134

Луди

преди 9 месеца

Пичове, къде да съди и да се върне бе?! Този връзкар прескача от една в друга катедра БЕЗ ДОКТОРАНТУРА! До онзи ден е бил Кино и медии. Сега бил математик или информатик ама не било ясно. И експерименти се правят след преминаване на етическо разглеждане. Къде му е документацията за одобрение? Който не е в средите, да не говори глупости. Един некадърен агент на хранилка по-малко!

133

Анонимен

преди 9 месеца

Има поне още един, който много обича да заплашва с бой и преследване. Дали работи в БАН, или в Софийски университет не знам, но при интерес мога да покажа скрийншот 😏 от "диалога" с философа Г. Ангелов

132

Анонимен

преди 9 месеца

Почти всички коментари на въпросния математик по всякакви въпроси са изказани с крайно просташки език, с подчертана омраза към жените (много преди случая с Дебора), за политическите му възгледи не искам и да започвам, (ковид няма, пръскат ни отгоре, Европа загива и т.н.)Наистина уронва престижа на БАН и даже позакъсняха с изгонването му.

131

До 140

преди 9 месеца

Аз пък казвам, че точно ти се помпиш за кинти, така че втимавай да не станеш на сакатлък.

130

До 125

преди 9 месеца

НЕ е важно ти дали си съгласен или Несъгласен с нещо си, А КАКВА Е ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА. НЕСЪГЛАСИЕТО ТИ Е САМО ЕДНО СУБЕКТИВНО МНЕНИЕ, ПРИ ТОВА - ЛИШЕНО ОТ ВСЯКАКВИ ОБЕКТИВНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА.

129

Обективно

преди 9 месеца

МОГА САМО ДА ПОЗДРАВЯ ОТГОВОРНАТА ПОЗИЦИЯ НА БАН И мини Марица - Изток. ПОЧТЕНИТЕ ХОРА ПОСТЪПВАТ ТАКА.

128

Анонимен

преди 9 месеца

До Аз 135 "Вие прочетохте ли коментарите на този "учен"?" Ами прочетох ги, да. Теб какво точно те притеснява в тях? Между другото не вярвам да си психиатър, за да можеш да определяш кой е нормален и кой не. Това, което си написал е обида. Смяташ ли, че ти можеш да обиждаш и да си изразяваш свободно мнението, макар и да е проcташко, а другите нямат право?

127

Тон

преди 9 месеца

Върнахме се преди 89 един донос за нещо което си казал ,имаше порицание ,изключване от комсомола или партията, заточение, уволнение,затвор.Направихме прехода и се отказахме на същото място,при нас демокрацията е била винаги фалшива,и сега е ,и ще става все по лошо,въпроса е дали ще им позволим!

126

Васил Левски

преди 9 месеца

В БАН са останали само най-тъпите, като този "учен" дето даже няма достатъчно акъл да знае какво да бръщолеви.

125

Аз

преди 9 месеца

Едно е да имаш мнение за политика, за книги, за автомобили и т.н, съвсем друго е да оправдаваш психопат и насилник, да му казваш браво, да обиждаш жертвата с такава жлъч и омраза. Вие прочетохте ли коментарите на този "учен"? То само като го видиш и в погледа му личи, че не е нормален, а гнусните му изказвания го доказват!

124

Избирател пп

преди 9 месеца

Абе това ли е промяната

123

Сдс

преди 9 месеца

Васко кръпката би изпял - днес комунизма се вьрна, сьбудете се драги деца

122

Сдс

преди 9 месеца

Може да сме си пак в комунизма но поне има - банана, като в всяка бананова република

121

Анонимен

преди 9 месеца

Всички коментари, които казват че нямаш право на мнение са от психопати. Това не е изрязване на мнение, това е деморализация и психопатия, оправдавате насилие, само и само да се разграничите от това което наричате демократично мислене. Не се правете на толкова различни, в демокрация се живее най-добре, и социализма е демокрация.

120

Бкп

преди 9 месеца

Денков като кацнал от - бан може да се заеме с издаването на вестник - работническо дело за да четем само правилните мнения които трябва да изразяваме

119

Демократ

преди 9 месеца

В демократичният режим нямаш право на мнение освен спуснатото от партиятаАбе затова ли скачахме за банани и викахме долу - бкп

118

Анонимен

преди 9 месеца

До Ели Въпросът е как стигнахме до това положение и какво направихме с демокрацията, че да се налага хората да се оправдават за мнението си...

117

Ели

преди 9 месеца

Този мишок грo3ен как се оправдава сега, даже звучи и ерудирано, ама му видяхме просташкия злобен език в коментарите във фейсбук. Не стига, че ypодлив на външен вид, ами и злобен! Бляк! Дано никъде не си намери работа повече и yмрe в някоя канавка гол и гладен! Мизepник!

116

Анонимен

преди 9 месеца

Социалният му мини-експеримент е бил успешен - предизвикал е реакция. Сега да си търси нова работа.

115

Анонимен

преди 9 месеца

А Волтер преди около 300 години е казал: "Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш." Жалко. Някои хора нищо не са разбрали...