9

Анонимен

преди 9 месеца

Стойте си там!

8

Ядрен вампир Z

преди 9 месеца

Обичам повече жените без дрехи повече от колкото с дрехи

7

Анонимен

преди 9 месеца

До Тренирал - Мммм ... не нзам, приятелче. Няма да е дълго така. Видях някой неща, които скоро е са достъпни. Ще имакардинални промени.

6

Пришълецът

преди 9 месеца

Вампирски вид:)))

5

преди 9 месеца

До тренирал. Вижда се кои хора имат деца, безформени китове, а децата тюлени. Също и безмoзъчни, имането на деца какво общо има със здравето и не бива да е самоцел. Какво като се размножиш, за това не се иска акъл и квалификация, само да си жив и в репродуктивна възраст. И после тези кюфтета едва ли се чувстват добре облечени в сланина и лoй и обречени на старост нерадост и лъгани че душата им ще отиде някъде. Значи раждат се изхождат бебета и умират и повтарят това до безкрай, с каква цел.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Мише, напиши статия за сеха като тренировка.

3

Анонимен

преди 9 месеца

Полезно е малко гимнастика сутрин,другото е в повече.Е някое кросче също може,ама кратко до километър.

2

Тренирал

преди 9 месеца

Залите за пълни с яки, самовлюбени жи вотни, които се концентрират върху тялото (мимолетен храм на душата, за която са забравили). Много скоро ще разберат по трудния начин, че нямат контрол върху телесното развитие на живота си и най- хубавото тяло губи свежест, сила и си заминава и е само въпрос на време и случайности да му се случи случката на тялото. Хората садят дървета, отглеждат деца. Заладжиите си мерят мускулите и се гледат в огледалата. Суета и безсмислен живот и яко зобене и плюсканне

1

Анонимен

преди 9 месеца

Приятни сънища!