26

Татул

преди 9 месеца

Да се пусне веднага човека. Остригаха и нарязаха момиче, направиха му 400 шева лекарите, за да го закърпят и няква мазна съдийка пусна престъпника все едно е оскубал кокошка с лека телесна. А заради този нагъл французин ще вкарат спасителя в затвора защото му е забил един шамар. Еб'ати правосъдието. Май други са за затвора.

25

Анонимен

преди 9 месеца

Те за чадър се сбили,а писаха,че за обикновено место колкото за 1-2 хавлии на припек извън зоната за шезлонги и легла за персони искащи закуски,коктейли,манджи,бири,питиета на увеселителна цена,е на кого е бил чадъра заради който се сбили,значи бил препълнен плажа,защото местото било запазено,понеже спасителя викал,че мястото е запазено как за него,че от там започнала свадата,а шефа защо не си наглежда плажа щом неговите пажове дават место с чадър на 2-*** различни души да се настанят под чадъра.

24

Възмутен

преди 9 месеца

Загубена,долна и пропаднала територия!Хаос и беззаконие навсякъде!Ония 240 тоулупа територията извън Софето никак не ги интересува и всичко е оставено на самоуправство и самотек!

23

Анонимен

преди 9 месеца

Французите не си ли плащат шезлонги те..

22

ГРЕВИО

преди 9 месеца

Сигурен съм, че наказанието щеше да е съвсем друго, ако пострадалият беше жена! На това му се казва ДИСКРИМИНАЦИЯ!

21

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя спасете и правосъдната ни система хубаво ни рекламират в туризма.

20

статистиката

преди 9 месеца

Само французите и поляците се борят за справедливост . Ако е немец дори и да е прав , ще си замълчи. Англичанин е на половината може и да реагира може и да премълчи . Ако е от Русия спасителя ще подвие опашка.

19

Анонимен

преди 9 месеца

Този спасител е явно доста унижена низша мутра щом налита бой вместо просто да си премести чадъра както правим останалите хора когато слънцето се измести!

18

Анонимен

преди 9 месеца

Над спасителя е имало чадър. Бадъм тссс

17

Анонимен

преди 9 месеца

Това франсе за два шамара орева цяла България .Целият ,,побой" е траел 5-6 секунди.Сега понеже франсето е от Висшата Каста , мутрето -спасител ще лежи евективно 3години +десетки хиляди евраци обезщетение за французина.Ако пострадалият беше българин ,въобще нямаше да бъде отразено от местните медии ,камо ли от национални!

16

ТУСК

преди 9 месеца

тоя спасител да ми беше паднал наистина щеше да се нуждае от спасяване. Бива да си нагъл ама тоя напаво ще яде бахура и то с право. Ще го тнакарам да захапе асфалта и ще му скачам на главата.

15

Анонимен

преди 9 месеца

Направо го вкарваъте за 3 години

14

Я па я..!

преди 9 месеца

Три години бива, ама нада ли .Видяхме снимката на бития французин. Размазал му е главата от бой. Можеше да мине с един шамар , но това е садизъм.Този спасител като нищо може да пребие и някой спасен от него , че му е нарушил спокойствието.

13

Анонимен

преди 9 месеца

И да триеш, и да не триеш това си е чиста антиреклама пържоли, чадъри и после защо българите ходят на море при комшиите.

12

Анонимен

преди 9 месеца

У нас е пълно с такива патрЕотари с татуси и с ножчета.

11

Анонимен

преди 9 месеца

И аз ако намеря някой под моя чадър и аз ще го набия

10

Don Draper

преди 9 месеца

Биячът от Стара Загора - фен на възраждане и чеченците, двете съдиики - на путин. Този спасител, който бие туристите да го познаем ли какъв е? Нужен ли ни е профилът му във фб??? (:

9

Мазохисти

преди 9 месеца

Елате на нашето море за да ви окрадат , пребит и още нещо.

8

Умен спасител

преди 9 месеца

Гледах интервюто на спасителя по новините .В национален ефир признава че се бил саморазправил с французина ,по сред бял ден пред свидетели извършва престъпления .Високо ниво на интилигентност показва спасителя спор няма.Сега до три години затвор ,заради 10 лв за един чадър .

7

Анонимен

преди 9 месеца

Мале, мале... Тоя кльощак спасител да ми налети сигурно ще го убия с 1 удар (2 дела имам след подобни сцени, прочее, невинен, разбира се). Може да съм програмист с 2 деца, ама разни селяци, като тоя спасител, не понсасям. Бой до смърт. После съдът решава. Един прострелях навремето, добре че адекватни съдии бяха. Тоя бих го закопал.