14

ИзМаМата Сградна

преди 9 месеца

Формулата, по която начисляват сградна е ИЗМАМА. Особено за ново строителство след 2000. Защото всички инсталации в апартаментите са хоризонтални, с централни топломери на входа на жилищата. С две тръби по етажите, на стълбищви площадки са изключени. Тези 2 вертикални тръби са без УРЕДИ. По 3-4 апартамента средно на етаж, сумата която взимат за 1 тръба е м/у 300 и 400 лв. на етаж на месец. Няма защита срещу усвоили сградни тръби и дублиращи радиатори, незаконни подови отопления.

13

Хм

преди 9 месеца

Нашите патриотични депутати. Когато управляват - всичката наред, станат опозиция - всичко е зле. Дай да насъскваме народа да паднат тези, за да седнем ние. Толкова сте прозрачни всички.

12

баба мара

преди 9 месеца

за един радиатор миналата година ми върнаха 90 лева сега трябва да доплащам104 лева без ддс при много по мека зима

11

Анонимен

преди 9 месеца

Защо се бута , като я помним. Беше омбудсман да махне сградната инсталация. Имитираше пет години работа . И накрая нищо.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Кокорчо го направи умишлено това, нали иска да се хвали с увеличени приходи. Аз лично ще си обжалвам сметката, миналата година е излезнала на 31.07, а тази защо на 15 август? Трябва да ги изгоним и да развали сглобката сега е времето.

9

Бай Урко

преди 9 месеца

Докато си траеме така ще да бъде, вдигат вода, ток, топлото те клати от всякъде, протести яки и ще се оправят нещата!!!

8

Анонимен

преди 9 месеца

МаяМа на всяка манджа миродия. Чуди се кой проблем да яхнe.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Топлофикация и топлинните счетоводители винаги ще са на плюс, докато законодателят не вземе мерки да защити потребителя

6

Анонимен

преди 9 месеца

Топлинните счетоводители като Бруната трябва да бъдат премахнати и да остане само Топлофикация. Докога с мафиотски фирми?! Позор! За какви ДДСта говори тази госпожа?!

5

от 3 до 4

преди 9 месеца

ааааааа , благодаря ! значи тази е оная ,,,,, мая .

4

До3

преди 9 месеца

Това е Мая общата

3

възпитан

преди 9 месеца

извинете , коя е мая манолова ?

2

Анонимен

преди 9 месеца

Топлофикация от години краде абонатите, това всички го знаят само фандъка се прави на неразбрала ама нали парите отиват в касичката на вожда.

1

Анонимен

преди 9 месеца

'Това предупреди лидерът на гражданското сдружение "Изправи се.БГ" Мая Манолова' -- а ко стана с продължението 'Мутри Вън' или мутрите вече са вън, тоест на свобода?