197

Анонимен

преди 8 месеца

Двете поселения стават в рамките на десетина години, което говори за съгласувани действия на двете български племена.

196

Анонимен

преди 8 месеца

Някога, както и сега, всеки управник се е борил за население. Куберовите Българи, след като решават да излязат от плен на Аварския хан, вдигат къщите на колела и тръгват. Пътьом нанасят 6 поражения на аварската войска и ханът е принуден да ги остави да минат Дунав. Заселват се в Прилепско и Охридско. Византия отправя една армия към Онгъла и втора - към Охрид. И двете са разбити.

195

Анонимен

преди 8 месеца

А такааа!Ами сега?Макетата съвсем го закъсаха.Май няма да оцелеят дълго.И без това са сбирщина от етноси с най-много българи,всеки да си вземе своето и да се свърши с тая мъка.

194

Анонимен

преди 8 месеца

Вижте сръбския език преди реформата на Вук Караджич и ще се изненадате, че на практика липсва разлика между българския и сръбския по това време.

193

Анонимен

преди 8 месеца

То точно сърбите са първите "македонци". Франките ги захлебват и те си измислят тая сръбска нация. Сърбия е била винаги в пределите на България.

192

Анонимен

преди 8 месеца

Те сърбелите са най големите русоподлоги и втори по алкохолизм в света след русия

191

Анонимен

преди 8 месеца

Руските олигарси от бандата на Путин-Милер,Алекперов,Абрамович,Усманов, Мордашов,Фридман,Авен,Дерипаска, са загричжени и развълнувани за съдбата на средностатистическия българин.Коци и Румбата им благодарят чистосърдечно!

190

Мадлин Олбрайт

преди 8 месеца

Трябваше да унищожа Сърбия окончателно, но нищо - още не е късно!

189

да кажа само

преди 8 месеца

Връщам се от Австрия/по не мое желание? а там съм бачкал със сърбежи само.И ми попада някаква много стара книжка със български песни още от преди 9-ти.И какво да ви кажа сънародници.Полвината от думите бяха на съвременен сръбси език.А там бяха песновки и поезия на нашите си възрожденци и дори още от преди това.Чист ,,сръбски език".Тогава разбрах защо са ми се стрували толко комплексирани майсторите ми във Виена.Та те бяха прости като фасул.Не си знаеха собствената си история.Хеле пък за език.

188

Историк

преди 8 месеца

До Iron Maiden ... то се знае отдавуна , че сръпсикят и македонскиот язик е саставен от сите граматички и правуписни грешки в булгарския язик ......

187

Я, па Я

преди 8 месеца

Сърби я Сърбия, сърби я.

186

Стаменов

преди 8 месеца

Тая работа ще свърши назле за някой наш западен съсед!

185

Iron Maiden

преди 8 месеца

Моля ви да погледнете на какъв език (каква азбука) е написана цялата въпросна прокламация!!!Прекрасна КИРИЛИЦА!!!No more comments!!!

184

Щерю

преди 8 месеца

И след тази статия на Велика Сърбия - ги сполетя предупредително земетресение...

183

Зозо

преди 8 месеца

Бившите българи в Сев. Македония да правят паметник на Ж. Желев. Милошевич им готвеше босненски сценарий с Трета югославска армия. Жельо го заплашил, че влезнат ли в Македония, българската армия ще влезе в Ниш. Милошевич се нaakaл веднага :))))))))))))))))))))))))))

182

Анонимен

преди 8 месеца

Тия сръбски приказки е добре хубавичко да ги чуят северномакедончетата, а не ние българите. Да си се връщат македонците бързо бързо в Сърбията и ако щат дружно нова Югославия да си правят... мухахахааха

181

Анонимен

преди 8 месеца

И сърби и македонци говорят развален български.Та,чии земи са това?

180

Анонимен

преди 8 месеца

Ние пък сме били на 3 морета.Значи Сърбия е изконна българска земя.По логиката на сърбите.

179

Анонимен

преди 8 месеца

Втората най-убита нация след макетата са сърбите. Величаят се, а са векове след нас по живот, начин на мислене и манталитет. Замръкнали в средновековието, нямат изглед за светло бъдеще. Разпердошиниха им иначе малката държава и шовинизма не ги спаси. Внимание да не им се обръща.

178

бай Ставри

преди 8 месеца

Като влезем в Шенген, приемем еврото,вкараме престъпниците в затвора , икономиката ни стане 2-3 пъти по-силна от сръбската и македонската, тогава самите сърби и македонци ще почнат да се наричат българи. Сега само си чешем езиците с путинска пропаганда, с което престъпникът иска да ни държи разеденени.