17

Поп Ганчо

преди 9 месеца

Какви патриоти са тези татуирани ПАПУАСИ ???? Евто-атлантически диваци ! Православието е истината.

16

Анонимен

преди 9 месеца

До ТТ, "заприличахме"!?!?!?! Само онези от най-ниската прослойка на обществото е заприличала! Да си имаме уважението, но нормалните хора не изпитват нужда от подобна измислена показност.

15

...

преди 9 месеца

Доживяхме до времена, в които патриот да е дума с негативна конотация. Нищо родно не любя, не тача, и не милея! Време е да се престане с тези глуповетини и да кажем СТИГА! Не мога да се идентифицирам с нещо, с което се идентифицират психопати и доказани престъпници! Не е нормално това, което се случва! 80% е доста малко.

14

В.

преди 9 месеца

И аз се учудвам, че тази годишнина не се отбелязва подобаващо.

13

Анонимен

преди 9 месеца

Баш па тоя ли митрополит съди и раздава морални оценки.!?Лелее

12

Анонимен

преди 9 месеца

Само психически нестабилни хора се татуират! Не познавам нормален човек, който да се е тауирал като рецидивист и да се гордее с това!

11

Балкански макаки

преди 9 месеца

За балканските при мати е без значение родолюбието, защото не могат да четат, а още по малко да разбират прочетеното, защото са де би ли! Звучи лошо, но е истина!

10

Анонимен

преди 9 месеца

Е как да няма нищо общо с политиката държава управлявана от хора, с криминално минало какво искаш той вижда как им се прощават на, тях тежки грахове значи и той може да си позволи и мисли че и на него ще му простят

9

една жена

преди 9 месеца

Естествено, че е в сърцата. Много е важно човек да осъзнава понятието "Свобода". Защото въпросният престъпник е отнел нечия свобода няколко пъти. Очевидно не разбира същността на свободата. Тя не е свободия - да си правиш, каквото ти харесва, а е зачитане правото на всеки човек да живее и да бъде щастлив.

8

Анонимен

преди 9 месеца

Бъхтичите са татоирани.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Като видиш татуиран веднага разбери, че нещо не наред с този/тази силно комплексиран индивид е.

6

Анонимен

преди 9 месеца

Всичко се разпадна отдавна.ТБД е само призрак.Населението е б...к.И на всичко отгоре костовистите дето най- много дехристиянизираха родината искат да въведат цинично един църковен празник за национален.

5

Анонимен

преди 9 месеца

нарисували са си телата като надраскани училищни чинове или като кьовьорчитата на бабите си... и се мислят за големите мъже сулюфци...

4

относно татусите

преди 9 месеца

разбира се всеки да рисува по себе си каквото иска - това си е неговото тяло и доколкото той плаща с парите си и след това с действията си за последствията за здравето си - негова си работа. а че думичките вече нищо не значат - личи и в публикациите в сайтовете, и в коментарите под тях.

3

съгласен съм

преди 9 месеца

добре аргументирана позиция на старозагорския митрополит, обвързана с днешния важен за града ден. иска ми се да имаше повече писмовно, мисловно и емоционално грамотни хора като този митрополит.

2

ТТ

преди 9 месеца

Така е! Заприличахме на маори с тези татуировки. Шарят се като амазонски птици и си мислят, че е красиво.

1

Анонимен

преди 9 месеца

на шипка го изписахме по тялото на турчина преди 145 г :)))))