102

анонимен

преди 9 месеца

На тия дето са се произнесли, че това е лека телесна повреда им пожелавам да им се случи същото , да заприличат на напукана египетска почва и съда да освободи извършителя, защото това не е подсъдно. Извратени мозъци !!!

101

Анонимен

преди 9 месеца

Каквато ще да е била това е садизъм никое човешко или друго същество не заслужава подобна участ!Трябва ясен сигнал към подобни изверги какво може да им се случи!Не знам как е в Стара Загора но това ако беше станало в моя град,армията трябваше да го пази от линч!

100

Анонимен

преди 9 месеца

А защо се разбира за случая 1 месец след като е станало? То е ясно, че правосъдие няма. Поне да се съберат средства за пострадалата, защото лечението ще е скъпо. Има пластични хирурзи, да се види от експерти и да се прецени кое е най-доброто лечение за нея, пък ние да събираме пари. До колкото знам белези най-добре се заличават с лазер, но трябва време след зарастването преди да се третират засегнатите зони.

99

Възраждане

преди 9 месеца

НАТО. ЕС, джендърите и Сорос са виновни, че психясали русофили режат 18-годишни момичета.

98

Анонимен

преди 9 месеца

Съдийката трябва да бъде обръсната гола глава. Нищо друго.

97

Анонимен

преди 9 месеца

Бас ловя, че ще изкарат съдийката и съдебния медик жертви. Нека да им свършат почивките по морето и ще продължат с манипулациите на обществото.

96

До 120

преди 9 месеца

Точно съдиите могат да бъдат защитени от заплашване с охрана и арести . Ама тя явно е взела подкуп. Всички го правят, но в случая се даде гласност на зверството. Тя си е мислела, че ще се замете под килима и тоя път.

95

До „До Експертизата&

преди 9 месеца

Прави впечатление, че ни подметнаха имената на съдийката и прокурора, а на лекаря го премълчават. Съдийката действа въз основа на документ. Не е всемогъща и в случая явно не е защитена от сплашване.

94

Дедо

преди 9 месеца

Тротинетката ,Чеченеца и Куката ги държаха в ареста с месеци,както си и заслужават , а този за садизъм и физически наранявания го пуснаха на втория ден. Нещо не разбирам.

93

До Експертиза

преди 9 месеца

И какво, съдийката сляпа ли е да види ужаса, причинен на момичето? Що не е поискала нова епикриза? Колко пари е взела да го освободи?

92

Експертиза

преди 9 месеца

Решаваща е съдебно-медицинската експертиза за тежестта на нараняванията. А тя се пише от лекар, не от съдия и прокурор.

91

Анонимен

преди 9 месеца

Новото правителство се зае първо с помощите на Украйна и смяна на националния празник. Корумпираната съдебна система ще си остане същата, престъпността ще бъде все по- голяма. Не можем и да очакваме друго в страна, управлявана от престъпници с користни цели. Саморазправата в случая е най- правилното решение. Саморазправа с мутрата, съдийката и съдебния медик. Просто се налагат крайните мерки.

90

Серсема

преди 9 месеца

За да е средна вероятно допълнителната експертиза е със заключение за обезобразяване и постоянно разстройство на здравето,неопасно за живота,което при тази единодушна реакция на обществото ще доведе до ефективна присъда,дори и да е неосъждан до момента.Никой обвинител няма и да си помисли да сключва споразумение,но не заради реакцията -и те ще са възмутени.А за кучетата има долна граница,за нас не,все пак сме по-висши от тях.

89

Зеле с ориз и гъби

преди 9 месеца

Това е пътя на Демокрацията свиквайте.. Че като дойде властелина на Евроатлантите, ще ви хареса още повече. А сега заделяйте помощи за оръжия, че Джудженски пак ще идва да ни се кара.

88

Гьонсурат

преди 9 месеца

Евроценности са това бе хора, демокрация, нали сикахте екшън и дънки. Ама първо един вагон банани ще трябва да изядете..

87

Анонимен

преди 9 месеца

Много нещастни хора се изказват тук. Заслужавате да бият и вашите майки и дъщери

86

Анонимен

преди 9 месеца

Излезе ли теста за наркотици на жертвата? Какво показва? Искаме цялата истина.

85

Анонимен

преди 9 месеца

Наркомано-барманска-охранително-бияческа история. Никой не е невинен в тази приказка. Човекът е бил агресино животно, а този който е влязъл в клетката, е бил наясно и е търсел човек бияч, с татуировки и мутренска муцуна.

84

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 99 Сложих ти (-) заради онова, което си написал относно нощните заведения. Такива има от най-различни категории. Няма да се затворим вкъщи само за да направим добро впечатление на баба ти Вуна. Heгoднuцu се срещат и сред публиката, която слуша музиката на Моцарт.

83

Анонимен

преди 9 месеца

Ами те в агитката на Левски 95% са такива като тоя.