31

Анонимен

преди 9 месеца

Алууу, некои от долу пишещите тука...НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА МАЛТРЕТИРА ФИЗИЧЕСКИ ДРУГ ЧОВЕК ПО НИКАКВА ПРИЧИНА И ПОВОД.Ако не знаете и не умеете да се справяте с проблеми във взаимоотношенията с хора БЕЗ ДА УПОТРЕБЯВАТЕ насилие, означава, че ви чакат тежки времена на научаване на тази скъпа човешка ценност. Ще се наложи да се научите, промените скоро ще плющят по комплексираните ви кратуни.

30

До Анонимен 28

преди 9 месеца

Не се знае как я е забаламосал. Нагледали сме се и сме се наслушали за мъже "страдалци", които се представят за жертви на хитри жени използвачки, които ги били "вързали" с уверенията, че са забременели от тях. Такъв ахка, охка и се кълне,че щом детето стане на 18 г., веднага ще загърби и него, и майка му, защото не знае дали то е негово. А сега той горкичкият живеел без женска ласка! Как да не го съжали тийнейджърката, ако й каже, че в нейно лице е разпознал жената на живота си?

29

Кравар

преди 9 месеца

Мдаа , отново новини типични за задунайската губернийка населена с обожатели на из-ра-жда-не . Терминали 2/1 - друг изход за нормалнитъе хора да избягат от до-би-тъка - няма .

28

Анонимен

преди 9 месеца

Винаги, когато жена ми започне да пее, аз излизам веднага пред къщата и се захващам с прекопаването на градинката, за да разберат съседи и минувачи, че не става дума за домашно насилие.

27

Анонимен

преди 9 месеца

До Берия- Хората знеш ли на кое се дразнат най-много в конкретния случай с момичето. В първият момент като прочетеш набита,нарязана,обръсната и се шокираш. После като видиш,снимка на онзи господин тип мутра,с татуси и прочиташ,че има жена и дете,и че тази малката му е била само любовница и започваш да се дразниш на възпитанието на такъв тип жени. Как да съчувствам на леки жени. ОК ,това да е жена му ще се отврятя. Ама като е любовница няма как да и се радвам и да викам горкичката.

26

Лаврентий Берия

преди 9 месеца

До Анонимен 25 - съгласен съм! В това число и насилието над възрасни хора /каквито всички ще бъдем един ден/, деца и животни. Трябва да има обществена и законова нетърпимост към насилниците. Освен това и съседското насилие. Тормоза над съседи е масово явление в България. Въобще, Обществото ни е болно и трябва да намери начин да преодолее това.

25

Лаврентий Берия

преди 9 месеца

За мен е непонятно, защо голяма част от хората се правят на неразбиращи?! Говорим за агресия която наранява, унизява и трайно нанася психическа травма на човешко същество. Как е възможно да оправдавате насилник, който възползвайки се от пола и природата си прави такава свинщина?! Опита да бъде оправдан с израза "..тя си го е заслужила.." изглежда е нещо което трайно носим от Османското владичество по земите ни - страхливост и безволие да се справим с насилниците. Това е срамно!

24

Анонимен

преди 9 месеца

До Берия-Съгласен съм,че насилието не трябва да се толерира,НО в следващата година ще се говори само за мъже набили жени,за да ни набутат истанбулската конвенция.А мен утре ако някоя батка ме набие щото съм го погледнал накриво ще бъде отразено с 5 изречения,че двама мъже са се сбили и единия е пострадал.На никой няма да му пука за мен понеже не съм жена набита от любовника си. Затова или да се оправят законите за всички,а не само за домашното насилие или да си купуваме оръжие и всеки за себе си

23

Анонимен

преди 9 месеца

Жените харесват лошите момчета. Трябва ли после да ги съжаляваме за случващото се с тях?

22

Лаврентий Берия

преди 9 месеца

До Анонимен - да! Трябва да се говори! И не само. Тая категория 20-30 годишни мъже, които формално с нищо не се занимават а реално изкарват пари на черно, които са целите в татуировки и агресират срещу всичко - жени, животни, съседи, и т.н. трябва да се изкара на показ! Както и влечението им към патриотарството, към Телеграм и към ракиения патриотизъм. Защото следващия може да си ти, жена ти, или не дай Боже - дъщеря ти. Насилието не бива да се толерира.

21

Анонимен

преди 9 месеца

Сега всеки ден,всеки час,навсякъде има матреял...Която иска когото иска ще рекетира,за да не го осъди!И вече няма да има телесни повреди,а направо директни убийства!Така и така ще се лежи,поне да има за какво!!!!

20

Анонимен

преди 9 месеца

Сега всеки ден трябва да ни се говори за всяка пикла дето се е хванала с ненормалник ли? Има си съдилища и да се оправят. Остава само и жените да започнат да си ползват главите за мислене преди да ди избират любовниците. Даже няма да ги нарека и мъже понеже повечето буквално са само любовници с които дори не живеят заедно и се срещат само за ....

19

Анонимен

преди 9 месеца

Бърза преди да влезе по-тежкият закон...По стария ще го пуснат и него.

18

гого

преди 9 месеца

важно е имат ли интимна връзка

17

Барон Мюнхаузен

преди 9 месеца

Предлагам всички тези насилници,да бъдат товарени на самолет и директно хвърлени на фронта край Бахмут и Авдеевка.Така проблема ,ще бъде решен бързо и евтино..

16

Анонимен

преди 9 месеца

Копейковци, не знам дали разбрахте, ама свърши свободията дето беше при Бойко! От тук нататък яко ще си носите последствията за простотиите! Всички знаем кои са най-големите комплексари и бабаити - електората на Възраждане!

15

Александър

преди 9 месеца

Моите баба и дядо много се обичаха! Когато баба почина през 2007, дядо викаше-ееех, бабичката ммма напусна! Много трудно го прие, беше самотен, не се хранеше и през 2009 и той почина.

14

Анонимен

преди 9 месеца

Представят ги чрез инициалите им. Изводът е ясен - къде се практикува традицията стригане на жена, която според мъжа си се е провинила. Нашенци възхитено копират тази традиция. Правете извод на какво ниво е акълът на онзи суперизвестен наш баскетболист и на онзи телевизионен водещ.

13

До Изведнъж избухна

преди 9 месеца

Може и преди да се е практикувало такова нещо в някои среди, но не сме знаели. Това ме кара да се замисля кой етнос успява да интегрира останалите чрез влиянието чрез някои традиции. Например и в миналото, и до ден днешен в някои махали редовно се случва разярен "съпруг" (който е купил жената от баща й), да я изгони на улицата с бой и без дрехи. После и "бабаити" или тарикати и от нашия етнос започнаха да качват в мрежата голи снимки на бившите си приятелки. Може и обичаят стригане да е такъв.

12

Анонимен

преди 9 месеца

Значи ако някой бъде убит вкъщи ще се води домашно насилие така ли ?