85

ДС

преди 9 месеца

Много сме прости българите,какво домашно насилие бе?Има си съд.Това се използва умишлено за да се въведе истанбулската конвенция от която ще си скубете косите утре.Не знаете кво ви чака ,те на протест тръгнали.Цялата западна глупост дойде тука.

84

ДМ

преди 9 месеца

До 74 Кифльо, какво не разбра от информацията, че приматът ГН е отправял заплахи, че ще я убие? Аман от комплексирани мъже в България!

83

Мутреещи и курвеещи

преди 9 месеца

Си имат свой свят начин на живот и свои закони ! Мама въобще не се е замисляла когато я е зачевала в някой дискокенеф !

82

Анонимен

преди 9 месеца

До Средна телесна - А доктора по казано от полицаите ли прази заключението или много добре е видял какво е направено? След съдиите, журналистите трябва и него да питат, как така нарези, 400 на брой, са му се видели като леки одрасквания явно. Защото съдиите съдят въз основа на неговата експертиза.

81

Средна телесна

преди 9 месеца

Обезобразяване - дълбоки прорези....Съдията е постановила по документи от събраните доказателства, акакво са писали полицаите и прокурора е МНОГО важно в случая. Ако някой/и полоцаи са се опитали да "помогнат" и са писали одрасквания а не разрези, Трябва да се види всичко....

80

Анонимен

преди 9 месеца

А когато сваляха главния прокурор шествия нямаше. Чукайте си сега главата с тази зверска престъпност, която е в момента!

79

протест Възраждане

преди 9 месеца

Садиста е активист от Въъзраждане! Копейкин що мълчи???

78

Възраждане-София

преди 9 месеца

Отново *** са на първа линия. Няколко дни бяха нужни фондовете на Сорос да се задействат, но в крайна сметка превода на грантовете е факт. Впрочем системата отдавна е в режим на очакване на събитие, което да извади на дневен ред в приемането на Истанбулската конвенция. В конкретния случай това е битова драма в стил "селска чест", многократно преекспонирана и преувеличена през казионните медии.

77

До 83

преди 9 месеца

Г.Н. не е на 28, а на 26 години. Гнусен ИЗЗЗРОД е на амфетамини и тестостерон.

76

Радослав

преди 9 месеца

Всяко второ престъпление в последните години е извършено от закоравял престъпник с десетки висящи дела или с десетки условни присъди. Затова и престъпниците, дори най дребните стават все по дръзки и нагли, защото виждат, че прокуратурата и съда са абдикирали от задълженията си и, че един средно добър адвокат може да те измъкне с дупки в закона! Явно трябва публично да се екзекутира някой бандит който случайно е рода на политик, че да се вземе адекватно решение по въпроса!

75

Радослав

преди 9 месеца

Както я е подкарал съда, скоро малкото останали граждани в държавата ще започнат саморазправа и публично линчуване на престъпниците. За създалата се ситуация основна вина имат политиците, защото са оставили стотици вратички в законите. А промяна на конституцията не е необходима защото проблема е в наказателният кодекс, а не в конституцията! Така, че политиците да не се опитват да оправдават некадърността си с конституцията!

74

Анонимен

преди 9 месеца

До 93:Лекувай се!Уоравляващите са виновни.Вместо да вземат мерки са го пуснали нарочно,а на теб са дали пари да пишеш платени опорки.Как не ви е срам бре?Вместо да се държат като опозиция от ПеПето и ДеБето плащат на тpoлове пропаганди да правят...Нали са управляващи?Веднага могат да решат проблема,а те седнали да си чешат езика.

73

Бехалсмеч

преди 9 месеца

Кви русофили бе психопат ?

72

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 87 Според теб обилната кръвозагуба не застрашава ли живота?

71

HELL

преди 9 месеца

До Анонимен 83 - Има ама пуста му мода да са с по-големи дори с бащи да излзиат, защото знаели какво искат. Ама като не може го върти на малкия си пръст с номерата това ще са последствията занапред.

70

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя въобще не е искал да убива кифлата. Нито една от 21 рани не е животозастрашаваща. Има медицинска експертиза. Така, че няма как да го съдят за опит за убийство.

69

Анонимен

преди 9 месеца

Сега това ли ще е новата дъвка за да забравите предателството на политиците.

68

Анонимен

преди 9 месеца

Тия всичките съдии са назначени от ГЕРБ-ДПС. Докато не бъдат изринати, никаква Промяна няма да има

67

HELL

преди 9 месеца

Аз не мога да разбера нещо. Младите се ежат и се правят на велики и си просят някй неща. От друга страна морал нямат и си правят мръсно един на друг и последно родителите страшно са заменирили обучението им. Не защитавам никой от двамата ама и двете страни са виновни с прищевките им.

66

Анонимен

преди 9 месеца

И тая не е била цвете за мирисане, ама сега ще в изкарат 2 в 1 - Дева Мария и Майка Тереза.