10

Жеко

преди 9 месеца

До Трагедияот къде си сигулен че трябва да е 6 стойноста, ами то зависи от расовия ти тип, височина, кг кръвна група??А преди 20 години тия стойности са били по високи, а не си ли се замислял че ги понижават перодично?

9

Жеко

преди 9 месеца

В конституциата ни пише че държавичката ни се основава на частната инициатива!!!Сиреч така нареченото държавно управление си е намерило извинение да не създава държавно аптечно предприятие и да цапардоса доставчиците на животоспасяващи лекарства!!КАКВО ИМА ДА СЕ ОБЕСНЯВАМЕ ДЪРЖАВНО АПТЕЧНО ПРЕДПРИЯТИЕ ДА СЕВЪРНЕ И ДА СНАБДЯВА С ВАЖНИ ЛЕКАРСТВА ПРЕПАРАТИ!!Ама не може щото в капитализма човешкия живот е една кръгла нула!!

8

Анонимен

преди 9 месеца

Исус Навин под името Авитохол е живял без диабет 300 години, но го писаха, че умрял на кръста и така го знаеме. Думата Кръст идва от Енергията която приемаме от СЛЪНЦЕТО, чрез храната ПЕРПЕНДИКУЛЯРНА срещу ГРАВИТАЦИЯТА на ЗЕМЯТА и този КРЪСТ се бори всеки ден да ХОДИМЕ нормално по Земята, даже и да караме ТРОТИНЕТКИ!

7

Анонимен

преди 9 месеца

Диабет не е имало до времето на измисляне от науката дофтория "ДИАБЕТ" и хората са живеели по 300 години и единствено са се избивали по време на инвазия на чергари! До измислянето на тая изкуствена болест, никой не е боледувал от диабет! След като взахариха продуктите със ЗАХАР от преди 200 години, въведоха и болестта ДИАБЕТ и я нарекоха ЗАХАРЕН ДИАБЕТ. Чи то по магазините е пълно с ДИАБЕТНИ ПРОДУКТИ за да имат и дофторите и те да лекуват ХОРАТА с ДИАБЕТНИ ПРОДУКТИ - ИНСУЛИН!

6

Анонимен

преди 9 месеца

А къде е правителството да сложи ред....

5

Трагедия

преди 9 месеца

Фамилно обременен съм с диабет; всички които са в моята фамилия са с диабет; баща ми преди 29 г. сизамина от последствията от диабет, като изцяло беше се разложил; аз от 13 г. спазвам стриктно диети, а от 9 години съм на хапове; сега съм на 62 г. Винаги със себе си имам и хапове за диабет, но и апарати за мерене на кръвната захар. По принцип, кръвната захар ми е под 6,0, но когато имам проблеми на работа, в къщи, тя драстично скача и достига до 12,5-13,3. И все пак аз съм оптимист за себе си.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Неграмотници жалки... някой - единствено число някои - множествено число

3

Кире от ПП

преди 9 месеца

СПОКО ЗА УКРИТЕ ДЕФИЦИТ НЯМА И ВСИЧКО Е БЕЗПЛАТНО БУГАРИТЕ КУЧЕТА ГИ ЯЛИ

2

Анонимен

преди 9 месеца

Зевс запитай се за коя държава кирчовци и кокорчовци са се подписали да подаряваме инсулина защото в момента всичко е за една определена държава всички знаем коя е тя а пък нуждаещите се в България кучета ги яли. Стана ясно на всички вече какви са управляващите и кой им е началник..Пак си гласувайте за тях следващият път.*** планктон е българина и такъв ще си отиде от тази земя.

1

Зевс

преди 9 месеца

Основната цел на частника е максималната печалба и ако закона го позволява, то те ще я реализират дори от това да умрат хора. Парламента вместо да се занимава с *** и интимната връзка от 60 дена да вземе да реши истинските проблеми в държавата!