64

Анонимен

преди 8 месеца

До Кирчо и Кокорчо 40 Имаш печатна грешка. Те не продължават промяната, а продължават ИЗМАМАТА. Вече не останаха неизмамени от тях в тая територия.

63

Апостол

преди 8 месеца

На лъжата краката са къси! Днес драги българи,разбрахте ли,че пак ви лъжат,пак ви стрижат и пак ви ***,ама от всякъде!Да живеят славните клонинги на промяната,изчадия на Румбата!Росенец и Атия ви чакат с най-новото,най-хубавото и найдемократичното хамериканско гориво,по евтино е,само 2 евро!*** нещастни!

62

Анонимен

преди 8 месеца

Споко,при Киро Истината и Асен и 4лв ще минат.Много бързи забравяте,това ви е проблема,затова още дълго време ще ви стрижат,бръснат и доят.

61

Банкер

преди 8 месеца

Не само 3 лв. , а и 4 лв. ще минат! Споко , Промяната е на власт ! Скоро и хлябът ще мине 3 лв. ! А за банките - ама много споко - те ще започнат да фалират по-рано ! Който си е оставил бели пари за черни дни, ще пие една мътна студена вода , поднесена от Кокорчо !

60

Анонимен

преди 8 месеца

Рублата се срина, една рубла е един цент, лично аз очаквам алчното джудже да напомпа на макс цените на където каквото може на макс, от петрола до ценните метали но това ще са му смъртните стонове.

59

Анонимен

преди 8 месеца

Бойко си взима левчето

58

Гешев

преди 8 месеца

Такава декларация сочи само едно - очаквайте цена на бензина около 4 лв . за литър съвсем скоро ! Такива оптимистични декларации са характерни за некадърниците, безхаберниците, мошениците, безотговорните шарлатани , които в момента са на власт и се стремят да захлебят колкото могат , защото знаят, че ще им лъсне голия зад.н.к веднага в края на годината. Объркаха до фалит държавните дела и се гласят за бягане!!! Ще ги пуснем ли ?

57

Анонимен

преди 8 месеца

Хората пътуват повече лятото и помпат нефтодолара, предвид милиардите наливани във войната на запада, капиталистите и банкстерите срещу изтока и християнския свят.

56

Бензинджия

преди 8 месеца

Хе,хе ! Скоро ще продавам на 4 лв. литъра ! Гарантирано от "Промяната" ! Кеф !

55

Охо !

преди 8 месеца

И какво сега, цената ако е 2.99 лв. за литър бензин , ние да крещим "Ура!" и да си тръшкаме капите в земята , така ли ? А бе, оланкоолу, цените се повишаваат всеки ден , на всичко, скъпотията е жестока за обикновените 90 % българи !!! Ти ломотиш дивотии и хвалиш некадърниците , които съсипват народ и държава !!! А суверенът клечи, бърка си в носа и "бистри" дебелашките изцепки на дупетатите ! Каква жалка сбирщина сме !

54

Анонимен

преди 8 месеца

Днес 12.08.23 на Лукойл бензина е над 3лв.

53

Моше

преди 8 месеца

Ами нормално е да говорят така разни полУтици и дУпетати ..... те от собствения си джоб пари за бензин или дизел НЕ ДАВАТ ... Народа плаща . А щом народа може да си позволи да плаща горивото на държавна администрация и политици ... значи е богат и може да си позволи не 3 ... ами направо 5 лева за гориво . А когато приемем еврото за да няма много стрес при изчисляването цената като нищо ще стигне 5 евро... Както беше написал някой : Политици, яжте ... пийте ... Народа черпи .

52

ШИфьор

преди 8 месеца

Всички такива декларации на недомаслените ни министри и полУтици показват само , че не само 3 лв. , а и 4 лв. за литър бензин трябва да очакваме !

51

до 16

преди 8 месеца

До Анонимен и защо в цял свят може да са свободни,само за богоизбрания българин трябва да са символични и регулирани,долу българската диктатура,започнете да работите и да плащате като всички хора по света

50

Киро

преди 8 месеца

Забравете за евтино руско гориво. Чакайте европейско, 2.50,ама евро за литър. Кефете се.

49

Сата НАТО

преди 8 месеца

Шарлатаните и Боко ще пълнят хазната с ДДС, това е играта.

48

Анонимен

преди 8 месеца

Щом така грубо лъжете, значи ще мине 3,50.... Защото увеличението от доста време е не 15 ст, а минимум 30 ст. И цената от доста време е е 2,70+.

47

Анонимен

преди 8 месеца

Последният път когато цената на бензина беше 2.70, цената на петрола беше 96 долара за барел. Сега е 81 долара за барел и ни обясняват, че цената на горивата е такава щото цената на петрола е скочила от 78 долара на 81 долара. Абе разликата 78 до 96 знаете ли, че не е същата като разликата от 78 до 81? За математика за 1-ви клас говорим тук. Стига ни правихте на луди! Не е цената на петрола, а картел. Трябва да запалим няколко бензиностанции и ще видите колко бързо ще падне цената!

46

Кирчо и Кокорчо

преди 8 месеца

Продължаваме промяната ...... !!! :)

45

Подготовка за

преди 8 месеца

еврото, предполагам? Долни лъжци!