287

Анонимен

преди 9 месеца

И какво прави украинското зълно у нас? Спасява ни живота?

286

аха

преди 9 месеца

Стига са ревали американците и тоя американски посланик.............САЩ като разбиха и унищожиха Сирия, Либия, Ирак, Афганистан и още доста държави........................заедно с Англия и Франция...................не реваха

285

аха

преди 9 месеца

Стига са ревал тоя американски посланик.............САЩ като разбиха и унищожиха Сирия, Либия, Ирак, Афганистан и още доста държави........................заедно с Англия и Франция...................не реваха!!

284

Анонимен

преди 9 месеца

На война като на война.........всички средства са позволени!

283

Анонимен

преди 9 месеца

Прочетох само заглавието щотонали разбирате. USA да не ползват оръжията като оръжие. Щото всички знаем

282

ББ

преди 9 месеца

раша продава рекордно облекчени от САЩ и Кралството...и путин иска още,рекетира САЩ и Свободният,като спира украинският износ и руши складове и инфраструктора?!по Чембърлейн няма начин,да преговаряш и вярваш на...хИтлер е глупост!!!кога ще си научи Света ни уроците???или убиваш хИтлер...или нахлува в домовете ви и убива децата ви!!!такава е реалността...ядрена...ОК...СЪР!!!

281

георги

преди 9 месеца

Това кой го пита

280

Lina

преди 9 месеца

Веднага, след като фАщ спре да използва лошо обучената си армия от 18 годишни зле подготвени гимназисти ,за да си играе на война , и винаги да губи. Не е лесно да ти победят армията козари и 7 г с автомати в Афганистан и да бягаш , забравяйки си цялото въоръжение. Нищо, ако кажете, че Тръмп е виновен, може и да мине, а може и да не мине. Много страх в кРаварника.

279

Анонимен

преди 9 месеца

Цялата плеяда руски олигарси от бандата на Путин-Милер,Дерипаска,Османов,Ротенберг,Аген, Алекперов,Абрамович(няма и един руснак), милеят и плачат за средностатистическия българин!

278

Анонимен

преди 9 месеца

И къв е тоя посланик който има правото да казва какво Русия трябва да прави или да не прави?

277

Анонимен

преди 9 месеца

Сички кораби на Украйна трябва да бъде унищижени че заплащват руските. Украйнския износ заплашва и бг износа.

276

ха-ха-ха

преди 9 месеца

До ХАХАХАХАХАХА --Дженди ,защо не си на разходка бре?Може би чакаш някой евроцент за кафенце?Семейството ти сигурно е от безполови джендъре като теб самия...

275

Офф ,да се омита

преди 9 месеца

Краварския посланик може да казва само на такива прислужници като нашите марионетки!!!ФАЩ са световен агресор и заслужават да бъдат наказани за милионите жертви по Света ,в последните 75 години.Краварската наглост е безкрайна.Във фашистка Уссрайна война нямаше да има НИКОГА , ако не бяха платените прислужници на ФАЩ!Целия Свят мрази краварите.Българите също.Ние помним бомбите над София ,Враца и още 140 населени места.Българските политици -НЕ!Вън краварите от България!

274

ЛилиПутин

преди 9 месеца

Този лилиПутин, който има не само лилипутски ръст, но и акъл със същия размер, е вече пътник... Необратимо е! Колкото по-бързо, толкова по-добре за целия свят, а и за Русия. По-младите руснаци вече отлично разбират това...

273

Анонимен

преди 9 месеца

В случая за какво е излъгал Путин. Точно Запада наложи санкции на руския народ който и без друго е един много изстрадал народ и точно ти си написал това по долу за пари което е абсолютно недостойно меко казано.

272

Путин лъже

преди 9 месеца

Ако носа на Путин растеше с по 1 сантиметър на всяка изречена лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино !

271

Анонимен

преди 9 месеца

Ето за това е - три международни консорциума с американски капитал станаха най-големите купувачи на земя в Украйна. Според Australian National Review три мултинационални компании са закупили общо 17 милиона хектара земеделска земя, което представлява 28% от обработваемата земя във воюващата страна. Трите гиганта са Cargill, DuPont и Monsanto. А сега се замислете защо реват да се продава зърно от Украйна

270

Някой

преди 9 месеца

Кой им разрешава на тези н гли американски посланици да се изказват като последна инстанция? Чий го търсят в Европа?

269

Анонимен

преди 9 месеца

Жалка картинка ти нямаш семейство защото човек със семейството не би написал "рушлямистански" трролчета, каквото и да значи това. Не ти ли идва на им че хора които са на различно мнение не е задължително да са трролове или русофили. Твоя речник не предполага да имаш семейство но яко имаш много жалко за децата. Ти си отрицателен .

268

Анонимен

преди 9 месеца

На война като на война....................всичко е позволено!