21

Когато

преди 9 месеца

Дбржавността е слаба , правосъдието се поема от народа 3 ти Закон на Нютон Всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие.

20

Бай Оня

преди 9 месеца

Май трябва да влезе, защото иначе правосъдие няма! Съдът е най-престъпната и корумпирана институция!

19

художника

преди 9 месеца

Когато липсва силата на правото, идва правото на силата.

18

Веспасиян

преди 9 месеца

Зле става не когато уличното правосъдие влезе в зала, а когато уличното правосъдие игнорира залата и изземе правото. Тогава залата става излишна и разходите за нея също.

17

Анонимен

преди 9 месеца

Не е добре, но когато няма правосъдие в залата ... идва уличното!

16

Анонимен

преди 9 месеца

Следователите,щом поемат случая след първоначален сигнал за произшествие с място на извършване по телефонно обаждане на тел.112,на служебен телефон на МВР или уточненото място къде е прието пострадалото лице за спешна медицинска помощ за първоначално лечение от видими и невидими наранявания получени по неестествени причини,обстоятелства,неизяснени ситуации за нанасяне на уврежданията на лицето за съмнителни условия на извършване на травмите причинени му от др. лица,не оглеждат ли на место случая

15

Анонимен

преди 9 месеца

НЕ на либералната диктатура на ПП и ДБ!

14

Анонимен

преди 9 месеца

Долу НПО-тата, които организират такива режисирани протести

13

анонимен

преди 9 месеца

АЗ ако съм на мястото на майката и бащата на това момиче ЩЕ СЕ СКРИЯ,А не да ходят по митинги,ЗАЩОТО думите на ВЕЖДИ РАШИДОВ ,са ГОЛАТА ИСТИНА,само че тя се отнася и за тези негови "КОЛЕГИ" които оставиха включени микрофоните,защото ако той знаеше ТОВА,НЯМАШЕ ДА КАЖЕ НИЩО.

12

Бай Х

преди 9 месеца

"уличното правосъдие влезе в Съдебната палата"нищо не е влязло и не може да влезе.....а и както е видно през годините - нищо читаво не излиза от там.трябва да стане като в щатите.... съдебните дела да се снимат, а значимите и да се излъчват по телевизията....да видите кви ги вършат ......

11

Анонимен

преди 9 месеца

Прави впечатление, че насилници и жертви на насилие в повечето случаи произлизат от нездрава среда. Разведени родители, ниска образованост.

10

ааааа

преди 9 месеца

т. или иначе няма държава така че няма оправия !

9

Гай Баньо

преди 9 месеца

По добре улично , отколкото никакво!

8

една жена

преди 9 месеца

Кой трябваше да забележи 35 години, че липсва този стандарт? Ние или който всеки ден това работи? Как работите толкова години и си мълчите, а сега ние сме ви били линчували. Не съм разбрала и косъм да е паднал от нечия глава на въпросните линчувани. А съдийката трябваше да има предвид, че е рецидив, а не да си измива ръцете с лекаря. Ама лекарят си премълча, че е дал експертиза, каквато са му поръчали. Кашата е пълна и най-малко ние сме виновни. Много дълго даже търпяхме.

7

бг смешки 2

преди 9 месеца

мн простичък народец имаЛо у БГ !

6

Анонимен

преди 9 месеца

През ТОВА им е на адвокатите за съдебни реформи и ала-бала. За тях е най-добре да няма ред и да е корумпирана системата, защото вадят най-много пари като защитават престъпниците. Другото са общи приказки.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Страх тресе сглобката трябва да имитират загриженост.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Улично правосъдие, защото Държавата е абдикирала от задълженията си и корупцията е повсеместна. Какво да правят хората, когато убийците на децата им, родителите им ... се рзхождат на свобода и не им дреме за закона ?

3

една жена

преди 9 месеца

Пак ние виновни, нали :) Недрага, г-жо адвокат, "улицата" навлезе в съдебната зала, заради дълги години бездействие на всички, които днес се правят на линчувани. Защо съдебните медици нито веднъж до днес не са протестирали срещу неясните стандарти на процедурата? Вие, като адвокат, колко пъти до днес сте обръщали внимание на описанията на телесните повреди в НК? Защо не скочихте, като един цялата гилдия, когато самообесиха проф. Раданов? Защо всички експерти си мълчите години наред и стигнахме д

2

А.Колев, пасе кози

преди 9 месеца

За примитивни територии трябва опростено правосъдие, че и улицата да разбере за какво става дума, бг правосъдието е усложнено, тромаво, робува на принципи, които в 2023 будят присмех, като например, че ако убиеш, но се извиниш, това ти сваля с четвърт наказанието, а ако съседите ти ги доведеш в съда, и кажат, че им държиш вратата на асансьора- присъдата пада още, а плюс корупцията...по-добре закривайте съда, тази самодостатъчна котшина.