199

Премълчаваното

преди 9 месеца

Въобще няма да коментирам разни конкретни Георгита и Дебори. Нека все пак споменем премълчаваното. А именно, че малки деца още в училище имат секcyaлни контакти с женени мъже и въртят любов с няколко човека едновременно. Родителите им са се провалили във възпитанието. От години нормалните хора осмиват чалга поколението, а разни нарочени жертви пеят чалга песни. Покрай прайдове не останаха семейни ценности. А побойниците се считат за готини.

198

Анонимен

преди 9 месеца

Ако единият каже, че са интимни партньори, а другия отрече, на кого ще повярват -----////----- Абсолютно! Тьпотии тиквови...

197

Сата НАТО

преди 9 месеца

Домашното насилие вече да се наказва не само при брак или съжителство на семейни начала, но и при интимна връзка, пише в законопроекта. -----//-------- Напънала се планината и родила мишка... Преди не се ли наказваше? :)))

196

Анонимен

преди 9 месеца

Ако някой нанесе средна телесна повреда на мазoхист, вече ще се води в интимна връзка.

195

Анонимен

преди 9 месеца

Ако единият каже, че са интимни партньори, а другия отрече, на кого ще повярват. Обикновено няма свидетели. И ако някой ме удари, почвам да твърдя че ми е интимен партньор и така ще го бутна за по-дълго в затвора

194

Анонимен

преди 9 месеца

Правната комисия да не са минали на кристали,че са приели тази тъпня.

193

Анонимен

преди 9 месеца

"Интимен "партньор примерно на работното място,гаджета в тинейжарска възраст,педофилите и те ли ще са там,садамазо,а бе все" домашни "насилници.И това го измислила кукуЛенче и двама трима ***.Остава да разберем как ще се доказва "интимност " ,ще има ли видео ,порно и прочие в съдебна зала.А трябва ли насилието да е свързано с интимна връзка,може да не се стигнало и пак да я пребие ,ако му е отказала.

192

Дддд

преди 9 месеца

Само с пръстчето броили се за интимен партньор .

191

Анонимен

преди 9 месеца

Единственото, с което една женя трябва да бъде удряна е с голи топкии по дупетооо !!! Но *** не разбира така нещата, иначе не е патриот и мъжкар !!!

190

Анонимен

преди 9 месеца

Няколко години живяхме с мисълта за всевластния триумвират "Борисов-Гешев-Пеевски". Когато обаче клановете Борисов и Пеевски пожертваха Гешев, се появи друг, универсален лъжец - Петков. Сега можем да говорим за "Борисов-Петков-Пеевски". Тези три имена фигурират неотлъчно навсякъде. Ще ни правят реформи. Познайте що за реформи ще са това? През това време еманациите на Данко Хаирсъзина, Гочоолу и Дочоолу - Иванов, Атанасов и Мирчев ще обмислят по-нататъшната стратегия. Бориславова ще ни омайва.

189

ПроСоТо

преди 9 месеца

"Промените са предложени от Бойко Борисов от ГЕРБ-СДС, Кирил Петков от ПП-ДБ, Делян Пеевски от ДПС "...Радвате ли се?...-Данко Хаирсъзина,Гочоолу и Дочоолу са възкръснали и вече са "законотворци"..Алеко,Алеко !...Каква веселба пропускаш !...Дано да я наблюдаваш от Горе !

188

Бай Ставри

преди 9 месеца

И съкилийника смята ли се за интимна връзка

187

ПроСоТо

преди 9 месеца

пропуснали са числата:-"Интимен партнер ЕДНО" и "Интимен партнер ДВЕ"...Добре дошла,Станбулска Конфекцио !

186

ПроСоТо

преди 9 месеца

с термина "Интимен партньор" "Сглобката просто легализира отношенията си :..-герп,пп-дб и дпс вече ОФИЦИАЛНО са интимни партньори..

185

Анонимен

преди 9 месеца

Според предложеното от Кирил Петков, Бойко Борисов и Делян Пеевски определение за Интимна връзка самите те в момента се намират в такава връзка. И те са в относително траен съюз, който възниква и съществува като фактическо състояние, без да е необходимо спазването на правно регулирана процедура (официално не се нарича коалиция) и независимо дали лицата споделят едно домакинство, като водещ елемент е строго личния характер на техните отношения. Това значи, че те са в интимна връзка :)

184

до 176

преди 9 месеца

Британското разузнаване написаха, че гъстата растителност и храстите пречели на украинците и помагали на руснаците да се крият в храстите. Брилянтно оправдание. Заради тръните и бодлите украинците не можели да напредват. Това не е виц. Намерете инфо и ще се смеете какво може да измисли разузнаването.

183

адвокат

преди 9 месеца

Българска работа!Прочетете какво е написал Иван Хаджийски преди близо 80 год. по този повод.Не сме мръднали и сантиметър.Поредната юридическа дивотия!

182

а Кой или Кои са

преди 9 месеца

"интимен партньор" на Дебел(O)(O)кият к0к0, трябва да се знае - от Обществен Интерес е!

181

КОНСТАНТИНОВ

преди 9 месеца

РАЗСТРЕЛ ЗА ВСИЧКИ В ПАРЛАМЕНТА Е СПАСЕНИЕТО *** НЯКОЛКО МИЛИОНА СТРАХЛИВИ БЪЛГАРИ

180

Анонимен

преди 9 месеца

Пеевски е велик, направо падишах, а Борисов император. Никой не може да ги мръдне, сега и конституция пишат, съдебна реформа правя заедно с ДБ иначе не го харесваха преди за шеф на ДАНС и се въргаляха цяло лято по жълтите павета.