11

ха

преди 7 месеца

много пьк си хитра ефтино близо чисто чак ее друг пьт тарамбуко

10

Уфсъ

преди 8 месеца

Що пари плащат безумците за този каманак!

9

Бат Жоро е ларж

преди 8 месеца

Пролет или Есен! То сега май е лято! В разгара на сезона ще се охарчат, ще ги пратят като не ходи никой и е празно! Пак гръцки номера!

8

Анонимен

преди 8 месеца

Браво на гръцкото правителство. Знаят, че туризма осигурява най- добрите доходи за населението и не искат да губят туристи. Така се прави политика, а не късане на парчета от нашето крайбрежие, раздаване на мутри и политици, а обикновения човек или да плаща луди пари, за да се добере до родното море или да не стъпва изобщо. В Гърция е добре дошъл за малко и за много пари.

7

До До АнонименЕ

преди 9 месеца

Ти пияннн ли си бре шамабдурро тролска козяшкка... Нали баш Кире беше премиер тогава и дойде с лопатата в Карловско уж да помага, а хората скочиха срещу него и ако не беше с охраната щеше да отнесе лопати и токати в гелосаната глава....

6

Анонимен

преди 9 месеца

До АнонименE какъв кирчо те гони?!?!? НАводненията в Карлово се случиха по времето на фашисткото правителство на Гълъба и Радев. ФАКТ! И те вместо да пратят помощ там я пратиха в Турция и Сирия (след земетресенията). Това са факти които не ви оттърват явно... Украинци, ама българските фалкони летяха за Турция и Сирия да помагат там.

5

ЯМБОЛИЯ

преди 9 месеца

Тези 79 години(45+34) Съветско(и руско) робство ни отдалечиха на светлинни години от нормалните държави,каквато е и Гърция. Вижте и се учете от гърците. Но с новото коалиционно правителство съм уверен,че най-после България къса веригите на съветско-руското робство. И вярвам че метаморфозата в нормална държава се случва най-после.

4

Анонимен

преди 9 месеца

А в Бг бой на плажа превантивно, 600 лв за пържоли, безплатно разстройство и още куп екстри от Ричи Конан да Барманиан. Никога вече и един лев за нашите ресторантьори.

3

Анонимен

преди 9 месеца

При нас безплатната почивка вече е над година, барабар с дневни по 40лв на калпак ама само за укропитеците. Българите ще ринем кал от наводненията в Карловско и ще спим в фургони. Евала Кирчо машалла Кокорчо.

2

Анонимен

преди 9 месеца

Така се прави бизнес и туризъм - нашите мутрохотелиерчета нека гледат и се учат какво е отношение, уважение и коректност към клиента. Да фалиратт час по скоро дано. Баща ми е от Бургас та имаме апартамент до морската градина на 5мин пеша, та затова летуваме там, ако не беше тоя апартамент щяхме да изберем Гърция-по близо, по чисто и по евтино.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Да им ходя по чукарете и каменистите плажове ? Не благодаря. Догодина съм в Турция.