35

Случаен минувач

преди 9 месеца

Къде е новината!?

34

До 34

преди 9 месеца

"а камери и аларми на входа оти няма а???" ----------- Какви камери и аларми бе, шопе? През соца като нямаше такива екстри, нито мобилни телефони и смартчасовници, нито пък Агенция за закрила на детето, как оцелявахме? Само по един начин - още в детската градина ни учеха на правила и от нас се търсеше отговорност за спазването им, не от учителите. И родителите ни пердашеха нас, не биеха учителите. Така се става човек. А сега??? На 15 вече се друсат, на 18 стават престъпници, но им викат "деца".

33

Анонимен

преди 9 месеца

а камери и аларми на входа оти няма а???

32

Анонимен

преди 9 месеца

Другарката сигурно е работела на втора работа еротичен телефонен номер и е обслужвала клиент и затова е изпуснала децата.

31

Анонимен

преди 9 месеца

Чудо голямо, ние едно време бягахме постоянно. А после от детската градина, като кажат на наще и като се приберем в къщи следваха наказания и бой. И станахме хора. А сега две хлапета избягали и вече по телевизията ги дават, че и родителите им се оплаквали, вместо да теглят един пердах на децата си. Падение.

30

Щом е избягало

преди 9 месеца

с раничката си, значи не е било на двора - децата не излизат там с раници. Още по странно е, че не се е прибрало у дома, а я оставило пред вратата и е тръгнало да се разхожда. Прилича на културни особености...

29

До 25

преди 9 месеца

"Щом са цяло стадо 32 деца всичко трябва да обезопасено. Вкарайте ги в пясъчника и стойте прави до тях. Не сядайте на пейка. Трябва да имате видимост. Когато сте седнали не виждате зад пързалката или другите катерушки. Реално 4 или 5 часа е работата с деца." -------------- Мното точно казано, цяло стадо са. Докато едно бърка в очите на приятелчето си, второ яде пясък, трето и четвърто ще се изтрепят на катерушката. Остават още 27... Ела ти да пазиш стадото за половин час и после давай съвети.

28

Анонимен

преди 9 месеца

Това е било явно при сборна група-щом е от вчера инцидента.В малко населено място остава през август една група.Мисля, че на 1 август е станала размяна на дежурните учители.Учителката, която е била на смяна не е познавала децата.Това са 4 възрастови гр.Може би по 8 деца от 1, 2, 3 и 4 група.Това е основната причина да се случи точно в първите дни на август.Младите учители често се оплакват,че децата са много.Не са много 30 деца. Децата нямат вина.При непознати деца в сборна гр.е риск.Внимавайте!

27

Анонимен

преди 9 месеца

Много големи ограничения, сегашните деца нямат никаква свобода, мачкани са от малки от нискообразованите си плебеи бачкатори които са ги ! А лелките ако не си гледахте телефоните, можеше да забележите децата!

26

До 28

преди 9 месеца

Заключват се в Пловдив с резе на високо. Само голям човек може да отвори вратата.

25

баба мара

преди 9 месеца

не се ли заключва вратата на двора пияни нар-ко-мани педофи=ли

24

Анонимен

преди 9 месеца

Вмалък град, че няма да се изгубят яно, но добре, че не ги е срещнал някой чичко с голям... пищов :D

23

Ми те чаафетата

преди 9 месеца

не обичат някой да ги възпитава и да ги учи на правила. Те си имат свои разбирания за живота. После и от училището, край което се разхожзаи, ще бягат по същия начин. Деца на природата, кво да прайш.

22

Анонимен

преди 9 месеца

Заключете вратите на двора! Щом са цяло стадо 32 деца всичко трябва да обезопасено. Вкарайте ги в пясъчника и стойте прави до тях. Не сядайте на пейка. Трябва да имате видимост. Когато сте седнали не виждате зад пързалката или другите катерушки. Реално 4 или 5 часа е работата с деца. На двора са от два до три часа. Ще извършите прави, не е страшно!!!

21

професионален протес

преди 9 месеца

уесен изберете пак крадливата димитрана, и нейното протеженце, мое и да ги врътнете, он кмет, она да води парламентО, давеебемупустиняците

20

Котаракът Еркюл

преди 9 месеца

Даскалиците седнАли карти да играят и пратИли децата за "Етър"...

19

Анонимен

преди 9 месеца

Голямото момиченце е било инициатора. То е на 6г.и се чувства голямо. :) Добре, че са в малък град. В София ако се случи ще се изгубят, а и може да ги удари кола. Инцидента е завършил благополучно, което е по-важно. Но имайте предвид, че един път избяга ли дете, ще избяга отново. Едно време майка ми беше преподавател в ОУ. Казваше, че много от бегълците от малките класове са бягали от детската градина. Но тогава родителите се карали първо на децата, после обвинявали учителите. :)

18

Правосъдие за всеки

преди 9 месеца

Глоба затвор и отнемане на личната карта и шофьорската книжка на децата.

17

Анонимен

преди 9 месеца

Явно не им харесва в детската градина на децата - въпроса е защо, а за безотговорните възпитатели нямам думи. Най вероятно са оставили децата да се оправят сами и въобще не си мърдат пръста. Което ще рече че децата са ги усетили че не се грижат за тях

16

учителката

преди 9 месеца

ученичките дано да те хванат психопат и да си излежиш присьдата с цялата строгост на закона но си медиина звизда като гледам