67

Браво на Соня

преди 8 месеца

Соня добре го каза (но твърде дипломатично)! Проблемът е, че тия срам нямат! Вече няма къде да избягаш - по целия свят е диктатура и нямаш право на свободна мисъл, мнение и да казваш, каквото мислиш! НИКЪДЕ! Притиснати сме до стената вече! Въпросът е, че една шепа налага тия гадости на МИЛИАРДИ! И тия МИЛИАРДИ го допускат! Казват "ама те държат армия и полиция"-вие плащате за тях и те са от вас! Само помислете-ние плащаме за да сме роби! ПОЛИЦАИ/ВОЕННИ, усетете се! Като удари час, отместете се!

66

Още за списък факти

преди 8 месеца

6. В Северна Корея, ако не плачеш убедително, уволнение, може и затвор-тук ако не се възмутиш в ефир от нечии "неправилни" думи-уволнение, Денков призовава и за още наказания. 7. През социализма в затвора се влизаше за виц, сега те уволняват, но може скоро и това да стане. 8. 1980-за журналистите има само една "правилна" гледна точка, 2023 "журналисти" (като вълков от дарик) казват "има само една ПРАВИЛНА гледна точка" Усещате ли как В ЦЕЛИЯ СВЯТ опитват да отнемат правото на мнение и слово???

65

списък факти

преди 8 месеца

1. Янев уволниха, че НЕ бил казал "война" 2. Радев със зеленски казваше "война", само веднъж каза "конфликт" (то е вярно) и оня и медийте се разфучаха 3. Рашидов казва нещо, което мислят 80% от хората по отношение на ДЕБАТА в НС и го махат 4. Питат защо не махат още двама, че са се смели на Рашидов, а не са го пребили може би 5. в Русия, ако това в Украйна му кажеш "война"-затвор, а назапад, ако НЕ го наречеш "война"-скоро ще има затвор.

64

Не са познали

преди 8 месеца

На запад нямаш право да гъкнеш, на изток също! В Холандия в сладкарница, ако кажеш "искам от черните сладки" те гонят и ти викат "расист", защото трябвало да използваш "шоколадовите" вместо "черни" О.о Тук бяхме остров на нормалността, напоследък с бързи темпове се опитват да го променят! Премиерът ти казва, че има само една "правилна" гледна точка и всеки, изказал различна, трябва да бъде наказан! Ако ЧУЕШ някой да казва и не реагираш-също! И това се случва! Обаче не са познали...скоро...

63

За тити и тото

преди 8 месеца

Тити и Тото са много пр*сти-факт! НО това, дето им направиха, издаде реалността! И аз като чух Тото как се изгаври с паметта на Левски (говорейки глупости явно от липса на знания и мозък), ми идеше да го размажа. НО-после се сетих, че да си гл*пав, не е престъпление! Има мнение-има право на такова! Ако му бях гост, щях да му обясня фактите и да го направя на г*з. Аз съм зрител и наказанието му е да спра да го гледам! ТАКА СЪМ ИЗБРАЛ! Но никой няма право да казва кое мнение може да се изказва!

62

Оруел

преди 8 месеца

Това, което се случва е ЧУДОВИЩНО! ОСНОВНО ЧОВЕШКО ПРАВО е правото на МНЕНИЕ и ДА ГОВОРИШ! В момента ако някой е на различно мнение, го изключват от всякъде, даже се призовава за затвор, а някои искат и убийство (не само "миротворец"-вижте форумите)! Не само мнение-и думите трябва да са подбрани! Даже ако не кажеш дадена дума те уволняват или изяждат медийно. Пример - Радев, Янев, кой ли не! И то е навсякъде! В Русия, ако кажеш "война"-в затвора. Тук, ако НЕ кажеш война-изключване! ОРУЕЛСКО!

61

Румбата радев

преди 8 месеца

Аку имах пари щях да ги ба всичкити. Ама нямам пари и затуй ей туй гуси ба.

60

Анонимен

преди 8 месеца

Права е.

59

Я ГЛЕЕЙ ТИ?

преди 8 месеца

ТАА ЛИ ЧАЛГАРКА, СЪЧИНИЛА "РЪГАЙ ЧУШКИ В БОБА" "ЩЕ ТИ СКЪСЪМ ГЪЗЪ" И ДРУГИ ЛИТЕРАТУРНИ ТВОРБИ И ТЕКСТОВЕ НА ЧАЛГАРИТЕ ОТ ИТН? ЧЕ ТОЙ РАШИДОВ Е ШУКСПИР ПРЕД ТАТУИРАНИЯ ДЪЛЪГ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТАРНА ПАРТИЯ - ИТН, КОЙТО ГО ПОРИЦА?

58

Анонимен

преди 8 месеца

Сончето пуска дезинформация

57

Паню Баирски

преди 8 месеца

Соня Момчилова е жалка комунистическа издънка и няма място в медиите и в България!

56

Анонимен

преди 8 месеца

Те отдавна вече са нагодени

55

Анонимен

преди 8 месеца

Тази лелка не беше ли инсталирана от властта, т.е от Радев докато управляваше еднолично със служебните си правителства?

54

Анонимен

преди 8 месеца

Така е.И ги кара да лъжат.После защо не гледаме телевизия...

53

Анонимен

преди 8 месеца

ГЕРБАДЖИЙСКАТА МУТРЕСА ДА БЪДЕ ИЗГОНЕНА НЕЗАБАВНО

52

Анонимен

преди 8 месеца

На тези и " медиите" няма да могат да им помогнат!-:)

51

Така е

преди 8 месеца

Цензурата установена от Кирил Петков и шайката му в момента е като в Северна Корея. Уволнява се всеки журналист или обикновен човек, който изкаже мнение различно от това зададено от Посолството.

50

Анонимен

преди 8 месеца

До 49 Потвърждавам. Работила съм с въпросната парашутистка няколко години. Нищо повече от посредствен журналист. Но с политически протекции изведнъж ставаш председател на СЕМ

49

Ром"с

преди 8 месеца

Тя отдавна е нагодена .ГЕРБ когато идват 2009 ,то България е на 56 място по свобода на словото ,а когато напуска е на 112 май бе..50-60 места надлолу за 10 години власт и някои искат още ГЕРБ на власт..щото хладилника им се напълни в последните 2-3 години при тях и то благодарение на наливането на пари от ЕС.

48

Миле Китич

преди 8 месеца

Абе защо така чалгата ви е в кръвта, както чистосърдечно твърди и самият Слави.