270

ВСУ методично чисти

преди 8 месеца

Украйна от руски терористи

269

...

преди 8 месеца

Русоблядките много коментират, че американския народ не искал война, не знам си колко % са били против войната. Я коментирайте колко % от руския народ иска тая война и реално я подкрепят.

268

Случаен минувач

преди 8 месеца

Все повече започва да намирисва на ТСВ. Надявам се, че здравомислещите хора няма да допуснат това да се случи. Но и американците трябва малко да смекчат тона. Ясно е за всички, че ако не подкрепят Украйна, режимът на Зеленски ще падне бързо.

267

Itso

преди 8 месеца

Накрая ще стане така, както каза Хенри Кисинджър в началото на войната - че за да приключи Украйна трябва да е готова да се раздели с територии. Британската империя навремето така е решавала регионални конфликти в границите на империата, когато започват да назряват британците дазделят територии, така направиха с Индия, която разделиха на 3 държави - Пакистан, Бангладеж и Индия за да разрешат конфликти на религиозна основа.

266

Анонимен

преди 8 месеца

Каква контраофанзива? За 2 месеца урките изгубиха 40,000 и нищо не направиха.

265

Анонимен

преди 8 месеца

Чрез Настъпоидната настъпателна офънзива УКР войска настъпи около 80% от мините, а когато хукнаха обратно към сталтовата позиция настъпиха отново 80% от неизбухналите мини. При 100 заложени мини и 100 атаканте възвръщанте войници настъпателно са възплеменени 96 мини и само 4 войници са ост живи. Съответно ако офанзивата е била от 100 000 войници само 4000 са останали живи. Зехлюнски, АтентатПревратът иде.

264

Анонимен

преди 8 месеца

Ако Украйна победи Русия, значи България може да победи Турция. Долу математиката, да живее фантазията.

263

АНГЕЛ

преди 8 месеца

Украинския фронт е пред разпад. На няколко места по фронта Руснаците готвят щурмови юмруци и във всеки один момент могат да получат заповед за контранастъпление което ще приключи чак във Киев където ще фръкне на Зелката главата !

262

Анонимен

преди 8 месеца

Ясно е че Зеленски няма полезен ход, освен да се кандидатира за президент на САЩ от демократичната партия

261

Анонимен

преди 8 месеца

Еее ми не е честно пък! Тъкмо свикнах с медийните лъжи и сега......

260

Bormann

преди 8 месеца

Усс.райна потъна при рибите и повлече нато с нея...... Мир на праха на покойните :))

259

Анонимен

преди 8 месеца

"Днес.бг са манипулатори!Оригиналното заглавие на СНН не е закъснялата , а ЗАКЪСАЛАТА (ЗАСТОЙНАТА) контраофанзивата.Смисълът е че е доникъде ...Или редакторите не знаят английски или умишлено пускат фалшиви заглавия !"_____________ Освен, че не знаят английски и не могат да пишат грамотно на български, не могат и да четат. Пуснали са през гугъл-преводач текста, и разбрали-недоразбрали, изпляскали закъснялата вместо закъсалата. То това четене с разбиране някъде в 3-4 клас се усвоява, ама нейсе...

258

Анонимен

преди 8 месеца

До 307В същата статия на CNN се казва че според проучване направено по поръчка на медията ,55% от американците искат Конгреса да спре по-нататъшната помощ за Украйна.///Американците по принцип не подкрепят нито една война.Дори бяха против участието в ПСВ и ВСВ.

257

Mda

преди 8 месеца

Днес.бг са манипулатори!Оригиналното заглавие на СНН не е закъснялата , а ЗАКЪСАЛАТА (ЗАСТОЙНАТА) контраофанзивата.Смисълът е че е доникъде ...Или редакторите не знаят английски или умишлено пускат фалшиви заглавия !

256

Анди Буленко

преди 8 месеца

И на децата вече е ясно че укрите не моат се мерят с рашките и ще ядат мноого бой. Но форумните диванни експерти разбира се ще ви кажат тъкмо обратното. Ама човек трябва да умее и да разсъждава логически а не да се поддава на пропагандата, която е тотално подвеждаща.

255

Анонимен

преди 8 месеца

Да се избиват колкото искат. Един народ в 2 държави, това да не са англосаксонци.

254

Анонимен

преди 8 месеца

Амииииии...... Ча как така от днес закасня? Нали до вчера къртеха мивки?!?

253

До Мълдър

преди 8 месеца

Светът има още по-малко нужда от безpoдници като теб.

252

агент Мъдлър ЦРУ

преди 8 месеца

Какво искал Путин, никой не го интересува, пич. Ние не можем да се съобразяваме с всеки. Нато да ги удря, дано изчезнат тея ручляци. Светът няма нужда от тях.

251

Анонимен

преди 8 месеца

Путин не я е вкарал украйна сама се вкара с помоща на запада . Президента Порощенко каза в одеса 2014 вашите деца ще стоят в подземията и няма да ходят на училище и куп други простотии ,още преди да са почнали някакви бойни действия ,та дори и да е имало това е безумие да се говори от президент, минали сме по този път макар и не толкова страшен