7

Анонимен

преди 9 месеца

Кога ще има екзекуция на кмета на община Родопи и на кмета на Цалапица?!?

6

Хм

преди 9 месеца

Български работи... Изселване и глупости. Искаме екзекуции на площада пред общината в Стамболийски. Тримата убийци и всички останали техни сродници, всички техни закрилници от полицията и тн. Жестоки мъчения и после бавно убиване... В краен случай, може и бързо екзекутиране с куршум, гилотина и тн

5

Анонимен

преди 9 месеца

При тая оскъдна информация може двамата близнаци да са убили момчето,а третия съучастник да го е откарал до мястото на закопаване,че убитото момче да не е било толкова тежко,че те двамата да го натоварят,извозят до мястото,че да изкопаят трап и да го заровят,а третия върху който паднала вината се прибрал като чист без изцапани дрехи и отпечатъци от местопрестъпленията щото са две места и между тях разстояние по което са ходили и превозно средство в което са се возили през времето заедно всичките

4

Анонимен

преди 9 месеца

Само протести. Само че пред парламента. Докато не се накажат поне няколко управляващи няма оправия у нас. Наказанието трябва да е публично и на площада и да висят дълго там. Народен съд.

3

Анонимен

преди 9 месеца

Хаха. Колкото върнахте и братя Галеви и Цветан Василев и Божков. Минал ли е границата, няма да го видите повече, освен ако не се излъже сам да си дойде.

2

Оли Го Френ

преди 9 месеца

Ако е избягал в Германия, ще го върнат - може да не е за един месец, но ще ни го доставят

1

ТАКА СЕ ПРАВИ

преди 9 месеца

ПРОТЕСТИ пред домовете на виновните и закрилящите ги до дупка! Който днес гледа настрани и подминава, утре ще е виновен като се случи на него или децата му!