82

Xaxo

преди 1 година

Искам да кажа че то би било добре да се отнемат колите но този закон не е направен както трябва Трябва още да се работи над този закон така както е направен ще пострадат много не видни хора и още нещо всички сме равни в тази държава щом полицаите не искат да бъдат тествани за наркотици значи не трябва да искат това и от гражданите Трябва да се работи на този закон не е лошо това като замисълКакто така е написан закона катаджиите ще станат най-богатите хора в България

81

Кирил

преди 1 година

Моля гласувайте на Номер 71 по-отдолу ,Извинявайте Благодаря

80

Кирил

преди 1 година

Моля гласувайте на Номер 75 по-отдолу Благодаря

79

Така е ..

преди 1 година

Закона не е категоричен. Може и Ако , условности които ще задръстят съда с дела.Така не се преви. Един закон или техника колко е по проста , толкова е по надеждна и приложима.

78

Анонимен

преди 1 година

До пак до пуркоКолата не ви прави равни, алкохола и наркотиците ви прави.

77

Анонимен

преди 1 година

Това добре, но знаци скрити от клони, опасни дупки които се отбягват с жив инстинкт, тротинетки, строителни площадки около които е пълно с пясък (вчера бях свидетел на занасяне върху пясък на столичен булевард и последвало ПТП". Трябва работа по всички направления и може би един ден ще се справим. Добавям и книжките, нека се чете и решава листовки. Малко опит и самосъзнание . Успех

76

Анонимен

преди 1 година

А дали ще се проверяват за алкохол и наркотици полицаи, кметове, общински съветници от управляваща партия, министри, депутати, разни началства, връзкари и т.н или само обикновеният човек както винаги ще обере пешкира. Полицаите вече протестираха, че не искат да бъдат тествани.

75

HeinrichHimmler

преди 1 година

Решението е едно - протести и изгонването на крадливата хунта от властта и вкарването им в затвора и отмяна на всички нелепи закони, които са прокарали тихомълком. Такъв закон не може да се измисли за една нощ, защото има много условности. Не може от днес за утре да прокараш такъв закон и да почнеш да отнемаш коли

74

пак до пурко

преди 1 година

И отделно как е честно да вземат твоята кола за 600лв и моята за 40000лв. Как това ни прави равни пред закона?

73

до Пурко

преди 1 година

Явно не си разбрал съвесем. Не е достатъчно да не караш пиян или надрусан. Закона е направен така че дори преди две седмици да си изпушил една трева и те хванат днес.. въпреки че не си под въздействието пак ти вземат колата. А дори може и да не си пушил, защото по статистика тестовете им дават 40% фалшиви резултати и ако да кажем си взел едно от 400 лекарства без рецепта, които теста засича като дрога си чао. За един ибупрофен да кажем.

72

Пурко

преди 1 година

Всичко е супер елементарно,не караш пиян и всички хипотези ,какво ще стане с колата отпадат.Когато колата е фирмена да си проверяват водачите за алкохол от фирмите и решават въпроса.Ако я дават на пиян шофьор да им я конфискуват,същото важи и ако аз дам моята на пиян.Даже трябва и наказание за съучасник да има за тоя ,който я дава на пиян да я кара.

71

кики

преди 1 година

Къде могат да се видят/ прочетат всички тези поправки на НК касаещи шофьорите.Трябва ли да се абонираш за държавен вестник за да се запознаеш.

70

Силвия Стефанова

преди 1 година

При подновяване на шофьорска книжка, да се иска копие от завършено образование и да се проверява за идентичност !Много ще отпаднат със сигурност !!!

69

Ясен

преди 1 година

От някое луксозно возило като застрелят полицаи и ще настъпи паника в държавата.

68

mda

преди 1 година

кирчо, щото всеки ден ти пиеш заедно ред бул със сироп и ще излезеш наркоман. пък си такъв мамин убавец, редбула чист го пиеш ;)

67

Кирил

преди 1 година

Тестове и проби само при ПТП Катастрофа..Никакви безразборни тестове на пътя от КАТ....Така трябва да е,иначе от днес ти взимат колата че си пил редбул или сироп за кашлица ( ше излезе Амфетамин ) Има много фалшиви тестове .Ако си съгласен с мен ,че Тестове и проби да се вземат само при ПТП натисни палец нагоре ако не си палец надолу.Благодаря</html>

66

ГОСПОД БАВИ

преди 1 година

КАт са ВИНОВНИ .. СРОЧНО да им се конфискуват личните АВТОМОБИЛИ !!!

65

Анонимен

преди 1 година

Браво страхотна мярка , посоката е правилна , трябва да се забрави да пиеш и да караш кола. Който пие и кара да се отнема , трябваше и за отказ също !!! Ще се направят специални паркинги където да се съхраняват отнетите коли какво толкова сложно !

64

все тая

преди 1 година

До Анонимен - Живота е по-ценен от вашите коли! Всяко действие си има последствия... по-добре иззета кола отколкото отнет живот!

63

Ванката

преди 1 година

В много страни глобите са % от дохода - така че не е несправедливо отнемането. Доходи различни, коли различни.