53

какво се чудим

преди 9 месеца

Пендаровски се събира с най-големите български врагове да празнува български празник кт го присвоява за бюрмски.което показва кой му дърпа конците.Какво общо има сърбия със илинденско преображенкото българско въстаниие на българите от одринско и македония ,къдет сърби няма още пове Сърбия е враг на всичко балгарско и на обединена българия

52

Анонимен

преди 9 месеца

Долу ръцете от моята Сърбия !

51

рижко

преди 9 месеца

До Хладния разумМиле Китич е от Босна

50

без име

преди 9 месеца

епа приятели са...оо знаем, че обичате македонците

49

Майце-

преди 9 месеца

Продавци !

48

Не разбирам

преди 9 месеца

Какво общо има пък Сърбия с това въстание, някой да обясни !

47

Србоман

преди 9 месеца

С такова отношение към съседите, завист, злоба и простотия никой никъде няма да те приеме, нито да прави бизнес с теб. Вие сте като черно гето.

46

Анонимен

преди 9 месеца

И после са се изпляскали, по прадски двама сърбо-комунисти.

45

Аз

преди 9 месеца

Тоя *** Пендаровски едно време казваше на Борисов "любави" ,а сега го опъва м ангала Вучич !!!

44

РЕАЛЕН

преди 9 месеца

До Анонимен Во Македониа има град Делчево ( или до 1950 год. Царево) во чест на Гоце Делчев а бугарите после една година го смениа името на Неврокоп (во 1951 год. ) во Гоце Делчев. Наа сите им е иасно со каква цел?

43

Анонимен

преди 9 месеца

Пендарович и вучич са победители, но Пендарович още не знае

42

Анонимен

преди 9 месеца

И след като отпреди 70 г. са станали "държава " в тоталитарна федерация какви ги дирят в американския конгрес да настояват или си купуват резолюция за признаване на македонския език,култура и история.Предния път опитаха с демократите,не стана,сега се гушнаха с републикански сенатори и нашите дремят.Макетата каква история са препознали и с какви фалшификати са заблудили невежите американци?Изобщо безплатна ли е цялата скандална злоупотреба срещу нашата държава?

41

Анонимен

преди 9 месеца

Промитият мозък си е промит мозък нито македонец става от него нито хайдитин просто една сръбска гънка ама изгладена без клетки по нея

40

Бг Маке

преди 9 месеца

Албанците добре им го подават на сърбете могат да си чепнат още територия,макета са предали територията си на шиптерете отдавна,вече не ги броа за живи!

39

До 38

преди 9 месеца

Ти вярваш ли на думите на сърбите ,които избиха хиляди етнически българи за да им сменят етническия произход с цел разделяне на един народ за лична употреба.Унизително е присъствието на Пендаровски наред с милошевскотитовия последовател Вучич.Каква държава,каква култура ,да плюеш на предците си.

38

aa

преди 9 месеца

Сигурно не осъзнаваш колко ти е ограничено между ушите.

37

В.

преди 9 месеца

В момента проблемът на Сърбия е Косово, което граничи и с Македония.

36

Анонимен

преди 9 месеца

Ето защо македонците обичат сърбите, повече от българите. Сърбите не искат нищо от македонците освен приятелство и добросъседство.

35

Анонимен

преди 9 месеца

Мразя да се правят на по-католици от Папата.

34

Анонимен

преди 9 месеца

Манастира където е създадена лъжата се намира в Сърбия! Красноречиво доказателство кой стои зад тази лъжа. Събрали се и от живите българи в днешна Северна Македония изведнъж им сменили народността. Както лъжеха за Александър Велики и баща му Филип и се отказаха от тази лъжа така ще дойде време да се откажат и от македонската лъжа. Тези дори си нямат собствено име за народност затова са ***.