21

Анонимен

преди 9 месеца

Хората не трябва да се обучават, харчат се пари за обучение в нетраен материал. Изкуственият интелект е вечен. 12 години го учиш и харчиш пари, а то нищо не научава. Изкуственият интелект знае всичко и не забравя.

20

Анонимен

преди 9 месеца

Може да се напишат няколко учебника - един пробългарски, един евроляв градски десен, жендърски учебник, един антибългарски евроатлантически. Всяко училище да си избира учебника и политиката. Един чуебник не може да събере различните гледни точки.

19

Планът на сглобката

преди 9 месеца

Как са го подкарали сглобката 1. подаряваме всичко от армията и МВР и оставаме незащитени 2. навзимаме дългове, от които народът нищо не вижда, но пък задлъжняваме до 10-то коляно и ставаме зависими 3. махаме всичко нормално и родно-националната валута, национален празник, полове, история и свобода на свободно мнение и слово 4. училището става проформа и всички стават неграмотни за повече от обслужващ персонал 5. всичко нужно "получаваме" (прескъпо) от "съюзиците" и ФИНАЛ-край на държавата!

18

А

преди 9 месеца

Представяте ли си след години, когато за министър ще бъде назначен човек, завършил по тази нова волна програма? Чалга и наркотици, да ви е честито!

17

Ха

преди 9 месеца

Ми и образованието може да стане по желание! Защо трябва задължително да се учи? Да учат тези които искат,а другите... там вече не е ясно!Навремето учебниците бяха задължителни,ходехме всеки ден на училище и ни скъсваха от домашни.Сега е волна програма и за съжаление се виждат тъжните резултати от тази програма!

16

Хмм

преди 9 месеца

Тази преработка на хартия е крайно време да отпадне. Почти всички деца имат телефони и таблети. Вие знаете ли колко тежи една раница на първокласник до петокласник? Аз не мога да я вдигна, па камоли децата ми да я носят. Един таблет, няколко тетратки и готово. Каква е драмата? Хем не може да се скъса, хем можеш бележки колкото си искаш да правиш. Можеш да си подчертаваш. Какво повече се иска?

15

Анонимен

преди 9 месеца

За какво са ни училища и учебници? Нали има Гугъл и Укипедия?

14

Анонимен

преди 9 месеца

В Българиа от досто отдавна титрата професор означава ...!

13

Анонимен

преди 9 месеца

Училището трябва да стане незадължително и децата да решават дали да ходят на училище, или не.

12

Анонимен

преди 9 месеца

Абреееее, министре, брееее.... По твоята логика грамотността скоро ще е незадължителна. Диктуваш на телефона и той ти го набира.....чисто, всички запетайки правилно,с ът- и ят-а... И да четеш що рие , като има аудиозаписи, нали?!? Ами на кой му трябват книги като има филми и на кой му пука, че за исторически събития децата ще съдят според приумиците на сценариста и продуцента...... И тоя бил министър на образованието, леле лелеаправете майката на Азис началник на Сливенския затвор, по- добре

11

Лекар ихтиманец

преди 9 месеца

Тоя изглежда ***, пази боже децата!

10

Анонимен

преди 9 месеца

"Цоков каза още, че когато се въведат индикатори за качество на всеки учител и училище, ще може да се определи приноса за личностното развитие на всеки ученик." - Не стига, че даскалите станаха адмиинистратори на бщрократичната ви система, ами сега ще гоними ще оценяме всеки човек, във всяка секудна, за всяко действие. Ама нека да позная - ВАС НЯМА ДА МОЖЕ ДА ВИ ОЦЕНЯМЕ!

9

Анонимен

преди 9 месеца

"Това, че отпадат определени факти, не значи опростяване. Така учителите ще имат повече време да постигнат не само усвояване на знанията, а изграждане на умения и отношения у учениците"" И знаеш ли, докъде стигаме, БАТЦЕ! До момента, в който всичките си мислят, че са много умни и умели, а не могат да завършат изреченеи, без да извадят телефона и да "фактчекнат" два-три пъти ...

8

Анонимен

преди 9 месеца

е може да се правят ромени за всичко, по всяко време, когато им кефне. Няма да има копия на промениет и никойняма да има доказателства, а защото ще изисква име и парла, няма да може да се архивира в публични архиви. Само, да не ви изгърми сървърчето, че не знам отгава ...

7

Малкъм Екс

преди 9 месеца

Без образование до никъде няма да стигнеш

6

Анонимен

преди 9 месеца

Тотален ментален колапс ... Тези технически средства гиима не от 2, а от поне 30 години вече, каот в университети може да се спори, че ги има от 60-те, със свбоден досп за студентите от 80-те години насам.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Най-добре г-н министре изобщо вече да не ходят и без това нищо не научават,а пък и няма кой да им преподава качествено.Ходят само и единствено да си раздвижат новите дрехи,да си покажат новата татуировка,новия телефон ,новия пиърсинг.И така да им минава деня.Учителите и те добре ,взимат си увеличените незаслужени заплати без реално да извършват дейност.Нали оня ококорения рече "само при извършени реални действия тогава ще има увеличение на заплатите"

4

Глупости

преди 9 месеца

Са това. Учителите често си сменят работата. Като дойде друг, ще се сменя учебника?Трябва да има програма и учебни материали, които я покриват.Като се явиш на изпит 7 клас, никой не те пита по какъв учебник си учил и кой ти е преподавал.Този предлаган подход е за университета.Аман от безумни идеи.

3

Анонимен

преди 9 месеца

В коментарите на една от предишните статии по въпроса, бях писал за учебници само със заглавия и с празни страници. Друг коментатор беше писал, че на сащ и колониалното управление назначено от тях, не им трябват умни роби...

2

Анонимен

преди 9 месеца

Нека Оглупяването на нацията продължи -от Посолството !