14

Анонимен

преди 8 месеца

Що превръщат спорта в касапница не е ясно, ама е само при футболните запалянковци е тая бруталщина. Не видях фенове на бокса да си бият крушета след мачовете.

13

Христо Христов

преди 8 месеца

До 11 "Как е възможно само и единствено в България да се позволява спортни отбори да носят имена на исторически личности?" - и защо си мислиш, че единствено в България е така, про'с'так неграмотен?! ПП. И в Холандия е така.

12

Ужас

преди 8 месеца

Хърватския посланик протестирал срещу решението на съда!!! Това що е сръбин не е мал тия фашисти са същите като укройнците!!наглеци

11

...

преди 8 месеца

Доживот на такива изрди. Отиваш на футболен мач, за да се забавляваш, да изживееш емоция и никога повече не се прибираш у дома. Докато не разберат такива баб***ити идеята на футбола нямат място на свобода

10

Наказание

преди 8 месеца

Да ги извадят за 5 години от Европа и да им дойде акъла, ама едвали

9

Анонимен

преди 8 месеца

До 5 не е така. Англия създаде побоищата между агитките. Там даже властите го одобряват в началото. Създаде се традиция агитки да хвърлят бирени бутилки от двуетажните автобуси по хората. Има цели филми за това. След това тези минаха още е по големи крайности и то навсякъде. Голяма част се татуират и крещят разни нацистки лозунги и това се оправдава. У нас по времето на Стоичков татуировки имаха само затворниците и то някоя котва, а не свастика. Тоя хърватин със сигурност се мисли за усташ.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Хърватите са същите фшисти като урковците,диваци проповядващи пещерен фашизъм.Трябва много строго да бъдат наказани

7

Митака

преди 8 месеца

С тия фенски простотии трябва да се спре. Ритнитопковците си прибират хилядарките и живеят охолно, наемници за пари, днес са в един отбор, утре в друг, а феновете се млатят по стадионите и в градовете за пълни простотии... Най-лошото, че водят и децата си да гледат и слушат простотии, най-вече тука на балканите...

6

Анонимен

преди 8 месеца

Футболната запалянковщина стана много грозна. То не минава мач без бой а много често и убийство. Затова стадионите са празни.

5

До 2

преди 8 месеца

Витоша и Средец да ти говорят нещо, винаги е имало псувни, простотия и вандализъм асоциирани с въпросния спорт.

4

Нане

преди 8 месеца

юрохейски ценности.... Тоя нашият добре, че оцеля от шиптърите.... Нещо наще утре. Пки няма ли да разследват, кой и как наби наще фенове в шиптърският квартал нарочно... ===)))

3

Анонимен

преди 8 месеца

Този спорт е пълна трагедия от поне 20 години, феновте му са едни остригани глави и толкова, нито е интересн нито нормален човек би се интересувал от него, а въпросната майка е все пак майка на точ1но такъв индивид.

2

Анонимен

преди 8 месеца

Футболното хулиганство започва в Англия. Когато Стоичков играеше за ЦСКА нямаше побоища по стадионите или по автобусите и тролеите на разни агитки. Това обаче няма как да се каже подкупните НПОта. Как така запада ще носи лоши неща. Невъзможно!

1

Анонимен

преди 8 месеца

"Когато научила за смъртта на убития с нож запалянко, тя колабирала след сърдечен арест, а по-късно била настанена в болница. Като интересното е, че е настанена в същото болнично заведение, в което са хоспитализирани и пострадали фенове на Динамо." -------------------- Какво е "интересното" в новина, че хора са настанени в болница, Н.Х.? Ако можеш да обясниш смислено, ще трябва да те номинират за "Пулицър".