10

Itso

преди 9 месеца

пак добре като не е родила в национален ефир на живо...

9

Аноним

преди 9 месеца

Това което ВСЪЩНОСТ възмущава не е кърменето а търсенето на ефекта на скандал.Виждал съм майки публично да кърмят децата си. Едните го правят защото децата им са гладни... НО има и други които го правят колкото се може по-демонстративно с прекалена и излишна показност, като основно гледат наоколо дали някой няма да ги погледне за да започнат скандал , как кърменето било естествено и да обвинят погледналия ги в сексизъм и безчовечност... докато детето е напълно забравено от "възмутената" майка.

8

Анонимен

преди 9 месеца

да си развяваш детето по сисите като моден аксесоар пред хората не е за хвалене... кърменето е интимен съкровен акт между майка и дете и всякакво показно кърмене (освен ако наистина, наистина не се налага) говори за психясала егоцентрична майка - ексхибиционистка..

7

ха

преди 9 месеца

е как така бе ? тук има некви дето се възмущават че се кърми в моло или парко . а между другото колко пари е изкарала от тая фотосесия ?

6

Ангелина

преди 9 месеца

Криворазбраната - демонстрация на показност показва много ,ама много дълбоки комплекси на индивида на два крака."Публичността" по този начин е един от най- безсмислените начини за съществуване . СУЕТА ,НАРЦИСИЗЪМ И ЛИПСА НА ДУШЕВНОСТ....

5

Анонимен

преди 9 месеца

Мислех, че рептилите не се кърмят.

4

Анонимен

преди 9 месеца

да вземе да пусне нещо ново, дето става за слушане вече... стига се е правила на праскиня-майка-рекордьорка..

3

Анонимен

преди 9 месеца

Тази новина е много важна за всички българи. Ще спя спокойно.

2

О чуден

преди 9 месеца

Тез безделници се занимават само със снимки във всякакви пози!Има ли изобщо кой да ги гледа снимките им?Кой нормален човек ще седне и да им гледа снимките?

1

Анонимен

преди 9 месеца

Кой разпъна чадъра над Георги???