61

сиромах

преди 8 месеца

Абе човек,как може да се чудиш как ще стане ротацията в сглобката?Все пак си академик,нещо на което много държиш да се споменава.Трябва Ви повече мъзга от нежния пол от сглобяващите партии!Дерзайте и ще последвате със сигурност едни мнооого големи патриотари на следващите избори !Хората видяха какво сте готови да направите ,но не с кожата Ваша и на вашите близки!

60

Флуид

преди 8 месеца

Като стане ротацията, ще излезе, че ППДБ дефакто са докарали ГЕРБ на власт. Евроатлантическият планктон се обърна на 180%. Евроатлантическите ценности и цивилизиационен избор са изключително флуидни според ситуацията.

59

Кравар

преди 8 месеца

Няма значеие как ще стане ротацията . Единствено важно е почитателите на цибирските варвари да нямат дистъп до изпълнителната власт! Ко-***-йк-ин , зеления чорап , корнелата и тнт трябва да се държат на късата каишка за години напред.

58

Анонимен

преди 8 месеца

"Денков даде пример с Румъния, където ..." Само че там стана и нещо друго: в затвора са 2 /ДВАМА/ премиери, 50 /ПЕТДЕСЕТ/ министри, над 100 /СТО/ депутати, 3 /ТРИМА/ евродепутати, 400 /ЧЕТИРИСТОТИН/ кмета, ХИЛЯДИ корумпирани държавни чиновници, бизнесмени и общински служители. Шарлатаните при нас направиха обратното - строеж на огромна пералня. НИКОЙ не е вкаран в затвора! Пълна реабилитация на корупцията! Старите Борисов и Пеевски и по-новите Иванов и Петков отново са господари на нашия живот.

57

Анонимен

преди 8 месеца

Комунистчетата газ пкаят!! ха ха ха гадно ли вие? Ще ви става по-гадно..

56

Анонимен

преди 8 месеца

Национални Предатели !

55

Анонимен

преди 8 месеца

Бацо му нарежда с шиши, той само изпьлнява нали за това го поставиха

54

Денков

преди 8 месеца

Николай Денков може да е академик, но е един посредствен учен.......чел съм дисертациите му и публикациите му..............нищо особено, нищо не е открил тоя......занимава се с колоидна химия (дял от физикохимията) ..............не знам защо толкова го превъзнасят, че бил голям учен...........да бе , да..........мен не могат да излъжат, и аз съм завършил химически факултет............може да нямам докторат,но я разбирам физикохимията повече от тоя академик!

53

Анонимен

преди 8 месеца

Защо Не си Ходите вече Денков? Знаете ли колко сте Жалки от страни?-:((( Кого Баламосвате че " Управлявате"?

52

Анонимен

преди 8 месеца

Има ли дисциплина "ФИЗИКОХИМИЯ" в СУ?Кой го казва?!

51

Анонимен

преди 8 месеца

Денков си беше ушенце И се ползваше с блага.

50

Анонимен

преди 8 месеца

До СиромасиБега бе!! Ужаст!

49

123

преди 8 месеца

Денков - слуга на Сатанистите.

48

Анонимен

преди 8 месеца

Много приказки-малко работа.

47

Анонимен

преди 8 месеца

Денков много ги разбира тези работи. Ръси мозък отвсякъде.

46

Денков

преди 8 месеца

Ще ни извикат в посолството за да извършим тържествената смяна на караула. Новият васал встъпвайки в длъжност ще козирува на посланика.

45

ХаХаХаААА

преди 8 месеца

Вместо да наливате чашите, като се пишете за българи, станете и ги помете тези, както казват съседите пишман управляващи и поставете достойни и можещи хора!

44

Kиpo

преди 8 месеца

Kak я вpътнax лoвkaтa нa napaneтa crлoбkaтa...

43

Не може

преди 8 месеца

Министър председател да е индивид, който през живота си да не е оставил след себе си успешен бизнес направен от само него!!!

42

Българин

преди 8 месеца

ПРИЯТЕЛИ, ЧАШИТЕ СИ НАПЪЛНЕТЕ. Познавам мъката и болката на този народ. Просто, с тожва ме е дарила съдбата и Господ. А и, няма как да е иначе. Просто защото си го обичам НАРОДА НИ. Но не и неговите политици и лидери. А пък, все ще се намери някой приятел, с когото да си поговорим. Те са толкова много. Особено от ЛОВЕЧ ГРАДА. Там съм израстнал.