79

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимно 83-българите като теб със сигурност

78

Анонимен

преди 9 месеца

По-голямата част от Българите са на ниво много преди неандерталците.Това е така и е необходимо да минем необходимия преход.След 20.-30 века най-вероятно ще се развият и ше минат необходимия преход. Не съм обаче убеден.

77

Анонимен

преди 9 месеца

ти ги наби сигурно специалните им части. отиди се противопоставяй на некаква анаболна маймюна без две гънки в мозъка. в поморие са наркомани всичките. най много да паднеш на някоя от горилите на очко и съдът ще те изкара че си го нападнал с минехвъргачка.

76

Анонимен

преди 9 месеца

Как пък не го е срам да си признава франсето ,че не е могъл д се противопостави на ударите? Егати мъжете са във Франция. Преди няколко години така набихме едни французи от специалните им части, дето правиха учения в наша нива.

75

Анонимен

преди 9 месеца

Че като е французин, какво? Не може да яде бой ли? Като си е заслужил -ще яде. Колко сме ги били французите, които са идвали тук ....

74

Анонимен

преди 9 месеца

Ами така е като умирате от страх да не сте гейове и зъзнете от ужас да не наподобявате на нещо женствено във вас. Ставате невротични напомпани безмозъчни, които си изпущате нервите от дребни неща.

73

Анонимен

преди 9 месеца

Абе това българският алфа мъж голяма работа. Всичко решава с бой. Подразнили ме, бой. Изневерили ми, бой. Погледнали ме на криво, бой. Обидили ме, бой. Изнервели ме леко, бой. Аман от мачовци с комплекси. Това ли е българският алфа, който се посира от страх и ужас като чуе истанбулска конвенция и се разтреперва от риск като го приближи гей да не се превърне и той в гей и затова бие ли , бие наред...

72

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя франсе що се прави, че боят е паднал от небето? Самонастаняваш се на чуждо място после "ауууу биха ме". Пускайте спасителя. Стига с тия "леки и меки" неща. Франсето се е взел на сериозно и са го свалили обратно на земята напълно заслужено.

71

Анонимен

преди 9 месеца

Поредната самозабравила се измеееет

70

мачовци

преди 9 месеца

На вербална агресия--бой! На отнето "право" - бой ! На укори на жената и съмнения ,че не ме харесва като мъж--бой! Много сте смели----отвратителни пасмина от чалгарски мачизъм.

69

Френския педераст

преди 9 месеца

Едва ли би се настанил под чужд чадър в във Франция! Много ще е интересно да разпърчи така в Марсилия, ще има дикиш и след това ще го съдят за дискриминация, расизъм и паразитизъм.!.

68

Анонимен

преди 9 месеца

Гледах спасителя- МЪЖКО МОМЧЕ- НЕ ЗАЩИТАВАМ АГРЕСИЯ, ТОЙ Е ОТВЪРНАЛ НА АГРЕСИЯ....

67

Сата НАТО

преди 9 месеца

Тоя дьбилл прилича на някакъв роднина на Румен Радев. Същите дегенеративни уши и нос като на щъркела Чоко.

66

Алекс

преди 9 месеца

Кухото спасителче удари голямата греда.Наби франзузин.Сега случаят ще се следи от френското посолство и ще го отнесе по пълна програма.Празноглав Любо с Панамерата,който уби французин на околовръстното,още е зад решетките.

65

1

преди 9 месеца

Идва французинът, настанява се под чужд чадър, като идва собственика-французинът го рита, обижда го. Вие като отидете на плаж, и друг се настани под чадъра ви, почне да ви рита и обижда, сигурно няма да реагирате? И

64

Анонимен

преди 9 месеца

м айната на франсия, тук е бг :))))))

63

Анонимен

преди 9 месеца

Време е за Възраждане, партия без коалиция, партията с най висок електорален вот, време е да си върнем България, ножа е опрял до кокъл, води се война срещу нас, на карта е заложено съществуването на България!

62

АНГЕЛ

преди 9 месеца

Една гнусна *** имаща се за нещо повече от Българите си е намерила майстора. Пълна подкрепа за спасителя !!

61

Анонимен

преди 9 месеца

Да се обеси туземецът, който е посегнал на гражданин на френската велика република. В Африка вече да са го обесили.

60

Анонимен

преди 9 месеца

Френският клошар е мислел, че се намира във френската си колония в Африка и Виетнам и местните африканци са му подчинени и той е господарят. Виетнамчетата, китайчетата, африканчетата го обслужват, викат му "Мосю господарю".