41

Правда

преди 8 месеца

Добре че има широка обществена подкрепа поне за тази жертва на престъпен насилник, дори са не се счита за "домашно насилие" щом нямат законен брак, но всяко поглсегателство срещу човешките права като достойнство живот свобода безопасност са законанарушения с висока степен на опасност за обществото ако не ся накажат справидливо да та се считат зо безнаказани и тедосегаеми насилниците, както много от тях с връзки със съда.За съжалении много жени са не само обезобразени но и убити вече 14 за 2023

40

Анонимен

преди 9 месеца

Хайде стига сте развявали като знаме тази работничка на най-древната професия която е наказана от шефа си че не искала да работи повече. Жива е - ще се оправи. А защо не виждам протести за другата жрица дето я застреляха с пистолет наскоро? Или нея кучетата я яли. Щото не става за прокарване на истамбулската конвенция.

39

сега като

преди 9 месеца

махнат сарафов и шефката на сем , ще се обърка всичко още повече . Доспад прелива, хотела изгоря, 5 умрели с катастрофи . Един като къци и Милен се къпе на нуди плаж на пирин - каролев там киснеше

38

Анонимен

преди 9 месеца

Лайковете са регулирани и дозирани и не само в тази статия

37

Анонимен

преди 9 месеца

"Шевовете са по тялото, а не по лицето" --- Чакай, чакай! На много места писаха как лицето и било рязано. Даже някои хора в коментари почваха да разсъждават как цял живот щяла да показва обезобразено лице. Други разсъждаваха ако е травма на лицето дали се брояло за някаква си телесна повреда и т.н. и т.н. Почти няма човек, който да не е останал с впечатлението, че е рязана навдякъде, лице, тяло, всичко!

36

HELL

преди 9 месеца

До 39 - Вземи питай медии как описаха "ОБЕЗОБРАЗЕНА", защото тази дума е за Жени жертви на заливани със СЯРНА КИСИЛИНА

35

Анонимен

преди 9 месеца

До 39 - 21 рани няма как да са поставени 400 шефа. Описанието: " Наранявания по ръцете, краката и в коермната област". Продържавайте с Илюзиите 400 шефа нова математика измисляте.

34

До 37

преди 9 месеца

Шевовете са по тялото, а не по лицето. Прекалено много искате от човек с обезобразено от рани тяло и да Ви го покаже на всичкото отгоре в национален ефир. Поставете се на нейно място.

33

Анонимен

преди 9 месеца

До 36 Те го яхнаха вече. Още като Кирето се появи усмихнат на протеста. Подмениха искането на хората за справедливи наказания и за работеща съдебна система, и го замениха с искането на Посолството за въвеждане на ИК.

32

Анонимен

преди 9 месеца

"после си изсмукват от пръстите "нови разкрития по сличая" --- Гледахме видеото с Дебора и не видяхме рани и белези и шевове по лицето. Как смяташ си го изсмукваме от пръстите? Гледай и ти видеото, никой не те спира. Нали уж лицето и било обезобразено??? Какво стана?

31

Анонимен

преди 9 месеца

Някой се опитва да яхне протеста, хората са срещу насилието, а не за въвеждане в училищата на часове по "НЕСТЕРЕОТИПНИ РОЛИ НА ПОЛОВЕТЕ", под формата на ПРЕВЕНЦИЯ

30

Ето така се задушава

преди 9 месеца

гражданското недолоство и се усмирява обществото. Хората започнат да негодуват и протестират, но щом на властта й припари под г3, се активират медиите. Първо са нажежили обстановката, после започват да пускат противоречиви новини, после си изсмукват от пръстите "нови разкрития по сличая". Тролците се активизират, НПО-тата и те. И хоп - протестите се възприемат като платени акции на НПО. А си отишъв на протест, а са те обявили за член на НПО. И народът мирясва, и всичко си остава постарому.

29

Анонимен

преди 9 месеца

Дебора не е обезобразена, има няколко порезни рани от вътрешната страна на лявата ръка, има кожа като на бебе. Затова и съдебният лекар, и съдийката са установили лека телесна повреда. Затова и цялата нова комисия от пет човека си направиа самоотвод - те не могат да констатират нещо, което го няма! Стига заблуждавахте хората!

28

Анонимен

преди 9 месеца

Уж лицето и било рязано, т.н. Евала на пластичния! Кажете кой е, за медицина дават ли Нобелова награда! Медиите много насъскаха публиката. Докторът писал "лека телесна", а другите доктори след това отказаха да направят повторна експертиза. И някъде писаха, че в становището никой никъде не е казвал "400 шева", не знам дали е истина. Съвсем ли не ви светва една лампичка? А сеидетелят на обвинението бил такъв от тия които лесно се купуват, сещайте се кои.

27

Анонимен

преди 9 месеца

До 30 Протест от нпо-та за приемане на ИК. Виж, че даже сега са оставили напечатаните от Посолството плакатчета и го карат на ръчно написани, щото много подигравки отнесоха от хората. И вече са само нпо-активисти, защото хората като разбраха, че ги използват, се отдръпнаха.

26

А

преди 9 месеца

По колко плащат? Къде да се запиша? Трябва ли да присъствам или само получа парите, как да се скатая?

25

Анонимен

преди 9 месеца

ако това наистина е "обезобразената" дебора,то значи,че има някаква измама!400 шева!!!знаете ли какво значи това?аз съм се порязвал с макетно ножче-жестоко и белегът стои поне два месеца,а като гледам лицето на дебора...

24

Анонимен

преди 9 месеца

Добре де протест срещу какво?

23

Серсема

преди 9 месеца

Ако жена ми отиде на някой протест без да ми е направила шопската салата ще и се наложи да протестира срещу развода,който ще последва.

22

Анонимен

преди 9 месеца

До Бай Оня Шш, тихо, че сега феминистките ще ти скочат, ще ти обяснят, че има право да прави каквото си иска, и ще поискат да подадеш оставка. ..А иначе историята с тия била още по-пропаднала работа, потърси в гугъл за майката на Дебора и ще видиш каква кoчина е това семейство. Единственият шанс на Дебора е да се махне от там и с години психолози да работят с нея, за да й обяснят що е то нормален живот и как човек да живее достойно. Загубена работа.