Снимка: БГНЕС

 Още с първата си бременност Риана заяви гласно и негласно, че ще бъде различна майка. Тя дълго време криеше, че чака дете, като реши да обяви новината по свой начин – чрез фотосесия по улиците на Ню Йорк, където се появи само с розово яке, разкопчано на корема. Втората ѝ бременност бе обявена по още по-грандиозен начин, по време на участието ѝ на Супербол тази година, където потърка наедрялото си коремче, стоейки на платформа няколко метра над земята.

 
Сега Рири доказва, че майчинството ѝ също няма да бъде класическо и обикновено. Макар известно време да криеше лицето и името на първородния си син, сега виждаме много повече от него и дори знаем как да го наречем. RZA вече е на годинка, като може да се похвали с фотосесия за Vogue и участие в рекламна кампания за марката на своята майка Savage x Fenty.
 
Бременната Риана взе в ръцете си малкия малчуган, когото споделя с партньора си A$AP Rocky, за да позира с него в серия от снимки за новата колекция бельо за бременни и майки на Savage x Fenty. Кадрите бяха публикувани в социалните мрежи и веднага предизвикаха обществен интерес и дебати. Някои от феновете поздравиха Рири за смелостта да се покаже в такава светлина, въпреки напредналата си бременност, но други я критикуваха, че използва сина си за повече реклама.
 
На снимките изпълнителката кърми малкото си момченце, без дори да сваля сутиена си, показвайки че новите ѝ модели са направени специално за майките и тяхното удобство. 
 
Кадрите от предизвикателната фотосесия на Риана как кърми - вижте ТУК

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase