61

За чий ...

преди 9 месеца

Тези вместо да седнат да си пият пиенето и мезят мезенето - се правят на маймуни и от едната и от другата страна. Тук не става въпрос дали си фен на единия или другия отбор, а чисто повод за анархични золуми - бой, чупене, мизерии ....

60

Костадин Костадинов

преди 9 месеца

Който се чувства българин на Балканите, да заминава за Торонто. Това е земя на турци, гърци, албанци, сърби, македонци и руснаци, а не на някакви пикливи ганчовци!

59

Рендету

преди 9 месеца

Ей, много *** "матрял" ама и държавата ни си я "бива". Как шъ ходиш в държава с яростна антибългарска политика и кампания, чието население те ненавиждъ, бе!? Нашту футболни ганчовци хем ги биха, хем ги клаха, хем ги арестуваха и ся кво - " пито - платено".

58

Анонимен

преди 9 месеца

Феновете на "Левски" се делят на четири фракции - Наркомани-Запад, Наркомани -Изток, Наркомани- Север, Наркомани-Юг.

57

Анонимен

преди 9 месеца

ЧАКАЙТЕ БЕ ХОРА ! ШКУПИ Е АЛБАНСКИ ОТБОР И НЯМА НИТО ЕДИН ФЕН МАКЕДОНЕЦ ! ВИЕ В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ НАЛИ СТЕ ГОЛЕМИ ПРИЯТЕЛИ СЪС АЛБАНИЦИТЕ ОТ МАКЕДОНИЯ.. НАЛИ ВАШИЯ БАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ КАРАКАЧАНОВ С НЕГИВИЯ ПОЛТРОН ДЖАМАСКИ СЕ В ГОЛЕМА ЛУБОВ С ШИПТАРИТЕ ОТ МАКЕДОНИЯ.. УГОВОРКАТА Е ЕДНИТЕ ДА УНИЩОЖАВАТ МАКЕДОНИЯ ОТ ВЪН А ШИПТАРИТЕ ОТ ВЪТРВ .. ИМА ЕДНА ДУМА НА КУЧЕ И НА ШИПТАР ДОВЕРИЕ ДА НЯМАШ А ТЕ ВИ СА ГОЛЕМИ ПРИЯТЕЛИ.. Е СЕГА ЗАКЛАХА ВИ АМИ ПАК ДА ГИ ОБИЧАТЕ

56

Анонимен

преди 9 месеца

До Цесекар - македонец___хиляди българи са избити в северомак-та провинция 1945г, какво ми обясняваш, не сравнявай сел таците с украинците

55

Спортсмен

преди 9 месеца

Диващини! Нищо общо с духа на спорта.

54

Цесекар - македонец

преди 9 месеца

Бързате да плюете по феновете на Левски, но истината е, че Македония е идентична на Украйна, само мащабът е по-голям. В Македония поне все още не са започнали масово да палят и разстрелват българи, както украинците правеха с хората с руско самосъзнание през 2014 г.

53

Анонимен

преди 9 месеца

северонещо си са лесни за провокация, само им кажи Б и те вече са провокирани, май мунска нервна сиситема, лесно дразнима, без самоконтрол

52

Анонимен

преди 9 месеца

Футболните улраси са отрепките на обществото, не само у нас, но и по света. Намерили са каквото са търсели.

51

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 51 Има отбори в Аржентина, Бразилия и САЩ именувани на личности и вероятно и в други държави. Порови се малко и не говори без да знаеш.

50

Анонимен

преди 9 месеца

Левски, Ботев, Волов, Бенковски, Раковски,...няма нация която да позори свойте национални герой, като позволява футболни агитки натъпкани със стимуланти да се гаврят с имената им !

49

Анонимен

преди 9 месеца

Левскарите все проблеми правят. Другите които правят проблеми са от Ботев. Правят се на големите ултраси и после реват че ги бият.

48

Анонимен

преди 9 месеца

Питам се - ти с какъв акъл ще отидеш на футболен мач в Скопие - където ни мразят и македонци и шиптъри. Че и да обиждаш домакините по телевизиите им преди мача ...

47

Анонимен

преди 9 месеца

Привърженици на Левски направиха остри изказвания в ефира на северномакедонска телевизия. Кадрите са излъчени следобед вчера. Запитани от Сител ТВ за очакванията преди снощния мач с Шкупи, български ултрас отсича:На футболистите да им кажем, че Македония е българска. Да живее България. Тука е българска земя и ше го д*хате.

46

Анонимен

преди 9 месеца

Свидетел съм, как преди години във Верона, по време на мача между Киево и Левски, ултрасите на Левски, пребиха семейство италианци, седнало в слакарница до стадиона. Това се случи във Верона, не в София.

45

Анонимен

преди 9 месеца

баце вече не е господар и хранения мутраж почна да яде бой вместо кебапчета

44

до 43

преди 9 месеца

Само дето не са макета, а шиптъри. Ти въобще стъпвал ли си някога в Чаира ? Ако не си, недей и да стъпваш.

43

Анонимен

преди 9 месеца

Интересно защо левскарите където и да отидат все ги бият ?

42

Анонимен

преди 9 месеца

Най-лесно е макетата да кажат, че са били предизвикани. Тия дивааци са безнадеждни!