115

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 115. Така ли? А насилника нищо. На него, с тежките психиатрични проблеми, психиатърът ще му се размине? В лудницата или затвора му в мястото.

114

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя и той - голям патриот се извъди. Да не види нещо от Герги Баш патриотична.

113

Анонимен

преди 9 месеца

Алууу, некои от долу пишещите тука...НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА МАЛТРЕТИРА ФИЗИЧЕСКИ ДРУГ ЧОВЕК ПО НИКАКВА ПРИЧИНА И ПОВОД.Ако не знаете и не умеете да се справяте с проблеми във взаимоотношенията с хора БЕЗ ДА УПОТРЕБЯВАТЕ насилие, означава, че ви чакат тежки времена на научаване на тази скъпа човешка ценност. Ще се наложи да се научите, промените скоро ще плющят по комплексираните ви кратуни.

112

Анонимен

преди 9 месеца

Това че сега огласявате случаи на насилие срещу жени не означава че последните са зачестили или трябва да се разглеждат отделно. Но манипулация та е като с ковида, само за това се говори, едно се изтъква и хиперболизира, друго се премълчава

111

Няма

преди 9 месеца

Промяна като гледам, всеки ден едно и също, а колко ли има прикрити случай не ми се мисли... Жалка картинка, полиция, съд, прокуратура.... Жалка картинка сте просто...

110

Анонимен

преди 9 месеца

Днес още два трупа и общо пет за една седмица (три от които са доказани убийства), но няма протести с надписи "НИТО ЕДИН ПОВЕЧЕ". Що така?

109

Анонимен

преди 9 месеца

Отишла е защото и трябва психолог най-вече. Има такова нещо наречено " травматично свързване". Жертвата живее в свят, който е различен от светът на една здрава, неизтормозена жена. Тя се чувства сама, виновна, неадекватна, неспособна да се противопостави. На тези жени им трябва нова среда, психолог и изолация от насилника докато си стъпи на краката и си подреди мислите. Ама истанбулска конвенция , която ги обяснява тези неща е много лоша. Нашият закон много добър. Фризьорите хич не се стряскат

108

Анонимен

преди 9 месеца

Къде сте г-жо Нинова, да ни обясните за социалната система и увеличаването на социалните помощи. Та да можем да си отгледаме повече такива прекрасни граждани.

107

Анонимен

преди 9 месеца

Държава на неандерталци. Сега всички коджа-бабаити и патрЕоти имат светъл пример за подражание.

106

Анонимен

преди 9 месеца

До Търсела е секс - Или това е търсила, или я е завлякъл насила там, или я е подмамил по някакъв начин, или е заплашил, че ще стори нещо на близките й. Впрочем, от кой етнос са тези двамата? Защото различните етнически общности имат различни традиционни възгледи и типове поведение.

105

Аз

преди 9 месеца

Има решение на проблема!Насилника да бъде осъден на спонтанно насилие бой с камшик 50 удара от специалист по бойни изкуства.Да бъде излъчвано като биг брадър по телевизията .И насилието повярвайте ще се стопи и ще изчезне,защото насилниците над жени са комплексирани сополивковци.

104

Ханс

преди 9 месеца

На мен пък жена ми ми подстрига космите по гърдите, помощ!!!

103

Парадокс

преди 9 месеца

Когато разобличим насилника пред другите, жертвата ще почувства подкрепа и ще може да получи помощ, но докато стои плахо и търпи насилието, никога няма да успее да излезе от този ад, в кояйто насилникът я е затворил умишлено.

102

Мили жени,

преди 9 месеца

Никога да не позволявайте мъж да контролира решенията ви, както и да не му давайте властта да управлява живота ви, защото ако го направите, вече ще сте попаднали в капана му. Споделянето пред хора, на които имаме доверие, както и пред специалисти, също би ни помогнало да излезем от този емоционален затвор и на последно място е бягството това е най-сигурният начин да се отървем от подобен човек, като напълно го зачеркнем от живота си и отнемем контрола му над нас.

101

Порочен кръг

преди 9 месеца

Насилникът демонстрира надмощие и власт над жетвата си, като ѝ вмени огромно количество страх. Страхът от своя страна държи жертвата до своя насилник и така този омагьосан кръг трудно успява да се разплете.

100

Психолог

преди 9 месеца

До 103. Насилниците са и манипулатори! Той вменява вина у жертвата си, за да може по-лесно да задържи контрола над нейната личност. Освен чувството за вина, емоционалният насилник започва да кара жертвата си да смята, че животът ни не би бил нормален, ако той не присъства в него. Насилникът се избира слабохарактерна жертва, която може лесно да манипулира и насилва!

99

Психолог

преди 9 месеца

Повечето насилници са израснали в семейство с насилие и те имат изкривеното мислене, че това е нещо нормално. Такъв е бил техният модел на поведение на бащите. Психологията на един човек, който се превръща в насилник, се сформира в много ранна детска възраст.

98

Търсела е секс

преди 9 месеца

Остриганото и жестоко пребито във Видин момиче е имало заповед за незабавна защита срещу обвинения за зверството срещу нея Радослав Руменов, научи "24 часа". Тя е била издадена преди по-малко от месец - на 10 юли.Според нея той е трябвало освен да се въздържа от домашно насилие и да не доближава на по-малко от 100 метра 22-годишната жена. Въпреки нея двамата се срещнали на 30 юли. Жената САМА отишла в дома му. Било около 12 часа. Подчертах -сама- ,защото е странно защо е отишла ???

97

Ето затова

преди 9 месеца

Насилието не е семеен, а обществен проблем. Колкото повече не се намесваме, толкова по-вероятно е то да стигне и до нас. Затова трябва да има гласност и протести!

96

До 98

преди 9 месеца

Напротив жените могат биз мъж! Толкова с.кс играчки се продават!