре вече се иска акъл , видя ли фирма където са само управителки директорки, значи на тази организация дните са и преброени

65

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 72, това че обкръжениетот и е такова изобщо не означава, че "повечета" са така. прости ти явно си падаш по такива.

64

Анонимен

преди 8 месеца

Психиката на повечето жени е като на 10-годишно дете. Затова мъжете, които говорят с жени на сериозни теми като бизнес и геополитика нямат никакъв шанс да си намерят приятелка. Започнете да говорите за почивки, маникюр, чалга и дискотеки и.. бум-успехът ви с жените е гарантиран.

63

Анонимен

преди 8 месеца

До Еманципист, всеки работи каквото му е интересно. Очевадно тези професии са интересни за мъже. Къде е драмата?

62

Анонимен

преди 8 месеца

България е абсолютен матриархат и това е от много години насам, само се разходете по улиците на големите градове и ще видите безработни млади жени с коли за стотици хиляди и в същото време мъже, които броят стотинки и се возят в градския транспорт. Това е част от бг културата, затова стигнахме дотук.

61

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 68, природата не го е решила. Решили са го мал ко пи ш ков ците. Не им стига ролята на "бикове". решили, че могат да тъпчат де ще мърда. И докараха планетата до тотален колапс. Историята е безапеалционна по темата!

60

Анонимен

преди 8 месеца

Абе,ора,някога учехме,че първоначално в развитието на човешките общества е властвал матриархата!Ама,нещо закуцало яко и Природата решила да обърне нещата и мъжете да не се занимават само с ролята си на бикове,ами и да поемат юздите на управлението на обществото(от семейството,до царството),което общо взето продължило развитието на Човечеството,до наши дни,когато хитрите евреорептили решиха да създадат настоящата каша!Е,създадоха я и ще видите докъде ще я докарат.Добре,че има държави извън рептил

59

Еманципист

преди 8 месеца

Сега дайте статистика колко процента са жените в професии като зидар, арматурист, кофражист, кранист, миньор, водопроводчик, тираджия, автобусен шофьор, електричар, боклукчия и т.н. и какво правим по въпроса за изравняването им?

58

Анонимен

преди 8 месеца

Ах! Във фризьорските салони, процентът на боядисване на коса е в полза на жените... Мъка! Срам! Гняв! Потрес!!!

57

Анонимен

преди 8 месеца

Съда са 90 % жени и прават добри реформи.

56

Анонимен

преди 8 месеца

Всъщност, 100% от дамските превръзки се използват от жени (в което няма не виждаме драма)! Но в щатите, форматираните либерални мозъци, решили да поставят превръзки и в мъжките тоалетни на училищата (щото можело на някое момченце да му се прииска да си сложи...)! По този повод, един умен американски човек каза, че си заслужава да се помисли, да се сложи и слама, в случай, че на някой му дойде да внесе яйце...

55

Анонимен

преди 8 месеца

По училищата са все жени. Образованието е на ниво.

54

Анонимен

преди 8 месеца

Почне ли една система да се феминизира, пиши я бегала. Да преброим заедно: образование, здравеопазване, правосъдие. Колкото по- отдавна, толкова по- зле

53

Анонимен

преди 8 месеца

Сега става ли ви ясно,защо ,и образованието и науката с в такова незавидно положение!

52

Анонимен

преди 8 месеца

Явно са некадърни калинки. Вижда се по Гавриел, Неинск, Кристалин и др. подобни.