79

Анонимен

преди 9 месеца

Пак ли тия, бе? То стана като някакъв албански сериал с хиляда епизода и все едно и също всеки път. То е като да спориш с луд човек - по някое време почваш да се замислиш кой е лудият. Тия тъпaHаPи ще направят абсолютно всичко възможно жалката им държавица да влезе в някои новини. Има един израз "attention-whore" - няма точен превод на български. Обичам си езика, но просто терминът е такъв.

78

Паню Баирски

преди 9 месеца

Никой няма да притисне България и тя няма да отстъпи, а македонците ще сънуват ЕС още 100 години! Паяци!

77

С.Македония

преди 9 месеца

няма история, но крадат история, особено българска, имат самочувствие до небето,но са кухи и тъ@@пи маймуни .............населението им е с промити мозъци..............като зомбита са, имат територия колкото две български области.............изобщо голяма трагедия са, освен това албанците ги командват.........да продължавам ли за тая фалшива псевдодържава??!!

76

България

преди 9 месеца

колкото и да слаба.................може да схрускаме за закуска тъ@@пите македонци...............те и без това не са държава...............там албанците командват.......това е ясно...............да внимават много в картинката макетата!!

75

Анонимен

преди 9 месеца

От Скопие казват че сме най слабата държава във Европа. КА слаби бе! - Я какви дебелаци и мазници "красят" ЗАЙЧАРНИКА.

74

Анонимен

преди 9 месеца

АМИ ВЕЧЕ СМЕ НАТИСНАТИ. СЛЕД КАТО ИСКАТ ДА СМЕНИМ ДАТАТА НА НАЦИОНАЛНИЯ НИ ПРАЗНИК 3 МАРТ. 24 МАЙ Е ДЕН НА СЛАВЯНСКАТА ПИСМЕНОСТ. ТА САМО НИЕ ЛИ СМЕ СЛАВЯНИ НА ТОЯ СВЯТ. И КОГА СОЛУН Е БИЛ БЪЛГАРСКИ. КОГАТО СА РОДЕНИ КИРИЛ И МЕТОДИЙ, СОЛУН Е БИЛ ВЪВ ВИЗАНТИЯ.

73

Гошо...Тъпото

преди 9 месеца

В Занзибар има вече толкова...много българи,че вече от Скопие ще го...обявят за Южна Македония.

72

БайКольо

преди 9 месеца

Фактите са налице - нашите политици са такива ибри ци, че само някой им е подал, не са го захапали. Та точно така ще се случи, но за радост на шиптърите, в ЕС ги чака голям .екс.

71

Хахаха

преди 9 месеца

Голям майтап са макетата Гръмки заглавия в пресата им за илинден Помпят си самочувствието и идентичността с това въстание ...А когато това въстание е избухнала е нямало и помен от държава Мъкедония ...Все едно ние да славиме и гордееме с примерно Спартак или флавий Аеций дето са родени и живяли в Римската област тракия Но тогава е нямало държава българия..

70

Анонимен

преди 9 месеца

Това че е възможно някой да на притисне макетата се отказаха отдавна. Така мислеха преди 3 /4 години Защото не бяха добре ориентирани в обстановката .Мислеха на за слаба ракия като тях Пренебрегнаха факта че ние стоим с нашата история и геостратегическо место Малко по различно от тях в Европа. Обаче след като и меркел и макрон не на накараха да им спрем ветото Усетиха че сме по висока летва за тях От колкото си мислеха.

69

Анонимен

преди 9 месеца

Ами нашите политици, национални изменници, ни докараха до такова положение някои да ни натиска за да клекнем на една измислена държава!!!!!!

68

Анонимен

преди 9 месеца

И с какво ще ни натиснат?! Като не ни пускат в шенген и еврото...

67

Очакват?

преди 9 месеца

И аз очаквам да спечеля 6 от тото ...ама ядец! Ще има да чакат още 40-50 години!

66

Анонимен

преди 9 месеца

Това това тяхното вече избива на патология. Все едно ние да кажем, че мразим ескимосите. Защо? Защото ни крадат историята! Абсолютна шизофрения.

65

Анонимен

преди 9 месеца

Ще си останат с празни очаквания.

64

Анонимен

преди 9 месеца

Германия ке ги натисне татаро монголите и ке легнат и ке прошуват милостиня от македонците

63

Анонимен

преди 9 месеца

НАТО и РСМ спират историческите фалшификации и връщат Тракия и Македония в бг. Точно САЩ ги крепат македонизма и ще има и празник на маке култура в САЩ.

62

Анонимен

преди 9 месеца

Дали дават макетата сметка, че един Перник ако им отиде за един ден за "екскурзия" и вече няма да говорят македонски. Няма да имат зъби... А на другия ден екскурзия с опознавателна цел от Благоевград. Толкова ли са прости тия макета??!

61

Абе

преди 9 месеца

Що не оставите сърбо-македония да прави квото иска. Па ние ще правим квот си искаме и така,лесно

60

Можем да мислим

преди 9 месеца

Показателен е факта, че за трите убийства (от последната) общо има по-малко медийно внимание, отколкото за такива случаи. Цялата работа е да се пробута Истанбулската конвенция и най-вече педарастките текстове в от притурката. Самото пренебрегване на убийства, показва истинското лице на либерал-болшевишката пасмина.