325

Анонимен

преди 9 месеца

русофили фосили или с другги думи, археологически изкопаеми, нещо като скелети на динозаври... не може да им се помогне... Ако акъла беше КУРдаИМгоНАЧУКАШ, ама не е...

324

ВСУ редовно чисти

преди 9 месеца

света от руски терористи

323

Анонимен

преди 9 месеца

В руската армия това е от веки веков и се нарича Дедовщина. Състои се в това на новобранеца да се изреди цялата рота. Беше проблем преди войната, защото някои новобранци си самоубиваха. Сега няма време за това, но човекът си го е спомнил след посещение на трофейна тоалетна чиния.

322

Радой Ралин

преди 9 месеца

Даже кръстих дъщеря си Маня.Залъкът си давахме насила на Русия тая дива сила.После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки.Грабихте и жито, папиросиЗарад тебе ходим голи-боси!Дружбата ни беше свята, чиста.Ние всички хранехме танкиста.А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканкаПазеше и немците, и чехите.Ние тук възпявахме успехите.С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята.

321

Радой Ралин

преди 9 месеца

Пиша ти от Плевен, драги Ванка.Помниш ли кагда пришол със танка?Беше млад, но се държеше мъжки.Зарази семейството ми с въшкиВзе на мама златните пендари и дори галошите ми стари.Помниш ли, как кушаше картошки?Наконец забърса три кокошки.После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия.А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата!Длъжен бях да те обичам, Ваня.

320

уточнение

преди 9 месеца

Бях сигурен че нашия министър Тиодорий Тагаренко си е обикновена любовница на Зелянский.Все пак човека 5 години му е слугувал напълно безплатно...Сам Тиодорийка го каза преди месец.

319

Смех

преди 9 месеца

До контра Смех Когато пишеш, че не разбираш, а разбираш, май е ясно кой е наляво, щом говориш ОБРАТНОТО на реалността.

318

Спартакос Агрианис

преди 9 месеца

Путин е обратен..Руснаците са тюрки и татари..и изчезват рекордно бързо .ДЕМОГРАФИЯТА НА РОСИЯ Е ПО-ЗЛЕ ОТ НА СОМАЛИЯ И ЙЕМЕН...ТАМ СЕ ПЛОДЯТ, ВЪПРЕКИ ЧЕ ИМА ВОЙНА ОТ 50 ГОДИНИ.А РОССИЯ--НЕ .

317

По Овертон

преди 9 месеца

тая статия е подготовка за преминаване от радикално към приемливо, така ли излиза?

316

контра Смех

преди 9 месеца

До Смех: Ни ти разбирам ни смеха ни мисълта! Абе ти да не си лява резба, та така не се разбираме?

315

тхнологията ли?

преди 9 месеца

Прозорецът на Овертон или методът, по който ни манипулират

314

Смех

преди 9 месеца

Представяте ли си - магучая яде токати от тези, които се опитва с всички сили да дискредитира. Колкото по-слби ги представя, толкова по-жалки стават руските терористи, които не могат да се справят с тези уж слаби противници.

313

Амиии

преди 9 месеца

Тук пропагандата пресоли манджата.

312

Технология за

преди 9 месеца

промиване е далеч по-проста. Пренаписване на историята се вика. Помните случката с новонаписания учебник по украинска история, който бе представен от руския дипломат на съвета на ООН с думите "...бих искал да се обърна към своите френски колеги с въпрос - Вие знаехте ли, че сте украинци? - Не? Е, вече знаете, защото според този украински учебник по история галите се казват така, защото са дошли от Галиция...". И нашите учебници ще бъдат написани в тоя стил... ако ли вече не са!

311

Анонимен

преди 9 месеца

Какво въображение има тоя съветник не е истина.

310

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен - Не знам кой каво му се иска ама тия "надървените" хич не виреят в Русията - доста често им показват реалните "права". Защо мислиш че тия като тебе и "цивилизования запад" реват редовно?

309

Анонимен

преди 9 месеца

Ей тия Руснаците много им се иска.Ще стигнат тия надървените Спартанци и до Руските градове нема страшно!

308

Ще свършшат като

преди 9 месеца

Содом и Гомора ! Слава Содомукрайне ! Гейроям слава !

307

До Банкеръ

преди 9 месеца

Скоро чеченците, ще стигнат и до теб. Виждам че много ги обичаш.. Не забравяй да си купиш, мазила за отзад.

306

Анонимен

преди 9 месеца

А е на украинците 500лв им дават да умират на фронта,те все за Русия дрънкат