16

Анонимен

преди 8 месеца

Категорична забрана на донорство и разфасовка×××××

15

gg

преди 8 месеца

Голям рев за това донорство, сякаш ще реши всички проблеми с вълшебна пръчка. А че дишаме прахоляк и отрови във всички по-големи градове не е никакъв проблем. Донорството е панацеята.

14

Анонимен

преди 8 месеца

Ретини и сухожилия от трупен донор, без дори да разберат роднините.Тиражирано дори в сериали...

13

Христо Христов

преди 8 месеца

Но медиите цензурират приканването убийците на пътя да стават донори.

12

Анонимен

преди 8 месеца

Готвят ни за донори след като ни вкарат във войната в Украйна. Ранените украински войници дори не ги лекуват, а направо ги пращат на части на запад.

11

Анонимен

преди 8 месеца

Амебата си ти. Алоуу! Какъв крадец? Тези, оядените крадат органите за без пари и ги препродават. Само трябва да убедят роднините. На мен нито ми трябват органи, нито ще позволя разфасовка. Който има проблем, му е бил пратен свише. Има кармични причини за телесните и др. проблеми. На пияници им се присажда нов черен дроб и продължават да пият. На свръхбогаташи им сменят сърцето през няколко години. Отивай доброволец да ти разпродадат резервните части. Здраво тяло струва поне 130 000+ долари

10

Анонимен

преди 8 месеца

" но има голяма листа на чакащи, които все още таят надежди " - за какво таят надежди- да измират хора , та да получат парче от тях. След като не са измислени медикаменти , които да им помогнат да се излекуват , значи заболяванията им са нелечими . Толкова. Да живееш всеки ден и да се молиш и надяваш някой да си изгуби живота , за да му го вземеш ти . А говорят за хуманност и я изискват от останалите .

9

до 3

преди 8 месеца

До Анонимен,крадеца вика дръжте крадеца,българина мисли,че всички са като него и без пари няма добър ден да кажат,но не е така има едни по-висши понятия,но няма да ги споменавам за амеба като теб

8

Анонимен

преди 8 месеца

Парите - милиарди,колкото погубените животи и здраве.

7

Анонимен

преди 8 месеца

Месо и месни продукти,месарница,месокомбинат,месомелачка,касапи,хирурзи "виртуози"на обезкостяване на плешка и бут.Човекоядци,канибали.Бърз оборот на души.

6

Магаренко :

преди 8 месеца

"Така е,българинът свикна да е донор на млади и образовани хора за ЕСССР,оръжия и ядрени реактори за Уссрайна, а много скоро ще бъде и пушечно месо за кефа на Зеленоида с белия нос! Щом поискат - ще даваме всичко! Моята родина Уссрайна е по-важна всички местни апачи населяващи колонията!Зиг хайл, майн Зельоньй ФюрЪр и Слава Кокаине! "

5

Анонимен

преди 8 месеца

влез с камъни в бъбрека излизаш без здравия бънрек. ей ти донорство по български!

4

Анонимен

преди 8 месеца

Разфасовката сваля цената на човешкия живот и въобще на живота.Франкенщайновци,чийто живот,няма шанс.КАТЕГОРИЧНА ЗАБРАНА НА ДОНОРСТВОТО.Както и на червения течен продукт.Има заместители.За какво всъщност се използва!?

3

Анонимен

преди 8 месеца

Преди да почнат трансплантациите имаше кома. Нямаше мозъчна смърт. От кома човек можеше да се събуди, но сега бързат да убедят роднините да позволят разфасовката. Да отиде при шумахер и да ги убеди да му дарят органите. Няма да му се получи. Който ина пари и 20 години ще го/я държат включен/а. Който няма - на английски термина е събиране на реколтата от органи. А плащачите първи получават резервната част, която си поръчат

2

Сата НАТО

преди 8 месеца

Аз категорично заявявам отказ от донорство! Да се запише отказът ми във всички регистри.

1

Анонимен

преди 8 месеца

не виждам причина да не дариш ами да се разложиш....