10

Анонимен

преди 9 месеца

ПАЛИ СЕ ОГЪНЧЕ, ПАЛИ СЕ...

9

Христо Христов

преди 9 месеца

До Анонимен/3 "Поне в България - ниско платена, високо рискова професия, без оборудване (в някой по-малки пожарни, пожарникарите сами си купуват част от оборудването),..." - в Холандия голяма част от пожарникарите бяха доброволци, без заплащане.

8

Христо Христов

преди 9 месеца

Ще си внесем от Нигер, че афганистанските свършиха.

7

Естествено,

преди 9 месеца

иначе как ще ви убедят в глобалното затопляне :) Нали все още има критични мислещи хора,за УжасТ на еко-ши3итата :)

6

Анонимен

преди 9 месеца

Направете професионалната армия отговорна за дивите пожари и им осигурете адекватно обучение за целта. И без това взимат заплати и си почиват по поделенията. Така ще има някаква полза от тях. Пожарникарите трябва да са специализирани за бедствия в градска среда.

5

Олимпий Панов

преди 9 месеца

Вчера овчари днес пожарникари утре чалгари))!!

4

Няма желаещи

преди 9 месеца

За това пък броя на използващите соцоални помощи европейци за последните 10г. се е утроил . В цяла Европа , включително и България се увеличават работните места ОСНОВНО такива които изискват работа седнал на столче и зад бюро .... докато ВСИЧКИ професии в които се използва физически труд изпитват огромен недостиг на кадри . На никой не му се бачка . Дори и за тройна и четворна заплата . Най-добре е на столчето . Така че , не се надявайте на пожарникари . Няма балами дето да се тикат в огъня.....

3

Анонимен

преди 9 месеца

Поне в България - ниско платена, високо рискова професия, без оборудване (в някой по-малки пожарни, пожарникарите сами си купуват част от оборудването), без нормална пенсия при инцидент, без нормална помощ за децата на пожарникарите... що ли намалява броят им?

2

ЦИРК ПРОМЯНА КЛИМАТА

преди 9 месеца

Яко климатична пропагандичка от зори.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Сложете квота за жени и трансцекцуални пожарникари