15

1212

преди 8 месеца

Тайванските жълтуги пушечно месо срещу Китай. Ама САЩ ще трябва тука здраво да киха няма да е като за Украйна.

14

Олимпий Панов

преди 8 месеца

Поредните марионетки!

13

Христо Христов

преди 8 месеца

Същата безродна марионетка като Конрад Аденауер...

12

Анонимен

преди 8 месеца

Американците сами ще бомбандират тайванските фабрики за чипове, както са барабар със работниците вътре, при най-малката опасност да попаднат в ръцете на законния си собственик - Китай. Те самите си признаха че вече имат такъв разработен план.

11

Анонимен

преди 8 месеца

На тайванците ще им е по добре под Китайски диктат. Защото докато са под американски са под заплаха да бъдат играни като карта, по същия начин както Украйна срещу Русия. Доста са загубени Тайванците, защото не си цакат техния жокер докато все още важи - чип индустрията си. След 10-тина години американците ще си построят ново поколение фабрики, и Тайван вече няма да им е снабдител а конкурент, и тогава най вероятно тайванците ще бъдат хвърлени в огъня.

10

Анонимен

преди 8 месеца

Рублльо, изобщо да не ви минава през ум че САщ ще отстъпи технологичния гигант Тайван на Китай! САмо нападнете ище видите тогава кво се казва война..

9

ъъъ

преди 8 месеца

Ами никой не иска да живее в диктаторска държава

8

Анонимен

преди 8 месеца

Тайван е открадната територия, построена с откраднатите пари на Китай. Когато китайския народ се обръща срещу режима си, поредната кукла на америка, ония тръгват да бягат, крадейки всичко по пътя си, през почти цял Китай. После бягат на Тайван, където с част от откраднатото подкупват американците да да ги спасят от заслужения гняв на народа. Престъпна шайка зад парвана на демокрация, поредната държава кукла, чакаща реда си да бъде блъсната под влака в името на американското благо.

7

Конфуций

преди 8 месеца

Западната дипломация триумфира след като успя да обърне руснаци срещу руснаци с войната в Украйна, сега се опитва да повтори успеха, този път като обърне китайци срещу китайци.

6

Itso

преди 8 месеца

Тайландците нямат нищо против да се присъединят към Китай, единствено се страхуват че ще си загубят привилегиите да пътуват по света без визи и че търговските отношения със щатите ще се влошат, което ще удари целият бизнес на острова.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Да се чет :Имаме американски ракети и ще ни пращат още при нужда:

4

Анонимен

преди 8 месеца

Китай дори няма да ви пита и ще ви анексира за 1 ден.

3

Анонимен

преди 8 месеца

Бедняшки Китай с кейдж дуелърите полудява как това малко демократично парче земя отцепници от гнусния комунистически режим има десеторен БВП на глава от населението спрямо клоаката Китай.

2

Анонимен

преди 8 месеца

До 1 - Кои са "тея"? И какви нострадамуси те гонят?

1

Анонимен

преди 8 месеца

Така де лягате само пред "демократични" заплахи.