37

Моментна работа

преди 9 месеца

миг и социална справедливост изчезнала тютюю няма такава

36

Мдаааа от 33години

преди 9 месеца

Няма никаква социална справедливост а крещяща несправедливост честит капитализъм

35

Справедливост като

преди 9 месеца

цяло не се усеща от 33 години насам. За преди това няма да коментирам, че нямам много стаж тогава. "Социално неравенство" съм чувал, но "социална справедливост" леко ме изненада. И по-полека с термина "хуманна алтернатива", че в Белгия така казват на евтаназията.

34

Анонимен

преди 9 месеца

Как работиш maрu kokoшko nрockубana,минималната заплата трябваше да е хиляда лева а тя е едва седемстотин и осемдесет,социалните помощи за отопление миналата година бяха шестотин двайсет три лева,тая година са петстотин четиридесет и шест лева?

33

Анонимен

преди 9 месеца

Не знам как още има толкова млади хора в бг които още търпят тази скаппана и провалена държава . Марш към терминал 2 и бъдете щастливи . Не търпете тези мародери да се подиграват с труда ви и бъдещето ви. Уважавайте себе си и напуснете този кеннефф !

32

Анонимен

преди 9 месеца

Имаше запис и никой не го отрече. И там се каза колко е процента на управляващите. Едноцифрено число от едва 30% гласували. Пррости да се махат нямат права нямат проценти. Сами си го признаха.

31

Анонимен

преди 9 месеца

ШаЛапаТова не знам дали го прави,ама виж всички които зависят от нейните*социални дейности*определено ще го ПоНаЛапат яко!

30

Анонимен

преди 9 месеца

Шаламанов Шалапатова Тагарев Денков Габриел и сие да се махат от постовете. Никой не ви е назначавал вие излъгахте.

29

Анонимен

преди 9 месеца

Ами *мила моя* как да се усеща социална справедливост,като миналата година помощите за енергийно бедните бяха 623.55 лева,тая година помощите са 546 лева,МРЗ която трябваше да е поне 50% от средната или около 1000 лева е едва 780 лева,ама иначе на приказки го докарвате!

28

Анонимен

преди 9 месеца

Кой уби нощеска човека с тротинетката в Гоце Делчев. Искам отговор от управляващите.Незабавен.

27

Анонимен

преди 9 месеца

Толкова много хора нито учат нито работят не знаят да четат и да пишат мотаят се по улиците и причакват българите които понеже учат и работят може би имат заплата и ромите им я вземат защото били от управляващите. Абсуд абсурд. Убийства и кражби .

26

Анонимен

преди 9 месеца

Има смисъл не само да се пише но и да се чете. Това различава човека от животното че може да пише и да чете. Не е зле и социалното министерство да го разбере и да спре да изрявнава хората с животните.

25

Анонимен

преди 9 месеца

За малко прочетох името и като шарлатанова.

24

Анонимен

преди 9 месеца

По улиците на България вървят роми и не спазват елементарна дистанция. Те нарочно бутат и блъскат българите защото вече били мнозинство и били управляващи от управленското мнозинство. Тези хора живеят от помощи заработени от българи но ги блъскат бутат заплашват и дори убиват. Аз лично мразя управляващите за това. Заповядайте с мен по улиците и ще ви го докажа.

23

Анонимен

преди 9 месеца

Върнахте акциза на газа и ДДС на парното, цакате най-много бедните. А ресторантите са привилегированите в БГ, кой лъжеш ти и какво си се нахилила като сеелска пасча?

22

Анонимен

преди 9 месеца

Социална справедливост ли е на мен заплата да ми я превеждат по карта и да ми правят удръжки над 700лв.всеки месец, а на Аврам бakама, който готви в ресторант на морето да му дават чиста заплата в плик или на ръка?

21

Анонимен

преди 9 месеца

Какво е социална справедливост и има ли почва у нас? Социална справедливост ли е на мен заплата да ми я превеждат по карта и да ми правят отстъпки над 700лв.всеки месец, а на Аврам бakама, който готви в ресторант на морето да му дават чиста заплата в плик или на ръка?

20

Анонимен

преди 9 месеца

Лопатова както в концлагерите са избивали хората с лопати и са ги давали на прасетата. Шолц каза че империализма тоест Фашизма се завърна в Европа. За България е факт съжалявам.

19

Анонимен

преди 9 месеца

До Хр.Хр. те не знаят какво е това социалната справедливост те мислят че това е като да гласуваш за етническа партия и после да си живееш царски да биеш и да убиваш българите по улиците и никой нищо да не ти казва защото етническата партия е твоя чадър твоята ромска. партия .Българите конец.

18

Анонимен

преди 9 месеца

Госпожата на всички снимки позира като за сайт за запознанства. Няма кой да и повярва с тези фалшиви усмивки и пози.