481

мечо пак изпращя...

преди 9 месеца

много водка...

480

Русия да стяга колан

преди 9 месеца

ЧЕ ИМАТ С ПОКОЛЕНИЯ ДА ИЗПЛАЩАТ НА УКРАЙНА КВИНТИЛИОНИ ЕВРО ЗА НАНЕСЕНИ ЩЕТИ 10 000 000 000 000 000 000, БЛАГОДАРЕНИЕ НА КРИМИНАЛНОТО КРЕМЪЛСКО БАНДИТСКО ПРАВИТЕЛСТВО

479

отпреди 50 години

преди 9 месеца

Руските ръждясали тенекии ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА СЕ САМОВЗРИВЯТ ПРИ ИЗСТРЕЛВАНЕ, КАКТО СЕ СЛУЧИ СЪС САРМАТа, КОЙТО СЕ ОПИТАХА ДА ИЗСТРЕЛЯТ КЪМ КИЕВ, ПО ВРЕМЕ НА ВИЗИТАТА НА БАЙДЪН В КИЕВ. ТУК НЕ СЕ КОМЕНТИРАТ ИНВЪНЗЕМНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ, С КОИТО РАЗПОЛАГАТ АМЕРИКАНЦИТЕ ЗА ДА НЕУТРАЛИЗИРАТ ОТ КОСМОСА КАКВОТО ГИ ЗАПЛАШВА ! ОТПРЕДИ 70 ГОДИНИ НАСАМ В СЕКРЕТНА ЗОНА 51 В САЩ, СЪВМЕСТНО С ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ПРОИЗВЕЖДАТ ВЪРХОВИ ТЕХНОЛОГИИ ЗА КОНТРОЛ

478

късочурка медведев

преди 9 месеца

По централната руска телевизия вече говорят открито за ядрена световна война. Казват че така Русия със сигурност ще спечели. Защото руснаците щели да отидат в рая, а всички други просто щели да умрат.Обаче Свети Петър гледал руска телевизия. И от Рая като разбрали, че руснаците ще идват, подали молба за членство в НАТО.

477

Анонимен

преди 9 месеца

Един ден и това ще сане. Украйна ще бъде изпепелена и така или иначе няма да съществува. Бандеровците ще трябва да си търсят нова територия, където да изпълняват заветите ва Степан Бандера.

476

Анонимен

преди 9 месеца

Донецко направление, Маринка и Авдеевка. Седмицата мина без никакви промени на фронтовата линия. Продължават позиционните сблъсъци, работи артилерия, действат разузнавателни групи от двете страни. Въоръжените сили на Руската федерация активно използват баражиращи боеприпаси по окопите на зомбинацитата.

475

Анонимен

преди 9 месеца

Бахмут и околностите. На южния фланг на Бахмут се водят ожесточени битки за Клещеевка. Селището по-скоро е в сивата зона, тоест никоя от страните не може да се похвали с пълен контрол над Клещеевка. Зомбитата на киевската хунта обаче имат известно предимство, което се състои в контрола на тактическите височини западно от Клещеевка.

474

Анонимен

преди 9 месеца

Запорожки фронт. В Ореховския сектор зомбинацитата ротират(като нашите тука) и прегрупират след поредица от неуспешни атаки с огромни загуби. Въпреки това все още има редки опити за атака на Работино дори и в такива условия. Подразделенията на въоръжените сили на Руската федерация посрещат зомбивълните с артилерийски огън, а ако някой се приближи, тогава със стрелково оръжие.

473

Анонимен

преди 9 месеца

Направление Южнодонецк, Времевски район. Киевският наркокартел продължава да налива зомбирана по натовски стандарт биомаса в този район за по-нататъшното развитие на т.нар. контраофанзива. ВС на РФ покриват зомбираната биомаса с артилерийски огън. В Старомайорски все още се водят епизодични битки. Селото е по-скоро в сивата зона, а не под пълния контрол на ВС на РФ. Вероятната точка на бъдеща атака от страна на зомбитата на киевският наркокартел ще бъде село Урожайное.

472

Пиян чукундур

преди 9 месеца

Нали понимаеш че на никой не му дреме кво плещите и кво делаете

471

ХА ХА ХА

преди 9 месеца

Пить надо меньше!

470

Ненор

преди 9 месеца

Малник !!!

469

Ама

преди 9 месеца

Какви "ваши територии" бе ейййй, не може просто да влезеш в чужд двор, и да кажеш "това е мое" !!!

468

Най-добре ще е

преди 9 месеца

Да го използвате като Барон Фон Мюнхаузен !

467

До ру

преди 9 месеца

Че ти нямаш душа бе, какъв кеф??

466

ru

преди 9 месеца

Войната ше се води до последния украинец..............така искат западните професори, геополитици и стратези...........западния елит!!! Целта е дестабилизация и отслабване на Русия!!!

465

Taliban

преди 9 месеца

РАСССНАЦИТЕ ИМАТ КРУИЗНИ КОРАБИ ДО БАТУМИ И СУХУМИ...НА НАЧАЛЬНИЦИТЕ ИМ ПЬТЯ ИМ Е САМО ДО КИТАЙ И СЕВЕРНА КУРРЕЯ.

464

ru

преди 9 месеца

Гледайте какво става в Африка, в Нигер............хората гонят френските колонизатори и развяват руските знамена..............рай за душата, като гледам това!!!

463

Кравар

преди 9 месеца

Е как тъй бе Мечкаров е възможно Украина да си върне територията , та да се наложи сибирската ти империйка да гърми с ядрени ракети . Нали оня ден каза чеват-ни-ческата армия от ал-кох-олици е непобедима ?

462

Анонимен

преди 9 месеца

Украйна приключи като държава...................останаха да се веят едни синьо-жълти знамена.................а държава вече няма......................край с Украйна!!