63

Тон

преди 9 месеца

Денков лицето на мафията,но затова пък всички го разбрахме те вече нямат бъдеще. А DW са супер лъжци и манипулатори просто не спасяеми !

62

Барон Мюнхаузен

преди 9 месеца

Отдавна не гледам българска телевизия, но в случая госпожата е права.Що се отнася за Денков, доколкото знам, прякора му измислен от народа е Молеца, но на мен лично по ми прилича на гол охльов. Срамувам се от него.

61

КУКУ КОПЕЙКА

преди 9 месеца

една от екипа на ДСБКП...

60

Анонимен

преди 9 месеца

Денов има фашизоидни идеи. Желае цензура на медиите, наказания за свободата на словото, премахване на българската история и заместването и с историчарска лъжа. Това е един престъпник и нагъл червей. Иска да бетонира престъпната xyнта чрез престъпнен фашистки режим, който да не може да се смени, дори при парламентарна криза. Ще бъде невъзможно да се премахне фашистката хунта от властта, колкото и народът да желае. Конституцията ще пази фашистите в парламента.

59

Анонимен

преди 9 месеца

Денков не защити журналистите от Списъка Миротворец, нито останалите българи в него. Положението е "Не бийте пианиста, плащат му от Чужбина да свири фашистки маршове!"

58

Тон

преди 9 месеца

Преди 89 ни обеждаваха че ние сме безупречни,а всички останали са грешка,е 33 години по късно, това време се завърна!

57

Ееее

преди 9 месеца

Точната дума е пла'шипу'тар' Ник.

56

Този

преди 9 месеца

Този *** много насериозно се е взел. Забравил ли е га го биха с яйца заради престараване и недомислици като министър, представете си, на образованието. Щото бил много учен , академик демек. Хал хабер си няма от управление на образователна система, сега щял да управлява държава и мрънкяви, че журналята не му угаждат. Толкова противен човек рядко се среща. Прилича на онези нефелни деца в училище, които като назубрят нещо, държат да ги забележат и да им ръкопляскат като на гиганти.

55

баба Пена

преди 9 месеца

А кога СЕМ ще се сезира за предавания от типа на ГАЛА - че то от тях населението качествено зат-ъпява като осмоъгален паралелепипед. После защо населението изку-фяло и по цял ден гледало тюрлю гювечча по турските сериали.

54

от скоро

преди 9 месеца

махнаха секс телефоните от нощните канали . забранените канали не ги замениха с други . Старите филми са си стари . Наште филми са гадни . без цензура . пари, ж

53

Митев

преди 9 месеца

На това на запад му викат"цензура",казвам на запад, защото нашите политици са производни от така забравения изток,с какво са по различни от една каква да е тоталитарна държава, единствено по кражбите,ха дано го занесете в отвъдното......

52

Анонимен

преди 9 месеца

Като е забранена рекламата на хазарт и алкохол, защо в най-гледаното време ни пробутват залагания и напитки с градус, разни бивши спортисти и почти певици?

51

Анонимен

преди 9 месеца

За госпожата е важно лъжата да има право да съществува, но това да го прави в тесния си семеен кръг, не в обществото. Премиерът определя и техните възнаграждения, така че има право да си каже мнението за дейността им.

50

Анонимен

преди 9 месеца

Абе тия защо не яха така активни и плетенето на Тиквата?

49

Алекс

преди 9 месеца

Академикът е недоволен,че има журналисти,които критикуват позорната "сглобка".Може би иска да се върнат времената от преди 1989 г.,когато вестниците и телевизията с плам възхваляваха управляващата партия.

48

баба Пена

преди 9 месеца

Недай си боже да си пусняш Гала - е там си е направо клюкарник. Само като я видя Патрашкова и оня двуметровия мъж и ми *** да хвърля тв през терасата. Ама то клюкарене, ама мазане, ама ужастт. То това предаване ли е или обзор на махленските клюки у маалата.

47

Марчето и Академика

преди 9 месеца

Ако имаше независими медии на академика, Бойко, Кирчо, Христо, Корнелия, Атанасов, Гюров, Радев, Фандъкова, Ленчето и всички в министерски съвет, парламент, президентство и кметства не трябва да им се дава думата. Те лъжат и манипулират непрекъснато. Пропагандират и прокарват лобистки закони.

46

Анонимен

преди 9 месеца

Тая на снимката отдавна трябваше да мие пода в някой бар, а в свободното време да я ползват за отварачка за бира.

45

баба Пена

преди 9 месеца

И понеже хората са станали клюкари и гледай то и у парламенто и там пълно с какви - ами с клюкари. По цел ден кафенца мафенца, работа за 5лв не се върши, ноооо нали клюките вървят. После гледаш законите и те в стил ланга лунга дъра бъра 100 чадъра.

44

баба Пена

преди 9 месеца

Вече не е модерно да си жюрналист, вече е модерно да клюкар. Почти всички предавания по тв-то са клюкарски поднесени на зрителя. То са едни анализи, ама то така, ама то онака - и от там и обществото вече са станали само клюкари. Всеки на всеки ъгъл само бистри политиката, по цял ден все едно са у парламенто - клю клю