21

Доктор

преди 8 месеца

Драги сънародници, тази изцепка на този Тихомир означава , че започва процеса известен в България като "фалита на България през 1997 г.) . Спасявайте си спестените парички !

20

Анонимен

преди 8 месеца

Това преведено на нормален език значи "лихвите ще се качат на 8-10-12%". Който може още да продава, да продава и да погасява, после няма да има грам кой да купи, и ще плаща 25-30 години на банките.

19

Помнещ

преди 8 месеца

Тихомире , не те знаем кой си , но много добре знаем , че започнат ли декларации за запазване на цени , то следва повишаване на всички цени , та чак до фалити на банки и цялата държава !!! ДОБРЕ ЗНАЕМ !

18

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя Тошев много лъже. Ако ви каже добро утро най-вероятно е полунощ

17

Балонест

преди 8 месеца

"иде масово клане"-най-добрия коментар, който съм чел, и най-истинският! С две изречения, много много точно описана ситуацията с БГ кредитите! "Няма закон за банковият фалит"-точно заради него покувин България бачка в Европа да си изплаща кредитите, винаги са настъпвали големи драми с големите кредитит! 2008 скачаха от покривите на блоковете закъсалите бизнесмени и длъжници! Тоя Тошев е лъжец, преведени неговите думи звучат така"иде непосилна за изплащане лихва, бягайте"!

16

Анонимен

преди 8 месеца

Забрави да каже: вервайте ми !

15

100% Бай Ганьо

преди 8 месеца

Аз преди 5г си купих апартамент в чужбина.Лихвата беше 2.7.Сега е 2.9.И още малко да се вдигне няма да се усети чак толкова много.Макар да бъде неприятно ще се приживее.След 20г го продавам и се пенсионирам на 50г.

14

Анонимен

преди 8 месеца

България - единствената страна без закон за фалит на физически лица и без процедура за защита от кредитори. Иде масово клане.

13

Анонимен

преди 8 месеца

Ами след като няма да има рязко покачване на лихвите значи че няма да има и еврозона.Ашкулсун!!Просто племе-бедно племе.

12

8

преди 8 месеца

Ееее, що минос!

11

Анонимен

преди 8 месеца

Суоерз нонкажи го на банката ми, която отказва да ми даде кредит с фиксирана лихва, за повече от пътрвите 3 години.

10

Анонимен

преди 8 месеца

Няма страшно . Теглете кредити . После ще го усетите големия .

9

Омг

преди 8 месеца

Какъв е този антиконсултант. Значи, ако искаш да фалираш, спокойно може да му следвате съветите. Ипотечен кредит, и както успокои, че нямало да се вдигат лихвите, в САЩ вече е 5,50%? После вижда някакъв активен имотен пазар? Само той. И накрая посъветва да имате кредитна карта, ако сте с ниски доходи?! Рецепти за личен фалит.

8

бл.134 в Zап. парк

преди 8 месеца

Да няма само мобилизация и изпращане на фронта .Че тогава ще няма да можете , да теглите знам след заем и да купувате апартамент , след апартамент

7

Анонимен

преди 8 месеца

До 6 -:И ше се върнат старите цени :)

6

Анонимен

преди 8 месеца

До 5 -;Ем каф тос бизнес на креди уе хаххаха

5

Анонимен

преди 8 месеца

Тази радост по ниските лихви никак не е добре, защото означава лесно пускане на много пари на пазара и покачване на инфлацията, а когато парите са малко и са скъпи, тоест с висока лихва, всякакви свободии и спекулации ще секнат бързо

4

Евро

преди 8 месеца

При приемане на еврото лихвите ще са такива каквито са в ЕЦБ. Наред със всички плюсове, в момента това е най-големия минус, защотл лихвите ще се качат почти двойно на сегашните и това ще задуши бизнеса и строителството. Аз съм за Еврото, но не сега. И да, това което казва господина не е верно, друг е въпроса, че при кредит на около 2% с вноска 1000лв, след Еврото ще стане 1100-1150, което за повечето не е драма, но за някои ще е. Справка Германия, Австрия и т.н.

3

Анонимен

преди 8 месеца

Няма да има рязко вдигане на лихвите, нека хората да не се притесняват, заяви още кредитният консултант.***, то като влезе наполовина.....

2

Теглете кредити

преди 8 месеца

После ше му мислите Мухахаха