14

toti

преди 9 месеца

Няма да е зле идващите в България Македонци/ако има такива/ да си носят бронирани жилетки и каски за по голяма безопаснос ,много съжелявам ,че не бяхме предупредени при влизане в Македония,че тази държава не е записана като ВРАЖДЕБНА ЗА БЪЛГАРИ,а само се каза от УФА ,че срещата по футбол се води като високо рискова...???щО ЗА ДЪРЖАВА И НАРОД КОЙТО ИСКАЛ ДА ВЛИЗА В ЕВРОПА ..??? СРАМОТА ДРУГАРИ !!!

13

Цесекар и Българин

преди 9 месеца

Левскари, искам да ги е.ете здраво само някой от тези *** да се довлече на стадиона! Мръсни ***! Къде е правителството беее, къде са институциите, няма ли кой да свика де що посланици има и да им каже, че България не е за подигравка! Ще повърна от ***!

12

До Анонимен 12

преди 9 месеца

Рускитролчик = Пряснолойно

11

Анонимен

преди 9 месеца

Македония = Украйна

10

Анонимен

преди 9 месеца

Хубу де, последната дума на статията какво осначава "северномакедонския ***"?

9

Анонимен

преди 9 месеца

Спомням си как оня *** им подаряваше генератор на македонците, пък те не го искаха, защото е български ... българските комунисти като Радев, Копейкин и Каракачанов трябва да разберете, че политиката ви донесе единствено ненужна омраза между двата народа ... дано десните сменят курса, че изхода тука е само война.

8

Русе

преди 9 месеца

За всички фенове на Левски по 100 евро от ИТН и Радев

7

Анонимен

преди 9 месеца

Най- жалка Раева.Ей, унищожи съвсем образа на Сирака.

6

Анонимен

преди 9 месеца

КВАРТАЛНИТЕ БЕЗДЕЛНИЦИ ОТ ЛЮЛИН 3 ,ФЕНОВЕ НА ФАЛИРАЛИЯ ЛЕВСКИ ТРЪГНАЛИ ДА ОСВОБОЖДАВАТ МАКЕДОНИЯ!!!

5

баба мара

преди 9 месеца

върви се по сценария от украина внимаваите

4

Анонимен

преди 9 месеца

АМИ АКО СЕ ОКАЖЕ,ЧЕ СА НАПАДНАТИ ОТ ЕТНИЧЕСКИ АЛБАНЦИ!?

3

Анонимен

преди 9 месеца

ДЕСЕТИНА "ОСВОБОДИТЕЛИ" НА МАКЕДОНИЯ ТРЪГНАЛИ НЕ ДА ГЛЕДАТ МАЧ,А ДА ПРОВОКИРАТ И ОБИЖДАТ МАКЕДОНЦИТЕ...И ТОВА СА КВАРТАЛНИТЕ БЕЗДЕЛНИЦИ НА ЛЮЛИН 3 МИКРОРАЙОН И ДРУЖБА 2...

2

Кольо Банския

преди 9 месеца

Заведете дело за правата на човека срещи Македония всички пострадали на вчеращния "макенонски" расизъм срещу българите и България! Толкава ли няма кадърни и мислещи адвикати да съдят тази измилсена македонска държава????? България да заведе дела за репресия срещу българи и опит за убийство!!!!

1

Чорбар в червата

преди 9 месеца

В случая всички трябва да сме обединени. Не само протестна нота, а замразяване на преговорите с тия титовски *** и техните шиптари. И без това след 2 седмици путинската ВМРО-ДПМНЕ ще блокира приемането на българите в конституцията. "мЪкедония без българи огън да я гори" - Т. Александров. В случая мЪкедония без българи на село в остатъците на Югославия ще седи! Няма значение ЦСКА, Левски или Берое дали щяха да играят там. Провокациите бяха гарантирани на държавно ниво!