142

Анонимен

преди 9 месеца

Сюлейман Безумни е Сюлейман Евроатлантически, или най-известен като Соломон Евроатлантически: "Търчете, тамо са раите на русите."

141

Анонимен

преди 9 месеца

Обединени от общите престъпления и национално предателство, заплашени от народния гняв, "Продажниците" от "Сглобката" изграждат нерушими и жизненоважни връзки между Доган, Пеевски, Просто Киро и Хитър Боко. Общата съдба на националните предатели и продажници обединява, както нищо друго. Несменяемостта на Подмяната и приятели, ще бъде узаконена с престъпни закони и промени.

140

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен Възраждане са най-големите лъжци... Явно разчитате само на голям брой коментари. То това е дъвкано до побъркване.. ама пр0 100ци има много.

139

Пак по опорката?

преди 9 месеца

До БСП В БУДНА КОМА: Тия лъкардии сме ги слушали и друг път. Но БСП е в стабилна позиция и ще расте. А ПП-ДБ са надолу.

138

toti

преди 9 месеца

Огладнелите социолози си чакат паричките от Бойко ,които им беше ощещал преди изборите и мнооого има да чакат още !!!

137

СлучаЕноС

преди 9 месеца

Странно защо това изследване бързо-бързо беше "избутано" от другите новини и практически скрито. Стъкмистики, които обясняват, че едва ли не всички пърхат от радост от правителството и трябва всичко да дадем на който поиска, стоят по цял ден като водещи новини. Като протестите - шепа хора протестират срещу Румен Радев (или който им кажат-разбират на място)-живи включвания, целодневни отразявания, водещи новини. Хиляди протестират срещу правителство и разграбване - формална статиика с лъжи назад.

136

Анонимен

преди 9 месеца

до 149 - това е ала бала стакмистика не може да има толко заблудени

135

Анонимен

преди 9 месеца

Колко трябва да си проссс да гласуваш за ПП-ДБ ? Как може да има такива добитъци в нашата дръжава направо непонятно за мен. Същите тия които до преди 1 година са били по площадите да свалят ГЕРБ и после многократно в интервюта са казвали че при никакви условия няма да правят коалиция с ГЕРБ и в момента са в коалиция с ГЕРБ. И добитъците пак гласуват за тях!!!! 18 % Алооо вие нормални ли сте бе?

134

Анонимен

преди 9 месеца

Възраждане ще спечели изборите защото другите много лъжат.

133

Анонимен

преди 9 месеца

тая стукмистика е от типа "ала бала" - не е нормално ппдблгбт да имат толко гласове,вероятно нямат и 1% от роднини и приближени лапачи

132

Главанак

преди 9 месеца

Правилно каза Гешев- "политически бок......к!Тотално предателство от двете партии, които оформиха сглобката!Това е България! Но......, народът никога няма да се замисли, че може, повече от сигурно е че може да си избере новая политическа класа, а не абсолютни крадци!Вижда, чува, чете, но.......промяна няма! Няма и да има!

131

Анонимен

преди 9 месеца

Хаха 18 процента за тия лъжливи плъхове пп хах

130

стоев

преди 9 месеца

има поговорканикога не казвай никога.Но с тази безродна крадлива и некадърна политическа и икономическа каста и с този робски народ никога няма да има промяна.Обречени сме да сме най бедна два ако това може да се нарече така не само в ЕС а и в Европа

129

Анонимен

преди 9 месеца

Само като прочетох медиана и знаех как ще изглежда.. Написано е това което им се иска..Костя го надули с 5% а ПП са свалили 5%. Червен кольо е най изявения РУСОРОБ в бг агенциите .Които с малки изключения всички са създадени от кгб. За манипулиране на общественото мнение Почти всички плачат за забрана!!!! А иначе в българия за първи път от 3 години няма криза Всичко върви като по вода Криза има обаче в руското влияние в страната Което е ужас за руските партии и руската агенция медиана..

128

Анонимен

преди 9 месеца

Русофилиците вият на умряло, защото виждат, че идва края им!

127

Димитър

преди 9 месеца

Хора, не вярвайте на глупостите на Медиана. Преди няколко седмици на други социологически агенции излязоха проучванията, че хората казват, че това е най-доброто правителство към момента. Късат се от яд ИТН, Възраждане, БСП и Радев, че повече нищо не зависи от тях. Вчера 166 депутати от ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС внесоха подписи за конституционни промени. Свърши вече неговата на Радев и на другите руски слуги като Славчо, Копейката и Корнела.

126

Анонимен

преди 9 месеца

Това си пар екселанс народно управление - антик8мунисрическо правителство,, промъкнала във властта с избори.. Само много умни "граждани" могат да гласуват за партия на ЕС с име "Продължаваме промяната". И за отчетлив политик като Киро. Също и абревиатурата ГЕРБ означава точно тия дето ни спукват от бой....Сдружение за опазване на обществени парични средства от другарите.

125

ВЪЗРОЖДЕНЕЦ БГ

преди 9 месеца

Готвихме се за нови избори,ама с това правителство ни го сложиха.....

124

БСП В БУДНА КОМА

преди 9 месеца

Пети на изборите, ама първи по претенции....

123

БОКИЧА ПАК ГИ МАЧКА

преди 9 месеца

От 13 години БСП са В НОКАУТ.....