65

Анонимен

преди 8 месеца

Няма работещи ,няма и земеделие прошляците са на борсата,или по софийските кафенета не работят всички са софиянци цял ден се преплитат по улиците и после защо са психопати ами пратете ги на полето и всичко ще е наред.

64

Благодарете

преди 8 месеца

На ЕС за това!ЕВРОУТРЕПКИТЕ НИ ХРАНЯТ С УКРАИНСКИЯ *** И БОЛЕСТИ И ЗАБАТАЧВА БИЗНЕСИ КОНКРЕТНО КЪМ БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА Е НАЙ-ЗАСИЛЕНО ТОВА.ПРОКЛЕТИ ДА СА ВЯРВАЩИ В ЕВРОПУМИЯРИТЕ!САЩ И ЕС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ТОВА Е СПАСЕНИЕТО НИ!!!

63

Анонимен

преди 8 месеца

Генома усвоявал 100% от региона. Хахаха браво бе небях чувал и тая глупост. То затова през комунизмът нямаше банани щото усвояваме до 5% само от него

62

F-off

преди 8 месеца

Ще се откажат от Lamborghini и Bentley? Не вярвам....

61

Анонимен

преди 8 месеца

До ПитамСлани, не жега, в гърция е именно топло.

60

Питам

преди 8 месеца

При съседните нам държави, няма ли глобално затопляне ?

59

бутафория

преди 8 месеца

е целия ни бизнес, икономика ,земеделие.Папкат се разни субсидий от олигарси, политиците се правят на ощипани.Внасят се турски плодове и зеленчуци, ама уж български, симулация на земеделие, после реване защо фалираме...От простотия, и селски тарикатлък се стигна дотук.Ама все друг е виновен.

58

Бай Иван

преди 8 месеца

"Днес. Бг" защо не отидете в населените места където обработва земи господина и попитайте за него. Ако този човек ще е пример за подражАние, не благодаря. Явно мутрите под една, или друга форма са все още модерни в България. Отидете в селата Радотина и Краево и поразпитайте за този човек. Успешен ден

57

Анонимен

преди 8 месеца

Скоро и нас няма да има с такива олиг..рени на ръководни позиции в която и да е сфера демек поставени лица... :)) Слава Кокаина

56

Възмунен

преди 8 месеца

Скоро научих,че някои производители отглеждали домати и краставици на памперси,без никаква почва,а само на течна тор.

55

Анонимен

преди 8 месеца

Добрите Производители предлагат всичко.

54

Без причини

преди 8 месеца

да върнат наетите земи, машини, гориво без акциз, коли на лизинг . Ако жънеха ечемик щеше да им се пречи от вносния евтин нискокачествен украински ечемик. Доматки изгорели аз неям . Подпалени краставици на въглен те да ги изкореняват и пресадят . Да поработят на гърците ангария като искат да са като тях .

53

Апостол Апостолов

преди 8 месеца

От много години гледам български фермерски продукти да НЕ КОНСУМИРАМ.СЛАГАТ ВСЯКАКВИ ХИМИЙ ЗА ПО ВИСОКИ ДОБИВИ.ПОПИТАЙТЕ НЯКОЙ ТАКЪВ ДАЛИ КОНСУМИРА ОТ НЕГОВАТА ПРОДУКЦИЯ,-ОТГОВОРА ПОЧТИ ВИНАГИ Е --НЕ!!!ХЕМ ПРОДАВА МНОГО СКЪПО , ХЕМ ОПАСНИ ЗА ЗДРАВЕТО.

52

как няма да се

преди 8 месеца

откажат, като вечно има някакъв внос, който тарикатите вземат евтино, а после ни пробутват скъпо, докато нашите производители ги дебнат за всичко. Отворения пазар е робска система, която нахлува, унищожава и превзема незащитените пазари - като нашия. Колко ли са вече народните предатели се питам?

51

Нено

преди 8 месеца

Промени в климата има само в България , защото съседите ни вкарват тяхна стока и по-евтина. А то ко става нашия земеделец джитка с мерко , застраховка на продукцията не се прави , защото няма да има кинта да ходи по морето с меркото и не се инвестира в инфраструктура структура за продукция , мерко е по- важен . Преди 3 седмици децата ядоха диня плюеха семките по земята , днес гледам семка покълнала и вързала малко динче без поливане,без каквато и да е било грижа.така че какво ми разправят тези ?

50

с машини

преди 8 месеца

лесно се сади, тори, бере, а град или пекомор - като има пак сееш . Що са ми твойте краставици по 8 лв и домати по 5-6 лв. В британия наемат сезонни работници за Ферми . Тука има земя и село . Бразди . Земевладелеца ръководи . Реализира по-сметка продукция - тютюн не се продава . Домати и краставици е Пълно . Сигурно има изгорели без поене царевица, слънчоглед . На борсата по тв всичко е нагоре . Може и без тия.

49

Анонимен

преди 8 месеца

В България всичко се прави за парите - субсидиите , а дали ще има продукция или не не е от значение, проверяващите нали имат корем, газ и джоб, срещу пликчето и моабетчето се подписва - засято, проверено има го - но нема нищо. С тез субсидийки " жипки" - марцедеси, къщи. Всичко това плаща чичо от данъците. Истинските производители са много малко.

48

Пепи

преди 8 месеца

Еми като не могат има и други . То не може - нови коли почивки в чужбина и харчене . Като са ти дали пари за земеделие ще го инвестираш в земеделие . А не в къщи за гости и магазини .

47

запознат

преди 8 месеца

България е просто една територия за оране, да пускат там 1000 трактора и комбайни и да жънат зърното, с което се хранят прасетата в Германия. За друго България не е нужна, не се заблуждавайте.

46

Анонимен

преди 8 месеца

Защото с парите за земеделие се накупиха S-класи и се вдигнаха хотели , а инвестиция в полетата и оранжерийте няма. Типичен бизнес по Ганьовски, ако има как да се гепи се гепи на макс и после ревеш , че са те прецакали.