200

Анонимен

преди 9 месеца

VPN лайки си си сложило долното дано да помогнат за манипулиране на читателите.

199

Анонимен

преди 9 месеца

Изнася ти да си напишеш платената поръчка. Защо не дадеш поне едно доказателство. Нямаш го в опорката ясно но за сметка на това имаш мнение.

198

руски тероризъм

преди 9 месеца

Русия изнася корупция и тероризъм по целия свят!

197

Анонимен

преди 9 месеца

За другите не знам , за тебе минус не ти се хваща това са глупости за костя коп.

196

гьон ИИ

преди 9 месеца

Алжир и Путин са имали нещо общо само когато са цъфнали налъмите на Костов.Милион и половина са коренни французи.Местни в провинцията,обаче от време на време гръмнат някой газопровод и не признават ничия власт.Алжирският въпрос докара отново Де Гол на власт,като се сложи край на предната република,той обаче не го реши според очакванията на военните там,страхът от които да не извършат десант в самата Франция му даде властта и им даде независимост.Имаше и неуспешен атентат срещу него.

195

Анонимен

преди 9 месеца

За другите не знам, но алжирците са по-цивилизовани и няма да се поддадат втори път. Путин веднъж вече им спретна задкулисно гражданска война. Едва ли ще се върнат там, където Костя Копейката мечтае да ни вкара.

194

Анонимен

преди 9 месеца

Западните държави ви експлоатират, защото вие се оставяте. Като всеки живее сам за себе си, няма друг избор освен да работи каквото намери, за да оцелее. Ако си помагахте, нямаше да се стигне до тук.

193

Bormann

преди 9 месеца

Няма газ, няма горива, няма ток. Затова ви пробутват да се возите в електрически чайници зареждащи се с часове с някъв си кабел (бухаха), кранчето секна, толкоз за запада, скоро няма ко да ядат бидоните :))) Новия световен ред е ясен, Изтока дърпа конците а запада е веселата кукличка хехе

192

Анонимен

преди 9 месеца

Скимтят ли хюмнетaтa ,значи Путин дъни яко. Голям кеф.

191

Анонимен

преди 9 месеца

Нещо эа демократичното бомбандиране на Нигер от френски демократични самолети преди 5-6 дена да напишете.Поредната эагуба на цивилиэована Ивропъ

190

Факт

преди 9 месеца

САЩ имат още няколко години през които да се спасят. Ако не успеят-паразитното им съществуване приключва.

189

Анонимен

преди 9 месеца

Одобрението на руския народ за политиката на Кремъл е доста високо. Белия дом едва ли може да се похвали с такава всенародна подкрепа освен за Тръмп .

188

Анонимен

преди 9 месеца

До Ленин човеко точно твоя пост е пропаганда и отявлени инсинуации на основание на вопиющи лъжи.

187

-(-)

преди 9 месеца

Зачулвай се с чаршава и към Ирак .Скрил се тука и ще манипулира.Марш от тука тръгнал да ми прай анализи.А случващото се в Ирак преди 20години на какво е продължение Клоун такъв .

186

Анонимен

преди 9 месеца

Ленин пише, че когато управляващите не могат да удържат властта в държавата, отвличат вниманието на населението чрез военна агресия зад граница. Кремъл точно това направи. За да предотврати нарастващото недоволство от некадърното управление: затвориха 23 000 фалирали индустриални предприятия и превърнаха Русия в бензиностанция. Нападнаха Украйна, и заплашват Полша, балтийските републики и т.н. Останалото е пропаганднаПОМИЯ. 137 държави се обявиха срещу болните им амбиции.

185

Анонимен

преди 9 месеца

Украйна съобщава за напредък на нейните сили , може ама не вярвам чудят се как да точат още и още пари от наивните евроатлантици западни не умници наивници.

184

Анонимен

преди 9 месеца

Всички копейки и *** се чувстват длъжни да се разпишат в днес.бг

183

КонВихрогон

преди 9 месеца

Айде, още един разбирач и при това-мюсли! Ходи си при ония с големите тюбетейки, да те отворят, така да се каже, повече... Русия била разпространявала неверни информации. Най-големите разпространители на злоба и ненавист са алахопочитателите- тези, за които жените са стока, други религии няма, а шериата - най-правилното. Айсиктер!

182

Анонимен

преди 9 месеца

Руснаците си падат по африканци.

181

Тон

преди 9 месеца

Западна Африка иска да е свободна от западните кърлежи!