44

Анонимен

преди 9 месеца

Това е доказателство, че употребяват наркотици от Подмяната. Амфети, кока или метамфетамини. Може би и екстази за силна емпатия между членовете на коалицията. Екстазито е обединило бившите врагове и изчегъртвари. Цяла нощ са се прегръщали и бясно са танцували над бюджета. Това е политически амок и безумие.

43

Анонимен

преди 9 месеца

О чудо! Повече от половин година изтече и тези приеха бюджета за същата година!?! Чудеса. Все пак, можеха да го приемат и догодина? Абе този бюджет да не е "малко ала-бала"?

42

Анонимен

преди 9 месеца

Честито на малкия бизнес... до тук бяхте общо взето.

41

пешо рендето

преди 9 месеца

Браво господа предатели! Сега ще живеем по-спокойно и охолно следващите 5 месеца!

40

Анонимен

преди 9 месеца

Асан трябва вече да почва стъкмистиката за бьоджек 2024.

39

Анонимен

преди 9 месеца

Края на юли приемат бюджет 2023.. Ми че то до края на 2023 има 5 месеца. Демек приха бюджета за 5 месеца напред.

38

Георги Илиев Митев

преди 9 месеца

Робовладелците празнуват . Партийните другари отново ще се привилегироват и с кражбите и корупционните им схеми и практики ще продължат .

37

До до 31

преди 9 месеца

Глупости. И в София има хора, които работят за хилядарка. Колко взимат администраторите по общини и териториални поделения? Много високо хвърчиш имного глупости си написал. За Воронеж дори идея нямаш кой колко взима. Заплатите в Русия са като тук, имам близки, които работят там. Само дето разходите са доста по-ниски - за храна,транспорт, отопление, а това е основното.

36

Анонимен

преди 9 месеца

Сега остава и да се изпълни. Понеже то планове всеки може да си прави, даже и лудите и 4-годишните деца. А бюджетът е просто един план, само че доста важен и е задължително да е реалистичен.

35

Анонимен

преди 9 месеца

РУМЕН РЕШЕТНИКОВ Е В ТРАУР!

34

до 31

преди 9 месеца

В София НИКОЙ не работи на минимална, дори чистачка. Извинявай, касиерките в супермаркетите минават вече 2500. Ей ги на масовите обяви- 2000 + 200 ваучери за храна. Има по-специфични магазини, в които третокласник взима 2500... Западна компания с интелектуален труд, която да дава под 3000 на студент НЯМА. Фантазиите ти з а 780 в София са безплатни, няма лошо. Иначе във Воронеж СРЗ е има-няма 200$, тука си прав.

33

Дебел(O)(O)кият к0к0

преди 9 месеца

какво Театро им НаПравихме Само - а Милиардите - скоро ще изчезват по Офшорнш Банкови Сметки на Осровчетата в Тихиятт Океан!

32

Анонимен

преди 9 месеца

А ЧЕСТИТА ЕВРОЗОНА, ДРАГИ БЪЛГАРИ! КОПЕЙКИТЕ БЕЗ РОДНИЦИ ДА ГО Д... И ДА ЛОВЯТ ПОЕЗДА КАТО НЕ ИСКАТ ЕВРО!

31

Анонимен

преди 9 месеца

Прав си другарю, бюджетът е спусна от посолството! Досега видяхме при управата на другото посолство докъде стигнахме начело с Рублен решетников!

30

Димитър

преди 9 месеца

Най-сетне държавата има приет държавен бюджет за 2023 година. Вместо от 1 януари 2023, влиза в сила от 1 август 2023, т.е. с 212 дни закъснение заради некадърното служебно правителство на Радев, което не внесе бюджет. Браво на правителството. А що се отнася до Радев, Копейката, Корнела и Славчо, те отекоха в канала. Дано това правителство издържи колкото може повече. И още веднъж - браво.

29

Анонимен

преди 9 месеца

АВЕ ЩО НЕ ПИШЕТЕ ЗА КОНРАОФАНЗИВАТА И ПРЕВЗЕМАНЕТО НА ГРАД Старомайорске? *** ЗОР ВИЖДАТ, ВСЕКИ МОМЕНТ ЩЕ ПОБЕГНАТ!

28

Еврогейец

преди 9 месеца

Беден и неук народ лесно се управлява, със 780 лв минимална брутна заплата-605 лв чисто се живее прекрасно в София.

27

ИЗБИРАТЕЛ

преди 9 месеца

УРАаааа! Сега да се изпати на дУпетатите надница за извънреден труд!

26

Анонимен

преди 9 месеца

Хубав ден!

25

Анонимен

преди 9 месеца

Това не е държавния бюджет, а бюджета спуснат от по$ол$твото