28

баба мара

преди 9 месеца

не сечете повече гората ще се превърнем в пустиня и свлачище дпс с тези дървакупуват гласове зимите вече са топли климатикът ще свърши работа при толковавятърни мелници токът ще е без пари

27

Бай Чеп

преди 9 месеца

Днес на Камито не и е ден. Нищо поне има на какво да се посмеем.

26

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 22. Има заявено намерение да се строи ПАВЕЦ над дупнишкото село Самораново, където сега има ВЕЦ. Доколкото видях инвестицията е за около 400 млн. лева. Но от намерение до разрешение и завършване на проекта не се знае колко време ще мине.

25

Анонимен

преди 9 месеца

140-280Та тва е 100процвнтова разлик-!Тия който препродават да слагат 15-20 процента надценка над цената купена от държавата!!?

24

Teo

преди 9 месеца

Тия от днес да не са снощни? Преди заглавието с 400 шефа, сега това?!? Абе, хора! Излагате се! Стегнете се малко!

23

Комунистите построих

преди 9 месеца

Комунистите нищо не са построили (освен че се опитаха да построят плавателен канал около София). Строеше народа,а комунистите си почиваха по ловните хижи и по резиденциите и се забавляваха с леки жени..

22

Дървар

преди 9 месеца

Да е жива и здрава Нинова, че вдигна цените на дървата за огрев.. Нещо един път 2вдигне ли се,забрави да падне..

21

Анонимен

преди 9 месеца

Фотоволтаиците и перките са напълно безсмилени без съоръжения и системи за съхранение на енергията. Най доброто нещо са павец системите. Вие да сте чули някъде да строят павец? Не. Няма и да чуете. Защото никой не го интересува. Липсва реален план. Целта е само да се откраднат парите от скъпия ток. Не ги интересува ефективност. Глупавите комунистити навремето построиха 2 павец системи да работят в синхрон със АЕЦ Козлодуй. Демократите сега дори не могат да ги поддържат. Едната вече я потроших

20

Анонимен

преди 9 месеца

До Нане...Вица си има продължение индианците събирали дърва защото чули прогнозата за тежка зима по телевизията.

19

До 13

преди 9 месеца

Технологиите за производство на енергия при високи температури и силно слънце са други, различни от фотоволтаици и ветрогенератори. Използват се в някои арабски страни.

18

До 13

преди 9 месеца

Не е само в България така. Във Великобритания е същата работа. От 2016 се опитват да затворят най-големия ТЕЦ и чак миналата година успяха... за да го пуснат тази година в експлоатация отново, иначе трябваше да се седи на тъмно. Та толкова за полетата от ветрогенератори в Северно море.

17

Анонимен

преди 9 месеца

В много села по-евтинки дърва получават само тези които гласуват правилно.

16

L.

преди 9 месеца

Заглавието е по някакви нови граматически правила май.

15

Разликата

преди 9 месеца

По времето на лошият социализъм глупавите комунисти построиха тецове, вецове и АЕЦ и почнаха и втори АЕЦ с идеята да имаме мощна индустрия и хората да се топлят зимата на ток почти без пари. А сега по времето на добрата демокрация умните демократи рушат съоръженията, затварят централите и спират строежа на АЕЦ с идеята да станем по зелени и да се топлим на дърва по 200 лева кубика.

14

Нане

преди 9 месеца

Шаман от хамерика... Тъз зима, ще много сурова.... По какво съдите попитали го мисирките.... Ми, незнам, мъ гледам, че индиянците по цял ден събират дърва...===)))

13

Анонимен

преди 9 месеца

Евтино е 140 лева ако зимата е като миналата,два кубика стигат!

12

Анонимен

преди 9 месеца

До Индиански резерват 12 - Искаш ли да ти кажа, колко мощност дадоха великите ит фотоволтаици онзи ден, преди Бурите - 2%. В НАЙ-ГОРЕЩИЯ ДЕН В ГОДИНА, 39 до 43 градуса из цляата страна, на обяд, фотоволтаиците ти дадоха 2% от "микса", а втрогенеаторите дадоха нула! Знаеш ли, кой спаси положението - тоя лошия ТЕЦ, дето ще го закривате.

11

Индиански резерват

преди 9 месеца

В тикволандия, в 21-и век, при наличието на ядрени мощности, фотволтаици и ветрогенератори, се обсъждат цените на кубик дърва за огрев.

10

Нане

преди 9 месеца

Перете яко ток докато е още евтин... От дърва няма файда, хем много скъпи хем тежки за употреба... ===)))

9

Анонимен

преди 9 месеца

Бг няма пари и сичко се сече и изнася за Гърция.